2009 Ekim Anneleri

benimde hedefim 70 amazın inş öle biter bende 51 le kaldım 61 oldum 9 kilo daha hakkım var o zamandelikafadulden

Tatlım aynı kiloda hamile kalmışız bu sabah iş yerinde tartındım 63 ü gördüm şimdi ise önünden geçip duruyorum tartının ama dönüp bakmıyorum kendisine küstüm muhatap olmuyorum onunla pis yalancı

E minareyi çalan kılıfını hazırlar..

sırnaşık şey Reklam oluruz fabrikaya :roflol: ben son ay sokağa çıkmak istemiyorum o zaman çok baskı yapıyormuş

evet son ay evde olmak lazım anlamıcazda çişmi sumu :bbo:

ya zaten artık bişi anlaşılmıo doktorun en son verdigi usglere bakıoz kocişle biz bile anlamıoz miillet nası anlasın:roflol:
evet şimdi büyüdükleri için bişey anlaşılmıo resimlerdee
alta kaçırma ben de bebeklerden önce bile vardı,biraz gülsem,biraz korksam,sıçrasam,ufacık kaçıverirdidelikafadulden
bi de şimdi düşünün yani:roflol:
oy oy sen şimdiden bebek bezi bağla dolaş kaydirigubbakcemile3

ikizin var bide 7 kilo mu aldın :1shok: tutmayın beniiiiiii delikafadulden

buketim bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama,
ben zaten kilolu hamile kaldım.Bu gibi durumda vücut doğumdan sonra olası bir kıtlık şifresiyle yağ depoluyormuş.Zayıf olanlar daha fazla yağa ihtiyaö duyuyor ve daha çok depoluyor,ben gibi kiloluların zaten yağı olduğu için biz pek kıtlıktan etkilenmiyozkaydirigubbakcemile3
Teklerde ideal ve noraml 12kg.-İkiz gebelikte 16 kg.ben 12 ile bitirsem güzel olucak inşallahh..

alta kaçırma ben de bebeklerden önce bile vardı,biraz gülsem,biraz korksam,sıçrasam,ufacık kaçıverirdidelikafadulden
bi de şimdi düşünün yani:roflol:

Aynen canım benimde öyle o yüzden şimdi çok zorlanıyorum desene yakında senin altına kaçırma hikayenide okuruz sositososito sositososito

Aaaaa ben de anneme bu resimde beebk göremeyen dünyada bi sen varsın heralde diyodum. Meğer yalnız değilmiş kadıncağızz

canim seninki tup bebekmiydi??kac kilosun bu arada??

bulcuk canım valla ben insan içine çıkıcağım zaman bildiğin pedlerden kullanıyorum yani,şaka maka değil..

Aynen canım benimde öyle o yüzden şimdi çok zorlanıyorum desene yakında senin altına kaçırma hikayenide okuruz sositososito sositososito
valla kaçırmıştı-kaçırdım-gene kaçırırımkaydirigubbakcemile3
canim seninki tup bebekmiydi??kac kilosun bu arada??
Evet canım tüp bebekler,iki kızım var kısmetse..
77 ile hamile kaldım canım,84 kiloyum şuan:kedi:

cnm maşallah kuzularına
sen bakma annene benim annemlerde anlayamamıştı usg resimlerinden bişey...
hem kuzularımız son aylarda hızla kilo alıp değişecekler, annen doğum sonrası benim gördüğüm bunlar olamaz dicek cnmyerimseniben

ben 11 kilo aldım yaaa:sinifsinif:

valla kaçırmıştı-kaçırdım-gene kaçırırımkaydirigubbakcemile3

Evet canım tüp bebekler,iki kızım var kısmetse..
77 ile hamile kaldım canım,84 kiloyum şuan:kedi:

masallah canim cok almamissin gercekten oyle cokda kilon yokmus zaten....insallah kizlarini saglikla alirsin kucagina....

evet kuşum renkli usg yi 7. ayda yaptırın diyolar zaten. demek bu yüzden öyle diyorlar. azcık etlenmesi lazım bebişlerin tabi. daha yeni yeni etleniyorlar kuzular.

Aaaaa ben de anneme bu resimde beebk göremeyen dünyada bi sen varsın heralde diyodum. Meğer yalnız değilmiş kadıncağızz

yani sanırım böyle fönlü makyajlı vesikalık fotoğraf bekliyorlar:roflol:..

Sizin anneleriniz görmüyor kızım benim kayınvalidem tarif bile ediyor burnu ufak sana benziyor elleri uzun babsına benziyor şayet biz bunları hiç göremedik. utanmasa gözrengini bile söyleyecek kadın

bende hamileliğimi 80le bitirirsem öpüpte başıma koyarım diyodum, toplamda 15 kilo alacaktım...
3 ayda 10 kilo alımıyım acaba...

bulcuk canım valla ben insan içine çıkıcağım zaman bildiğin pedlerden kullanıyorum yani,şaka maka değil..

ee sana diyorum zaten ama her an bir işeme hikayesi gelebilir bendende kaydirigubbakcemile3
bizimde tedbiri almamız lazım senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…