anam kıyafetli mi kıyafetsiz mi kaydirigubbakcemile3
Eşimin tarafı doğulular,(muhakkak ki herkes bir değil,burdaki herkesi tenzih ederim),cinsiyetlerinin ikisinin de kzı olduğunu duyunca daha aramadılar,sormadılar var ya,eşim sorunca neden böyle yapıyorsunuz diye,lazım değil bize kızları demişçok imreniyorum ilgili ailelere,maşallah..yaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
delikafaduldendelikafadulden:roflol:buyumeyincede buyumuyor iste...kimininki tombis tombis oluyor ne guzel.....ama heptende kocaman olup asagi dogru sarkmasini istemem tabi..omzumuza atipta gezmek zorunda kaliriz sonra heheheh
Büyümedi işte benimkiler dee:roflol:kaydirigubbakcemile5yaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...
Benim annemin de göğüsleri küçükmüş,çok sütü olur muş,bende şimdiden ılık ılık süt geliyor farketmiyorum valla.Sütün memeilerin büyüklüğüyle alakası yok yani canımmbuyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
Canım benimde ilk 3-4 ayda çok büyüdü, resmen iki beden. Artık taşıyamıyodum yani. Geçen ay yavaş yavaş söndü. Sönünce de çatlaklar ortaya çıktı. Şimdi yine eskisinden büyük ama çok fazla değil. Herkeste farklı oluyo demekki
oy oy oy daha ne kadar büyücecek delikafadulden delikafadulden
bende bi kerecik gösterdim sormuyolar zatenn kayınvalideleryaa şimdi birden aklıma geldi. Benim kayınvalidem yan apartmanda oturuyo ama daha bi kere bile ultrason resmini göstermedim. O da sormadı. Göstermek gerekirmiydi yaw :uhm:
he valla üsütüne düştükçe büyümüyo meretlerbuyumeyincede buyumuyor iste...kimininki tombis tombis oluyor ne guzel.....ama heptende kocaman olup asagi dogru sarkmasini istemem tabi..omzumuza atipta gezmek zorunda kaliriz sonra heheheh
bende daha bir hafta oldu vitamine başlayalı doğuma kadr kullan dedicanim ne zamana kadar kullan dedi vitaminleri doktorun???ben ilk zamanlar cok istememem ragmen vermedi meyvelerden al vitamini dedi..ustelik hisbisey yiyemiyordum yemeye calis dedi....hic vitamin almadim ben...
kelin ilacı olsaaa......fisfisfisyaaa kızlar benim memiklerde aynı boyutlarda, niye büyümüyolar...
Valla öyle, hiç kilosunu falan da sormuyolar. Bak kafama takıldı şimdi. Akşam gidiyimde kocişi dolduruyum annenler hiç merak etmiyo, benimki ta nerelerden kaç kere soruyo diye kaydirigubbakcemile3
kız delü kahkaha attımm :roflol::roflol:aaa canım sanada anlatayım yeterince rezil oldum nasılsaevde levent kırcayı izlerken altıma yaptım ama heryer battı allahtan evde oldu şimdi sokakta falan olur diye ödüm patlıyor .
bende ondan korkuyorum :çok üzgünüm:buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
anaaa:1shok: cildin ne kadar hassasmis hemen catlamis..karnindada varmi peki???
Herkes memelerinin fotografini koysun kizlar bakalim en buyuk kiminki :roflol:
Eşimin tarafı doğulular,(muhakkak ki herkes bir değil,burdaki herkesi tenzih ederim),cinsiyetlerinin ikisinin de kzı olduğunu duyunca daha aramadılar,sormadılar var ya,eşim sorunca neden böyle yapıyorsunuz diye,lazım değil bize kızları demişçok imreniyorum ilgili ailelere,maşallah..
delikafaduldendelikafadulden:roflol:
Büyümedi işte benimkiler dee:roflol:kaydirigubbakcemile5
Benim annemin de göğüsleri küçükmüş,çok sütü olur muş,bende şimdiden ılık ılık süt geliyor farketmiyorum valla.Sütün memeilerin büyüklüğüyle alakası yok yani canımm
Herkes memelerinin fotografini koysun kizlar bakalim en buyuk kiminki :roflol:
walla canım bende 20 kiloyu gözden cıkardım ben .daha fazla almam inş.daha bebegim 800 gram.butun kiloyu ben almısım.canim herkes degil bazilari az aliyor bazilari cok degiskenlik gosteriyor bu benim kizkardesimde 25 kilo aldi hatta ilk 7 ay 12 kilo almisti.....bende ilk 3 ay folik asit kullandim simdide demir hapi kullaniyorum ama ek bir vitamin vermedi bana...
Yok canım karnımda henüz başlamadılar. Ama çok yakında geleceklerini düşünüyorum. Yine de hegün yağ sürüyorum. Umut dünyası işte :gitme:
delikafaduldendelikafadulden:roflol:Herkes memelerinin fotografini koysun kizlar bakalim en buyuk kiminki :roflol:
ben de varım ben dee,ama bizim sütümüz çok olucak kızlar,olsun..moral verebildiysem ne mutlu banadelikafadulden
seninle ayni dertten muzdaribim bende
Eşimin tarafı doğulular,(muhakkak ki herkes bir değil,burdaki herkesi tenzih ederim),cinsiyetlerinin ikisinin de kzı olduğunu duyunca daha aramadılar,sormadılar var ya,eşim sorunca neden böyle yapıyorsunuz diye,lazım değil bize kızları demişçok imreniyorum ilgili ailelere,maşallah..
ela pembenin ismi niye oyle cok uzakta???onunki hepimizinkine bedelmi demek istedin acaba :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?