sen bitirirsin zayıfsın zaten şekerim.evet iyi olur aslinda bende 15 kilodan fazla almasam cok sevinicem hatta 75 le bitirsem gobek aticam.....
sen bitirirsin zayıfsın zaten şekerim.
15 kilo almak normalmiş zaten.
3 kilo bebiş desek, 2 kilo suyu desek,
plasanta - rahim 1 kilo desek.
1 kilo memeler desek,
2 litre de kan üretiyormuş vücut, 2 kg. da kan desek,
geri kalan kilolar da bize kalanlar işte.
:lepi:
bende hamileliğimi 80le bitirirsem öpüpte başıma koyarım diyodum, toplamda 15 kilo alacaktım...
3 ayda 10 kilo alımıyım acaba...
Çok sağol canımma.s.cnm maşallah kuzularına
sen bakma annene benim annemlerde anlayamamıştı usg resimlerinden bişey...
hem kuzularımız son aylarda hızla kilo alıp değişecekler, annen doğum sonrası benim gördüğüm bunlar olamaz dicek cnmyerimseniben
Canım öncesinde kilolu değilsen,normaldir olsun,ne arkadaşlarım var18 kilo almış,22 kilo almış,bebekten sonra hepsi eski halinize dönüyorsunuz diyorlar,sağlık olsun..ben 11 kilo aldım yaaa:sinifsinif:
Çok sağol canımma.s.masallah canim cok almamissin gercekten oyle cokda kilon yokmus zaten....insallah kizlarini saglikla alirsin kucagina....
Evet canım,bizim böyle denk geldi,bir daha da ilerlemeden yakın zamanda gitmem zaten:kedi:..evet kuşum renkli usg yi 7. ayda yaptırın diyolar zaten. demek bu yüzden öyle diyorlar. azcık etlenmesi lazım bebişlerin tabi. daha yeni yeni etleniyorlar kuzular.
yok anam 1 kg mememi nerdeeeeeeeeeee?????seninkiler 1 kg varmi??laelaelaelaelae
Sizin anneleriniz görmüyor kızım benim kayınvalidem tarif bile ediyor burnu ufak sana benziyor elleri uzun babsına benziyor şayet biz bunları hiç göremedik. utanmasa gözrengini bile söyleyecek kadın
hahahahhahaha ay mehaaaaay :))
250 şer gr dan 500 gr vardır . ama 1 kilo olurlar kız. süt dolunca. fazla fazla hesapladım ben aramızda koca memeliler var . hatta memeleri pişik olanlar var altı. hahahahha ondan yani.
ee sana diyorum zaten ama her an bir işeme hikayesi gelebilir bendende kaydirigubbakcemile3
bizimde tedbiri almamız lazım senin gibi
hahahahhahaha ay mehaaaaay :))
250 şer gr dan 500 gr vardır . ama 1 kilo olurlar kız. süt dolunca. fazla fazla hesapladım ben aramızda koca memeliler var . hatta memeleri pişik olanlar var altı. hahahahha ondan yani.
ben de memeler 250 gram bile yok yaaaw:kedi:,
giden kalçaya gitti bendekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: pempee hariçç:roflol:
haklisin dedigin gibi benimkiler anca 500 eder ama doguma kadar belki..simdi o kadar yok bile....kaydirigubbakcemile3 hamile kalinca buyurler diye sevinmistim hevesim kursagimda kaldi:roflol:
benimde nerdee 250 gr olsa sevincemmmben de memeler 250 gram bile yok yaaaw:kedi:,
giden kalçaya gitti bendekaydirigubbakcemile3
Ben anlattım canım ee sıra sizdee beklerim.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?