2009 Ekim Anneleri

ben de 8 kilo aldım kızlar. 55 tim 63 oldum. kilo alımı yavaşladı evet. 70 le bitirsem şu işi çok sevincem.

:roflol: benim arkadasimda ilk ultrason resmine bakinca nasil bebek bu boyle demisti:dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin valla

delikafadulden bende düşünemiyrumm 50 erkek işçi varr :kedi::kedi: anaamm rezillik valla bezmi bağlsak napsak fisfisfis

oo maşallah bebişlere canım
o nasıl laf öyle ya çok kızdım annene. öyle şey denir mi hiç ..

sağol canım,senin yavruya da maşallahh
uyuz etti beni,doktor bu zamandan sorna deri altı yağ dokusu oluşuyor,bu yüzden deri kemiklere yapışık durumda diye açıkladı bize,biz de anneme açıkladık ta,yok beğenmedi kuzularımı
İyi resim mesim yok o zaman dedim,ama gerçekten 30 haftadan önce renkli usg tavsiye etmem şahsen..

ikizin var bide 7 kilo mu aldın :1shok: tutmayın beniiiiiii delikafadulden

:roflol: benim arkadasimda ilk ultrason resmine bakinca nasil bebek bu boyle demisti:dilcikar:

O yine iyi benim annem ultrason resimlerine ısrarla hayal görüyosun, orda bebek falan yok diyo. Gösteriyorum bak kafası kolları falan diye. Yok diyo sihay beyaz hareler var sadece. kafamçokkarıştı

O yine iyi benim annem ultrason resimlerine ısrarla hayal görüyosun, orda bebek falan yok diyo. Gösteriyorum bak kafası kolları falan diye. Yok diyo sihay beyaz hareler var sadece. kafamçokkarıştı

sorma yaa bende anneme msn den resmini gonderdim bakmis bakmis bebek falan goremedim ben diyor....:dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol: alemsin valla

E minareyi çalan kılıfını hazırlar..

delikafadulden bende düşünemiyrumm 50 erkek işçi varr :kedi::kedi: anaamm rezillik valla bezmi bağlsak napsak fisfisfis

sırnaşık şey Reklam oluruz fabrikaya :roflol: ben son ay sokağa çıkmak istemiyorum o zaman çok baskı yapıyormuş

ya zaten artık bişi anlaşılmıo doktorun en son verdigi usglere bakıoz kocişle biz bile anlamıoz miillet nası anlasın:roflol:

alta kaçırma ben de bebeklerden önce bile vardı,biraz gülsem,biraz korksam,sıçrasam,ufacık kaçıverirdidelikafadulden
bi de şimdi düşünün yani:roflol:

aynen annemde ultrason resminde bebek olduğunu anlayana kadar benim canım çıktıydı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…