ulenn yanlış yazmışımmkaydirigubbakcemile3 2 tane siyah tayttım var:roflol:
başka rengini bulamadığımdan yakınıyom :))) sen griyi nerden aldın söle bakimCADIARZU
bende bi kumaş bi kot pantolon var arada giyiyom onlarıda ama en rahatı tayt üzeri uzun tunik hemde şık oluyo:lepi: tuniği sık sık değiştirince taytın rengini belli olmuyo kaydirigubbakcemile3
bende diom oha napıo o kadarıkaydirigubbakcemile3gri taytı şişko ablam verdi ona olmuomuş sen giy dedi bende aldım kaydirigubbakcemile3 benimde öle bi kot bi keten var ,ay bazen ne giycemi şaşırıom böle gidim işe diom don atlet sallaya sallaya
döner döner merak etme enfeksiyonu nasıl anlıosun idrar yapaerken yanmamı oluo canım
bende öle yatıom elam hatta bazen evde öle dolanıom göbek açık seviomkaydirigubbakcemile3 ben hamişlikten önce almıştım siyah taytı giyiniom hala pazarda gri yokmu hiç acaba görürsem alırım sana:))
zezecim inş kısa zamanda geçer canım , ilişkiye girmeyiver bi zahmet artık:)
canan nerdesin kıs
hadi gözün aydın çok sevindimkızlarr idrar tahlilim kan tahlililm şekerimm herbişiyim ii çıkmış çok şükürrr..hihoyyyt
kıslar siz en çok neyle rahat edonuz poponuz terliomu benim gibi yaaa en rahat tayt oluo ama hamile pantollarımıda giyiyom popom çok terlio kagıt havlu koyuyom sizinde ölemi oturmaktan sanırım klimada var ama:umursamaz:
Burdayım datlum senin kağıt havluyu nasıl koyduğunu anlamaya çalışıyorumm CADIARZU CADIARZU
Burdayım datlum senin kağıt havluyu nasıl koyduğunu anlamaya çalışıyorumm CADIARZU CADIARZU
SELAM KIZLAR BEN GELDİM İŞLER YOĞUNDU İLGİLENEMEDİM SİZİNLE :kedi:
idrarımı yaparken değil de ilişki esnasında yanma ağrı oluyo canım:kedi: doktora söylediydim..psikolojik olabilir dedi..benim içim rahat etmedi..gittim,idrar kültürü yaptırdım..belli oldu..gardnrella vaginalis miş..bir de mantar tabi:umursamaz:gebelik şekerinin yüksek çıkması tetikliyomuş zaten..nemli ortamı seven bu enfeksiyon gebelikte çok daha kolay ortaya çıkıyomuş..nette araştırdım birazkaydirigubbakcemile5
tamam hayatımmm:kedi:bidaha olmasın:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?