Aaaaa olurmuymuş ööle şey yaa. Böyle yapanlar hep kızlarına muhtaç olmuştur canım. Alaah onların ayağına dolaştırıyor o düşüncelerini, gelinleri bakmıyor ama kısları bakıyor en sonunda.
Biz de diyarbakırlıyız canım. Benim bebek oğlan diye herkes üzüldü, belli etmiyolar ama keşke senin gibi bi kıss olsaydı diyolar. Hatta geçen dr. a gittim hala erkeek mi diyolar kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Hadi koca memikleeeerrrrrrrr koyunda görelim.
ela pembenin ismi niye oyle cok uzakta???onunki hepimizinkine bedelmi demek istedin acaba :roflol:
benim karnımın her tarafında memişlerimdede damarlar acayip belirginleşti çok çirkin gözüküyorrmafoldumbenkizlar benim karnimin sag tarafindaki damarlarimda cok belirginlesti ayni goguslerimdeki gibi....sizinde oylemi??
eğer göğüslerinizden normalde süt kendiliğinden gelmiyor olabilir,bir deneme yapın,
göğüslerinizi kahverengi kısmından uzak bir yerden sıkın,önce şeffaf sonra beyaz bir sıvı çıkıyor(şimdi herkes cuk diye memeyi çıkarıp deniyorrkaydirigubbakcemile3)..
Sütün gerçekten memişlerin büyüklüğüyle alakalı olmadığını pek çok kişiden duydumm..
ayyy benimki seninkinden buyukmu yanii????kac beden takiyorsun sen..yok canim dordunculuk benim degildir eminim :roflol:
Geöen yıl kayınpederimi kaybettik,onun hastalığı çok ağırdı,her gün ordaydım,en son vefaatine yakın tesadüf kayınvalidem benim için gelin gebedir,erkek doğuracak diya yalan atmış,adam 3 gün sonra vefaat edince bu haberi bekliyormuş adam,gözü açık gitmedi demişti..
Nitekim kızlarımı duyunca da aramaz soramaz oldu.Allah herkese sağlık selamet versin.Maşallah senin ve herkesin ilgili ailesine..
85 takıyom yafrımm:smiley-cool:
Aha Ben ekledimm siz ekleyinde göreyim..
Geöen yıl kayınpederimi kaybettik,onun hastalığı çok ağırdı,her gün ordaydım,en son vefaatine yakın tesadüf kayınvalidem benim için gelin gebedir,erkek doğuracak diya yalan atmış,adam 3 gün sonra vefaat edince bu haberi bekliyormuş adam,gözü açık gitmedi demişti..
Nitekim kızlarımı duyunca da aramaz soramaz oldu.Allah herkese sağlık selamet versin.Maşallah senin ve herkesin ilgili ailesine..
canım vitamin alacağına doğal yollardan alsan daha iyi olur. yaz meyveleri var çeşit .eşit ne güzel. vitamin gereksiz yere kilo aldırıyor. ben kullanmadım. doktorum da vermedi. doğal yollardan al gereksiz kilo alırsın demişti.68 kilo ile hamile kaldım
24 . haftadayım suan 78 kiloyum .simdiden 10 kilo almısım .halbuki.hamur işleri,ekmek ,tüketmiyorym .
napmam lazım bilmiyorum .böyle giderse vitamin ilaclarını almayacagım .
memenin büyüklüğüyle hiç bi ilgisi yokmuş süt olayının kuşum.buyumedikleri icin acaba sutum olmayacakmi yada cokmu az olucak diyorum uzuluyorum..ben bebisimi emzirmek istiyorum ilk 6 ay...:çok üzgünüm:
bneim sağlı solu mavi mavi damarlar var evet. karnımız da gerildi ya iyice belli oluyor.kizlar benim karnimin sag tarafindaki damarlarimda cok belirginlesti ayni goguslerimdeki gibi....sizinde oylemi??
SAKIN SAKIN Bİ DAHA MEMELERİNİ SIKMA. doğumu başlatırsın görürsün o zaman sütü. çok tehlikeli yaptığın şey.eğer göğüslerinizden normalde süt kendiliğinden gelmiyor olabilir,bir deneme yapın,
göğüslerinizi kahverengi kısmından uzak bir yerden sıkın,önce şeffaf sonra beyaz bir sıvı çıkıyor(şimdi herkes cuk diye memeyi çıkarıp deniyorrkaydirigubbakcemile3)..
Sütün gerçekten memişlerin büyüklüğüyle alakalı olmadığını pek çok kişiden duydumm..
aynen kuşum.Benim de bütün damarlarım çok belirgin ama bebeği besliyo diye seviniyorum
benim 80 ya memişler hangisi büyük oluyo ben listenin neresindeyim
bu anlattiklarin beni cok uzdu inan.....:a015:senağlamane sacma sey yaa..kurban olsunlar senin kizlarina onlar....:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?