2009 Ekim Anneleri

yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
Eşimin tarafı doğulular,(muhakkak ki herkes bir değil,burdaki herkesi tenzih ederim),cinsiyetlerinin ikisinin de kzı olduğunu duyunca daha aramadılar,sormadılar var ya,eşim sorunca neden böyle yapıyorsunuz diye,lazım değil bize kızları demişçok imreniyorum ilgili ailelere,maşallah..
buyumeyincede buyumuyor iste...kimininki tombis tombis oluyor ne guzel.....ama heptende kocaman olup asagi dogru sarkmasini istemem tabi..omzumuza atipta gezmek zorunda kaliriz sonra heheheh
delikafaduldendelikafadulden:roflol:
yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...
Büyümedi işte benimkiler dee:roflol:kaydirigubbakcemile5
buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
Benim annemin de göğüsleri küçükmüş,çok sütü olur muş,bende şimdiden ılık ılık süt geliyor farketmiyorum valla.Sütün memeilerin büyüklüğüyle alakası yok yani canımm

benimde ilk aylarda çok büyümüştü, hala o ebattalar...
gözümüz belkide ona alıştı büyümemesi tuhaf geliyo, gerçi sırf bana öle gelmiyo eşimde aynı dedi uyus:mymeka:

oy oy oy daha ne kadar büyücecek delikafadulden delikafadulden

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
bende bi kerecik gösterdim sormuyolar zatenn kayınvalideler

buyumeyincede buyumuyor iste...kimininki tombis tombis oluyor ne guzel.....ama heptende kocaman olup asagi dogru sarkmasini istemem tabi..omzumuza atipta gezmek zorunda kaliriz sonra heheheh
he valla üsütüne düştükçe büyümüyo meretler
aman aman omuzlarda gezmeyelim kızzz:1shok:

canim ne zamana kadar kullan dedi vitaminleri doktorun???ben ilk zamanlar cok istememem ragmen vermedi meyvelerden al vitamini dedi..ustelik hisbisey yiyemiyordum yemeye calis dedi....hic vitamin almadim ben...
bende daha bir hafta oldu vitamine başlayalı doğuma kadr kullan dedi

yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...
kelin ilacı olsaaa......fisfisfis

Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3

:roflol:
aaa canım sanada anlatayım yeterince rezil oldum nasılsa evde levent kırcayı izlerken altıma yaptım ama heryer battı allahtan evde oldu şimdi sokakta falan olur diye ödüm patlıyor .
kız delü kahkaha attımm :roflol::roflol:
buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
bende ondan korkuyorum :çok üzgünüm:

oylemi canim cok sevindim buna inan.....ama benden sut falanda gelmiyor henuz

canim herkes degil bazilari az aliyor bazilari cok degiskenlik gosteriyor bu benim kizkardesimde 25 kilo aldi hatta ilk 7 ay 12 kilo almisti.....bende ilk 3 ay folik asit kullandim simdide demir hapi kullaniyorum ama ek bir vitamin vermedi bana...
walla canım bende 20 kiloyu gözden cıkardım ben .daha fazla almam inş.daha bebegim 800 gram.butun kiloyu ben almısım.

yettim gayrııı aman nede çok ilerlemişiniz ben bi evi toplayana kadar çenebaz ekim annişleri :)

Benimde damarlarım çıkmış göğsümde şimdi içime kurt düştü süt olması için illa büyük göğüsmü olacak. yok canım alakalı değildir herhalde.

Aaaaa olurmuymuş ööle şey yaa. Böyle yapanlar hep kızlarına muhtaç olmuştur canım. Alaah onların ayağına dolaştırıyor o düşüncelerini, gelinleri bakmıyor ama kısları bakıyor en sonunda.
Biz de diyarbakırlıyız canım. Benim bebek oğlan diye herkes üzüldü, belli etmiyolar ama keşke senin gibi bi kıss olsaydı diyolar. Hatta geçen dr. a gittim hala erkeek mi diyolar kaydirigubbakcemile3

kizlar benim karnimin sag tarafindaki damarlarimda cok belirginlesti ayni goguslerimdeki gibi....sizinde oylemi??

mehaycım benimde sağlı sollu yukardan aşşa doğru karnımda damarlar baya belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…