bende bi heves bi heves büyückelr diye ama tık yok aynı südyenlerimi giyyorum :çok üzgünüm:
benimde nerdee 250 gr olsa sevincemmm
evet canım ben o hikayayi kaçırmışım ama muhabbetlerden anladım senin çişinle meşhur olduğnukaydirigubbakcemile3
68 kilo ile hamile kaldım
24 . haftadayım suan 78 kiloyum .simdiden 10 kilo almısım .halbuki.hamur işleri,ekmek ,tüketmiyorym .
napmam lazım bilmiyorum .böyle giderse vitamin ilaclarını almayacagım .
bende gostermedim canim telefonuma yuklemistim bir tane onu gosterdim sadece oda ordan sevdi onu....:asigim:kurban olurum onu verene ben dedi..cok mutlu oldum
Eeee ne kaldı kısım artık canlısını görürler delikafadulden ozaman merak ederler herhalde
Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3
evet canım ben o hikayayi kaçırmışım ama muhabbetlerden anladım senin çişinle meşhur olduğnukaydirigubbakcemile3
yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...
Canım benimde ilk 3-4 ayda çok büyüdü, resmen iki beden. Artık taşıyamıyodum yani. Geçen ay yavaş yavaş söndü. Sönünce de çatlaklar ortaya çıktı. Şimdi yine eskisinden büyük ama çok fazla değil. Herkeste farklı oluyo demekki
canım ilk 3 ay folik asit kullandıktan sonra yazdı vitamin ve demir hapınını 3 aydır kullanıyırum. doguma kadar da kullanmamı önerdi.canim ne zamana kadar kullan dedi vitaminleri doktorun???ben ilk zamanlar cok istememem ragmen vermedi meyvelerden al vitamini dedi..ustelik hisbisey yiyemiyordum yemeye calis dedi....hic vitamin almadim ben...
buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
:roflol::roflol: hahahahaha kiz alemsin....benimkilerde sormuyor boyunu kilosunu zaten
canım ilk 3 ay folik asit kullandıktan sonra yazdı vitamin ve demir hapınını 3 aydır kullanıyırum. doguma kadar da kullanmamı önerdi.
ama simdiden 10 kilo almışım .herkes hamilelipi boyunca 12 kilo alıyor ben ilk 6 ayda 10 kilo almısım.kafamçokkarıştı
Herkes memelerinin fotografini koysun kizlar bakalim en buyuk kiminki :roflol:
Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3
sen şimdi banaa moralmi verdin-tatlicadiarzu- benimkilerde büyümedi amaa damarlar dışardan harita gibi gözüküyo...
bende çok emzirmek istiyorum kızımı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?