benimde hedefim 70 amazın inş öle biter bende 51 le kaldım 61 oldum 9 kilo daha hakkım var o zamandelikafadulden
E minareyi çalan kılıfını hazırlar..
sırnaşık şey Reklam oluruz fabrikaya :roflol: ben son ay sokağa çıkmak istemiyorum o zaman çok baskı yapıyormuş
evet şimdi büyüdükleri için bişey anlaşılmıo resimlerdeeya zaten artık bişi anlaşılmıo doktorun en son verdigi usglere bakıoz kocişle biz bile anlamıoz miillet nası anlasın:roflol:
oy oy sen şimdiden bebek bezi bağla dolaş kaydirigubbakcemile3alta kaçırma ben de bebeklerden önce bile vardı,biraz gülsem,biraz korksam,sıçrasam,ufacık kaçıverirdidelikafadulden
bi de şimdi düşünün yani:roflol:
ikizin var bide 7 kilo mu aldın :1shok: tutmayın beniiiiiii delikafadulden
alta kaçırma ben de bebeklerden önce bile vardı,biraz gülsem,biraz korksam,sıçrasam,ufacık kaçıverirdidelikafadulden
bi de şimdi düşünün yani:roflol:
buketim bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama,
ben zaten kilolu hamile kaldım.Bu gibi durumda vücut doğumdan sonra olası bir kıtlık şifresiyle yağ depoluyormuş.Zayıf olanlar daha fazla yağa ihtiyaö duyuyor ve daha çok depoluyor,ben gibi kiloluların zaten yağı olduğu için biz pek kıtlıktan etkilenmiyozkaydirigubbakcemile3
Teklerde ideal ve noraml 12kg.-İkiz gebelikte 16 kg.ben 12 ile bitirsem güzel olucak inşallahh..
benimde hedefim 70 amazın inş öle biter bende 51 le kaldım 61 oldum 9 kilo daha hakkım var o zamandelikafadulden
valla kaçırmıştı-kaçırdım-gene kaçırırımkaydirigubbakcemile3Aynen canım benimde öyle o yüzden şimdi çok zorlanıyorum desene yakında senin altına kaçırma hikayenide okuruz sositososito sositososito
Evet canım tüp bebekler,iki kızım var kısmetse..canim seninki tup bebekmiydi??kac kilosun bu arada??
Aaaaa ben de anneme bu resimde beebk göremeyen dünyada bi sen varsın heralde diyodum. Meğer yalnız değilmiş kadıncağızz
bulcuk canım valla ben insan içine çıkıcağım zaman bildiğin pedlerden kullanıyorum yani,şaka maka değil..
selam kızlar,muhabbete yetişemeyenlerdenim,hepinizi yavrularla beraber öpüyorumma.s...
Ben de şu zamana kadar 7 kilo aldım.Kendim de kiloluydum zaten:kedi:,
Dün renkli usg ye girdik,bebekler çok ilginçti yaa,yavru kuşlar gibi patlak gözler,buruşuk bir deri,çenesi menesi çok ilginçti,annem resimleri görünce bu ne biçin bebek dedi uyuz oldum:dilcikar:
buketim bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım ama,
ben zaten kilolu hamile kaldım.Bu gibi durumda vücut doğumdan sonra olası bir kıtlık şifresiyle yağ depoluyormuş.Zayıf olanlar daha fazla yağa ihtiyaö duyuyor ve daha çok depoluyor,ben gibi kiloluların zaten yağı olduğu için biz pek kıtlıktan etkilenmiyozkaydirigubbakcemile3
Teklerde ideal ve noraml 12kg.-İkiz gebelikte 16 kg.ben 12 ile bitirsem güzel olucak inşallahh..
valla kaçırmıştı-kaçırdım-gene kaçırırımkaydirigubbakcemile3
Evet canım tüp bebekler,iki kızım var kısmetse..
77 ile hamile kaldım canım,84 kiloyum şuan:kedi:
sağol canım,senin yavruya da maşallahh
uyuz etti beni,doktor bu zamandan sorna deri altı yağ dokusu oluşuyor,bu yüzden deri kemiklere yapışık durumda diye açıkladı bize,biz de anneme açıkladık ta,yok beğenmedi kuzularımı
İyi resim mesim yok o zaman dedim,ama gerçekten 30 haftadan önce renkli usg tavsiye etmem şahsen..
Aaaaa ben de anneme bu resimde beebk göremeyen dünyada bi sen varsın heralde diyodum. Meğer yalnız değilmiş kadıncağızz
yani sanırım böyle fönlü makyajlı vesikalık fotoğraf bekliyorlar:roflol:..
bulcuk canım valla ben insan içine çıkıcağım zaman bildiğin pedlerden kullanıyorum yani,şaka maka değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?