2009 Ekim Anneleri

68 kilo ile hamile kaldım
24 . haftadayım suan 78 kiloyum .simdiden 10 kilo almısım .halbuki.hamur işleri,ekmek ,tüketmiyorym .
napmam lazım bilmiyorum .böyle giderse vitamin ilaclarını almayacagım .

buyumeyincede buyumuyor iste...kimininki tombis tombis oluyor ne guzel.....ama heptende kocaman olup asagi dogru sarkmasini istemem tabi..omzumuza atipta gezmek zorunda kaliriz sonra heheheh

68 kilo ile hamile kaldım
24 . haftadayım suan 78 kiloyum .simdiden 10 kilo almısım .halbuki.hamur işleri,ekmek ,tüketmiyorym .
napmam lazım bilmiyorum .böyle giderse vitamin ilaclarını almayacagım .

canim ne zamana kadar kullan dedi vitaminleri doktorun???ben ilk zamanlar cok istememem ragmen vermedi meyvelerden al vitamini dedi..ustelik hisbisey yiyemiyordum yemeye calis dedi....hic vitamin almadim ben...

yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...

bende gostermedim canim telefonuma yuklemistim bir tane onu gosterdim sadece oda ordan sevdi onu....:asigim:kurban olurum onu verene ben dedi..cok mutlu oldum

Eeee ne kaldı kısım artık canlısını görürler delikafadulden ozaman merak ederler herhalde

Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3

Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: hahahahaha kiz alemsin....benimkilerde sormuyor boyunu kilosunu zaten

evet canım ben o hikayayi kaçırmışım ama muhabbetlerden anladım senin çişinle meşhur olduğnukaydirigubbakcemile3

aaa canım sanada anlatayım yeterince rezil oldum nasılsa evde levent kırcayı izlerken altıma yaptım ama heryer battı allahtan evde oldu şimdi sokakta falan olur diye ödüm patlıyor .

yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...

Canım benimde ilk 3-4 ayda çok büyüdü, resmen iki beden. Artık taşıyamıyodum yani. Geçen ay yavaş yavaş söndü. Sönünce de çatlaklar ortaya çıktı. Şimdi yine eskisinden büyük ama çok fazla değil. Herkeste farklı oluyo demekki

anaaa:1shok: cildin ne kadar hassasmis hemen catlamis..karnindada varmi peki???

canim ne zamana kadar kullan dedi vitaminleri doktorun???ben ilk zamanlar cok istememem ragmen vermedi meyvelerden al vitamini dedi..ustelik hisbisey yiyemiyordum yemeye calis dedi....hic vitamin almadim ben...
canım ilk 3 ay folik asit kullandıktan sonra yazdı vitamin ve demir hapınını 3 aydır kullanıyırum. doguma kadar da kullanmamı önerdi.
ama simdiden 10 kilo almışım .herkes hamilelipi boyunca 12 kilo alıyor ben ilk 6 ayda 10 kilo almısım.kafamçokkarıştı

buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:

sen şimdi banaa moralmi verdin-tatlicadiarzu- benimkilerde büyümedi amaa damarlar dışardan harita gibi gözüküyo...
bende çok emzirmek istiyorum kızımı:Saruboceq:

canim herkes degil bazilari az aliyor bazilari cok degiskenlik gosteriyor bu benim kizkardesimde 25 kilo aldi hatta ilk 7 ay 12 kilo almisti.....bende ilk 3 ay folik asit kullandim simdide demir hapi kullaniyorum ama ek bir vitamin vermedi bana...

Aman takma tatlım canım ya sorup durmasınlar daha iyi boşver adamıda doldurma ne gerek var siz bilin yeter yerimseniben

sen şimdi banaa moralmi verdin-tatlicadiarzu- benimkilerde büyümedi amaa damarlar dışardan harita gibi gözüküyo...
bende çok emzirmek istiyorum kızımı:Saruboceq:

moral verebildiysem ne mutlu banadelikafadulden
seninle ayni dertten muzdaribim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…