2009 Ekim Anneleri

kızlar benden sürekli geliyo şeffaf su bazende sarımsı hatta ped takmaya basladım
ama kesinlikle sıkmamak gerekiyomuş Allah korusun sancı yaparmış erken doğuma neden olabilirmiş o yüzden sıkmayın sakın

amazoncum canım,bun yazarken benim de aklımdaydı belirtmeyi unutmuşum,kesinlikle bunu sık sık yapmayı diye,çünkü bunu böyle olduğunu biliyorum.Benim sütüm kendiliğinden geliyor zaten afrketmeden,önceki yazdıklarımda da belirtmiştim.
Ben sütüm var mı diyenlerin bir kere deneyebileceğini söyledim o kadar..
Sağlık olsun..

Diyecek söz bulamıyorum yani kötükedihüso kötükedihüso
Ama tavrını takdir ettim canım helal olsun

ayyy cnm bu nasıl insanlık yaaa:1shok: yemin ederim içim sızladı, Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

ne kadar can acitici bir durum ustelik zor olmus bebeklerin tedaviyle...oldu deyip sukredicekleri yerde yaptiklarina bak..benimkide tup bebek kiz erkek farketmezdi esimin ailesi icin ne olursa olsun yeterki olsun diyorlardi..cok sevindiler kiz erkek umursamadilar bile....bana senin kaynananin yaptigini yapsa kaynanam dogunca sevdirmezdim inan....cok kirilmissindir eminim...

Yuhhh artık yaaa. Bu kadının kızı yok mu, kendi kadın değilmi, onu kim doğurmuş acaba. İnsan kızmadan edemiyo. tamam hadi erkeke istiyosun ama bu kadar bariz belli etme bari yaa klava:

hayret birşey ya. iki altını da gönder geri soksun bi tarafına.
cahil insanla ve cehaletle uğraşmak kadar hayatta zor birşey yok.
kayınvaliden KENDİSİNİN DE BİR KADIN OLDUĞUNU unutmuş anlaşılan. hatırlasa da farketmez ya zaten.
boşver tatlım hiç takma kafana. aynen dediğin gibi. sen, eşin ve çocukların. gerisi fasa fiso..

hymarry hala böle insanlar kaldımı yaa sağlıkla gelsin kızların canım benim yaa hiç piskolojini bozma canım benim minnoşlarınla ve eşinle ömür boyu mutlu ol inş.

kınayalım hep beraber bu kadını yaww sonuçta oda bir kadın ve onuda bir kadın doğurmuş allah allah yaaaaaaaaaaa

ay hymarrycim çok üzüldüm valla ne kadar geri kafalı insanlar yaaaa.... ama dediğin gibi önemli olan eşlerimiz ve yawrularımız valla ben çok seviniyorum kızım olacağı için....allah sağlık sıhhat versin hem sana hem eşine hem kızlarına

tüp bebek olduğunu bile bilmiyorlar ki,Allah korusun,böyle bir aile için kıyamet bu..
ZAten 2-2.5 yıl olmayınca beni çekip kenara çocupun olmuyorsa bırak git,bizim toruna ihtiyacımız var geline değil demişti...
Cehalet işte,boşverin gitsinn..
Topik benim kayınvalide topiğine dönmesin.Hepinizin ilgisine teşekkür ederim..
Allah herkwesin yavrusuna ailesine hayırlı sağlıklı ömür versin..

klava:klava:klava: burda geri kafalı bir kaynana varmış galiba duydum hemen merdanemi aldım geldim...kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

haklisin canim...benimkilerde bilmiyor..ben ve esim haric hic kimse bilmiyor hatta....

cnm sabrına hayran kaldım...
Allah seni onların kötülüklerinden korusun:Saruboceq:

herkesinki bir cins anam ben ilk çocuğum erkek olduğunda böyle bir ilgi görmemiştim..zoraki bir küçük takmıştı kaynanam...söylemesi ayıp şimdi kızı duyunca bana pırlanta küpe sipariş etmiş...yani anacım bu kaynanaların bi ortası yok...

nasıl bir zihniyet bu yaaaa klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
ayy nefret ettim yaa sen taşıyıcı annemisin yaa sen istemezmisin bebişin olsun allah allah bu nasıl bir cahilliktir yaa seni doğurma makinesi olarak mı görüyorlar cins insan eşin bunlara karşılık napıyor önemli olan o bence kapını kapattınmı eşinle kalıyorsun lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…