2009 Ekim Anneleri

bende diom oha napıo o kadarıkaydirigubbakcemile3gri taytı şişko ablam verdi ona olmuomuş sen giy dedi bende aldım kaydirigubbakcemile3 benimde öle bi kot bi keten var ,ay bazen ne giycemi şaşırıom böle gidim işe diom don atlet sallaya sallaya

biyerde şişko taytı buldum amaa onlarında belleri oldu bu sefer bacakları çok bol geldi
bende şaşırıyom bazen ne giycemi yaaa, don atlet güzel oluyo ben hatta öle yatıyom :)) amaa artık göbeğim heç kapanmıyo atletten opuyorumnanaktan

döner döner merak etme enfeksiyonu nasıl anlıosun idrar yapaerken yanmamı oluo canım

idrarımı yaparken değil de ilişki esnasında yanma ağrı oluyo canım:kedi: doktora söylediydim..psikolojik olabilir dedi..benim içim rahat etmedi..gittim,idrar kültürü yaptırdım..belli oldu..gardnrella vaginalis miş..bir de mantar tabi:umursamaz:gebelik şekerinin yüksek çıkması tetikliyomuş zaten..nemli ortamı seven bu enfeksiyon gebelikte çok daha kolay ortaya çıkıyomuş..nette araştırdım birazkaydirigubbakcemile5

bende öle yatıom elam hatta bazen evde öle dolanıom göbek açık seviomkaydirigubbakcemile3 ben hamişlikten önce almıştım siyah taytı giyiniom hala pazarda gri yokmu hiç acaba görürsem alırım sana:))

zezecim inş kısa zamanda geçer canım , ilişkiye girmeyiver bi zahmet artık:)

alemsin kız güldürüdn benikaydirigubbakcemile3zaten ayda yılda bir oluyodu merak etme..koca göbekle kolay mı:bbo:ağrı olunca enfeksiyondan şüphelendim çıktı işte..Allah korusun ya hiç anlamasaydım enfeksiyon olduğunu..çünkü idrar yaparken bi sıkıntım yoktu..bu enfeksiyon düşüğe bile sebep oluyomuş Allah korusun

allah korusun canım öelymiş erken dogum felan aman dikkat etmek lazım benim doktor 2 aydır idrar testi yapmıo aslında yapması lazım ya bi hatırlatım bu gidişte

evet canım 3. trimestr a grdik artık idrar tahlili yaptırmak lazım..bu dönemde artıyomuş..

kızlarr idrar tahlilim kan tahlililm şekerimm herbişiyim ii çıkmış çok şükürrr..hihoyyyt
hadi gözün aydın çok sevindim
opuyorumnanaktan
kıslar siz en çok neyle rahat edonuz poponuz terliomu benim gibi yaaa en rahat tayt oluo ama hamile pantollarımıda giyiyom popom çok terlio kagıt havlu koyuyom sizinde ölemi oturmaktan sanırım klimada var ama:umursamaz:

valla çok terliyorum elbise ve taytla çok rahat ediyorum

size yasaklamadı dr :1shok: bize artık yasak dedi o is icin. biz zaten yapmıoduk ki sırnaşık şey

accık kuzularımızın burcundan bahsedim size:

24 eylül-3 ekim doğumlular: tam bir terazdir.terazinin özelliklerini yoğun olarak taşırlar.venüs hakimiyeti baskındır.venüsün temsil ettiği her konu ön plandadır.güzellikler,denge ve asalet,hayatın tümüne dağılır.
4 ekim-13 ekim doğumlular: terazinin özellikleri,kovanın parlak zekasıyla parlamaya başlar.bu kişiler kedilerini daha çok araştırmaya ve zamanın ötesindeki konulara adarlar..bilimsel araştırmalarda organizasyon yetenekleriyle öne çıkarlar..medyatik tiplerdir.
14 ekim-23 ekim doğumlular:terazinin belirgin olan denge ayarı ;ikizlerin meraklılığıyla bozulabilir.bu insanlar biraz meraklı ve şüpheci olurlar.ilgilendikleri alanda araştırma yapmk için saatlerini harcayabilirler.dış güzellikler yerine konunun içeriği ön plana gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…