2009 Ekim Anneleri

evet iyi olur aslinda bende 15 kilodan fazla almasam cok sevinicem hatta 75 le bitirsem gobek aticam.....
sen bitirirsin zayıfsın zaten şekerim.
15 kilo almak normalmiş zaten.
3 kilo bebiş desek, 2 kilo suyu desek,
plasanta - rahim 1 kilo desek.
1 kilo memeler desek,
2 litre de kan üretiyormuş vücut, 2 kg. da kan desek,
geri kalan kilolar da bize kalanlar işte.
:lepi:

yok anam 1 kg mememi nerdeeeeeeeeeee?????seninkiler 1 kg varmi??laelaelaelaelae

bende hamileliğimi 80le bitirirsem öpüpte başıma koyarım diyodum, toplamda 15 kilo alacaktım...
3 ayda 10 kilo alımıyım acaba...

almazsın heralde de 6 kg falan alırız gibime geliyor. son aylarda baya şişiliyomuş , tabi bünye meselesi görcez bakalım.

Çok sağol canımma.s.
Annem biz bebekleri böyle resim mesim görmeden aldık kucağımıza,o yüzden böylesini görmedik diyor,inşallah sağlıklı olsunlar da,tabi ki şekillenirler.
Hepimizin yavrularına binlerce maşallahh
ben 11 kilo aldım yaaa:sinifsinif:
Canım öncesinde kilolu değilsen,normaldir olsun,ne arkadaşlarım var18 kilo almış,22 kilo almış,bebekten sonra hepsi eski halinize dönüyorsunuz diyorlar,sağlık olsun..
masallah canim cok almamissin gercekten oyle cokda kilon yokmus zaten....insallah kizlarini saglikla alirsin kucagina....
Çok sağol canımma.s.
Kiloluyum tabi,58 kilo ile evlendim canım,yani hiç öyle çok zayıf olmamıştım ama 3 yıl poliksitik sendromdan hızla kilo aldım,çok da iştahlı sayılmam bakma..
Ama inşallah sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşuruz gerisi gelir Allahın izniyle,endişelenmiyorum..
evet kuşum renkli usg yi 7. ayda yaptırın diyolar zaten. demek bu yüzden öyle diyorlar. azcık etlenmesi lazım bebişlerin tabi. daha yeni yeni etleniyorlar kuzular.
Evet canım,bizim böyle denk geldi,bir daha da ilerlemeden yakın zamanda gitmem zaten:kedi:..

yok anam 1 kg mememi nerdeeeeeeeeeee?????seninkiler 1 kg varmi??laelaelaelaelae

hahahahhahaha ay mehaaaaay :))
250 şer gr dan 500 gr vardır . ama 1 kilo olurlar kız. süt dolunca. fazla fazla hesapladım ben aramızda koca memeliler var . hatta memeleri pişik olanlar var altı. hahahahha ondan yani.

Sizin anneleriniz görmüyor kızım benim kayınvalidem tarif bile ediyor burnu ufak sana benziyor elleri uzun babsına benziyor şayet biz bunları hiç göremedik. utanmasa gözrengini bile söyleyecek kadın

oo seninkine bizim reismleride yollayalım kaydirigubbakcemile3

250 şer gr dan 500 gr vardır . ama 1 kilo olurlar kız. süt dolunca. fazla fazla hesapladım ben aramızda koca memeliler var . hatta memeleri pişik olanlar var altı. hahahahha ondan yani.

haklisin dedigin gibi benimkiler anca 500 eder ama doguma kadar belki..simdi o kadar yok bile....kaydirigubbakcemile3 hamile kalinca buyurler diye sevinmistim hevesim kursagimda kaldi:roflol:

ben de memeler 250 gram bile yok yaaaw:kedi:,
giden kalçaya gitti bendekaydirigubbakcemile3

slm kızlar... bende 2.tetanoz asımı vurdurup geldım 7 bucuk kılo almışım ...bucugu da neyse artık :dilcikar: ama bu benım sabahları olçulmuş kılom deıl 60 la hamıle kalımıştım zaten 72 kıloyla bıtırsem ne guzel olur doktor um 75 le bıle bıtırsen cok ıyı dedı...

handancım tesekur ederım cnm ... bence senın paşanda coktan 1 kğ gecmıştır bız 10 gun onden gıdıyormusuz doktor amcamız ırı bı bebek beklıyorum dedı bence sende ırı bı paşa annesı olucan gıbıme gelıyor cnm..

:roflol::roflol::roflol: pempee hariçç:roflol:

yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:

haklisin dedigin gibi benimkiler anca 500 eder ama doguma kadar belki..simdi o kadar yok bile....kaydirigubbakcemile3 hamile kalinca buyurler diye sevinmistim hevesim kursagimda kaldi:roflol:

bende bi heves bi heves büyückelr diye ama tık yok aynı südyenlerimi giyyorum :çok üzgünüm:
ben de memeler 250 gram bile yok yaaaw:kedi:,
giden kalçaya gitti bendekaydirigubbakcemile3
benimde nerdee 250 gr olsa sevincemmm

Ben anlattım canım ee sıra sizdee beklerim.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet canım ben o hikayayi kaçırmışım ama muhabbetlerden anladım senin çişinle meşhur olduğnukaydirigubbakcemile3

yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:

bende gostermedim canim telefonuma yuklemistim bir tane onu gosterdim sadece oda ordan sevdi onu....:asigim:kurban olurum onu verene ben dedi..cok mutlu oldum

Eeee ne kaldı kısım artık canlısını görürler delikafadulden ozaman merak ederler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…