selam kızlar,muhabbete yetişemeyenlerdenim,hepinizi yavrularla beraber öpüyorumma.s...
Ben de şu zamana kadar 7 kilo aldım.Kendim de kiloluydum zaten:kedi:,
Dün renkli usg ye girdik,bebekler çok ilginçti yaa,yavru kuşlar gibi patlak gözler,buruşuk bir deri,çenesi menesi çok ilginçti,annem resimleri görünce bu ne biçin bebek dedi uyuz oldum:dilcikar:
Seviniyimmi üzülüyeyimmi bilemedim ama hakikaten dikkat etmemiz gerekiyor Ay düşünemiyorum masamda oturken yaptığımı bizim fabrikada don var isterim kocamdan bir don getirir birde şu adamların giydiği içlikler varya onlardan giyerim otururum akşama kadar beklerim pantolunumun kurumasını. delikafadulden delikafadulden
Seviniyimmi üzülüyeyimmi bilemedim ama hakikaten dikkat etmemiz gerekiyor Ay düşünemiyorum masamda oturken yaptığımı bizim fabrikada don var isterim kocamdan bir don getirir birde şu adamların giydiği içlikler varya onlardan giyerim otururum akşama kadar beklerim pantolunumun kurumasını. delikafadulden delikafadulden
oo maşallah bebişlere canım
o nasıl laf öyle ya çok kızdım annene. öyle şey denir mi hiç ..
selam kızlar,muhabbete yetişemeyenlerdenim,hepinizi yavrularla beraber öpüyorumma.s...
Ben de şu zamana kadar 7 kilo aldım.Kendim de kiloluydum zaten:kedi:,
Dün renkli usg ye girdik,bebekler çok ilginçti yaa,yavru kuşlar gibi patlak gözler,buruşuk bir deri,çenesi menesi çok ilginçti,annem resimleri görünce bu ne biçin bebek dedi uyuz oldum:dilcikar:
yok elam biilom az aldıgını anacım ama kilon az degil demek istedim opuyorumnanaktan
:roflol: benim arkadasimda ilk ultrason resmine bakinca nasil bebek bu boyle demisti:dilcikar:
ben de 8 kilo aldım kızlar. 55 tim 63 oldum. kilo alımı yavaşladı evet. 70 le bitirsem şu işi çok sevincem.
O yine iyi benim annem ultrason resimlerine ısrarla hayal görüyosun, orda bebek falan yok diyo. Gösteriyorum bak kafası kolları falan diye. Yok diyo sihay beyaz hareler var sadece. kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin valla
delikafadulden bende düşünemiyrumm 50 erkek işçi varr :kedi::kedi: anaamm rezillik valla bezmi bağlsak napsak fisfisfis
benimde hedefim 70 amazın inş öle biter bende 51 le kaldım 61 oldum 9 kilo daha hakkım var o zamandelikafadulden
O yine iyi benim annem ultrason resimlerine ısrarla hayal görüyosun, orda bebek falan yok diyo. Gösteriyorum bak kafası kolları falan diye. Yok diyo sihay beyaz hareler var sadece. kafamçokkarıştı
umarim hedefine ulasirsin handancim...:roflol:bol sanslarkaydirigubbakcemile3
mersi canımdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?