2009 Ekim Anneleri

eğer göğüslerinizden normalde süt kendiliğinden gelmiyor olabilir,bir deneme yapın,
göğüslerinizi kahverengi kısmından uzak bir yerden sıkın,önce şeffaf sonra beyaz bir sıvı çıkıyor(şimdi herkes cuk diye memeyi çıkarıp deniyorrkaydirigubbakcemile3)..
Sütün gerçekten memişlerin büyüklüğüyle alakalı olmadığını pek çok kişiden duydumm..

bendede belirgin damarlar var ama hala gögüslerim büyümedi acaba büyümeyeceler mi ??? ama ufak kalsınlar öle istiyom zati :))

ayyy benimki seninkinden buyukmu yanii????kac beden takiyorsun sen..yok canim dordunculuk benim degildir eminim :roflol:

Geöen yıl kayınpederimi kaybettik,onun hastalığı çok ağırdı,her gün ordaydım,en son vefaatine yakın tesadüf kayınvalidem benim için gelin gebedir,erkek doğuracak diya yalan atmış,adam 3 gün sonra vefaat edince bu haberi bekliyormuş adam,gözü açık gitmedi demişti..
Nitekim kızlarımı duyunca da aramaz soramaz oldu.Allah herkese sağlık selamet versin.Maşallah senin ve herkesin ilgili ailesine..

:roflol: :roflol: Hadi koca memikleeeerrrrrrrr koyunda görelim.

:roflol::roflol:
ela pembenin ismi niye oyle cok uzakta???onunki hepimizinkine bedelmi demek istedin acaba :roflol:

:roflol::roflol:

kizlar benim karnimin sag tarafindaki damarlarimda cok belirginlesti ayni goguslerimdeki gibi....sizinde oylemi??
benim karnımın her tarafında memişlerimdede damarlar acayip belirginleşti çok çirkin gözüküyorrmafoldumben

ben denemiştim benden süt müt gelmiyor henüzkaydirigubbakcemile3

bu anlattiklarin beni cok uzdu inan.....:a015:senağlamane sacma sey yaa..kurban olsunlar senin kizlarina onlar....:1closedeyes:

ben denemiştim benden süt müt gelmiyor henüz

Bulcuk sık canım sık kopar,gelmesi lazım,ucuna uzak bir yerden sıkkdelikafadulden:roflol:

sen neden takıosunki onları.bosverr.o kızlar ilerde sana dert ortagı, arkadas olacaklar. isyerimde bi abla sanslı annelerin ilk cocukları kız olurmus dedi.kız yada erkek onemli deil onemli olan hayırlı evlat olsunlar..

68 kilo ile hamile kaldım
24 . haftadayım suan 78 kiloyum .simdiden 10 kilo almısım .halbuki.hamur işleri,ekmek ,tüketmiyorym .
napmam lazım bilmiyorum .böyle giderse vitamin ilaclarını almayacagım .
canım vitamin alacağına doğal yollardan alsan daha iyi olur. yaz meyveleri var çeşit .eşit ne güzel. vitamin gereksiz yere kilo aldırıyor. ben kullanmadım. doktorum da vermedi. doğal yollardan al gereksiz kilo alırsın demişti.

buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
memenin büyüklüğüyle hiç bi ilgisi yokmuş süt olayının kuşum.

kizlar benim karnimin sag tarafindaki damarlarimda cok belirginlesti ayni goguslerimdeki gibi....sizinde oylemi??
bneim sağlı solu mavi mavi damarlar var evet. karnımız da gerildi ya iyice belli oluyor.

SAKIN SAKIN Bİ DAHA MEMELERİNİ SIKMA. doğumu başlatırsın görürsün o zaman sütü. çok tehlikeli yaptığın şey.
Benim de bütün damarlarım çok belirgin ama bebeği besliyo diye seviniyorum
aynen kuşum.

bu anlattiklarin beni cok uzdu inan.....:a015:senağlamane sacma sey yaa..kurban olsunlar senin kizlarina onlar....:1closedeyes:

üstelik 12. hafta ense kalınlığı ölçümünde bize ikisi de erkek demişti perinatolog doktor.Bunu duyunca iki tam altın almış,vermişti anlımdan öpüp,geçen eşimden haber göndermiş,göndersin altınlarımı,birinin düğününde takarım diye,eşim bana söylemeya mahçup tabi..kızları duyduktan sonra 180 derece döndüler..
daha o pek çok şey var kiii,,hepsini duymazdan geliyorum,Allah yavrularıma eşime sağlık sıhhat versin diyorum..
Hepimiz için en önemlisi eşimiz ve yavrularımız..

kıslarr göğüsleriniz sıkmayın yaa ilk gelecek olan sıvı çok önemli bebek açısından öle duymuştum vücuduna antibiyotik etkisi yapıp tüm mikroplardan korur diye duydum ama genede tam olarak bilmiyorum siz genede sıkmayın yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…