2009 Ekim Anneleri

size yasaklamadı dr :1shok: bize artık yasak dedi o is icin. biz zaten yapmıoduk ki sırnaşık şey

yasakladı mı Allah Allah..doktor bişi demedi bize..gerçi biz de yapmıyoz gülüm işte ayda yılda bir ya:kedi:konsantre olamıyon zaten..eşin de sen de hem korkuyosun hem de rahat hareket edemiyosun..Allah korusun bişi olursa vicdan azabı çekmek var..bundan sonra yapmayız tabi..kuzumdan önemli mi..

benimki terazı olacak inş:)

bulcukum içmiomuydun sen ben 2 aydır felan içiom calsiyum bide magnesyum

ya benim doktor ilaca karşı anca zorla verdi bunuda besinlerden al deyip duruyo
ama ben magnezyumda almyı düşünüyorum
ne alıyosun magnezyum tozlar var suda eriyen onlardanmı

yafff ben ne kalsiyum nede magnezyum alıyorum ((
gerçi şu araa psikopata bağlandım içtiğim ilaçların haddi hesabı yok...

kıslar size idrarda albumin seviyesine bakıldı mı? benim ayaklarım inanılmaz sisio.sadece aksam deil hatta bu sabah kalktıgımda bile sisti biraz :sinifsinif:
ablam kendi doktoruna sormus neden siser odem olusur die.oda ya cok yoruluosundur demis yada albumin degerin yuksektir oda hamilelik zehirlenmesine neden olur demis :1shok:
ben cok yorulmuorum ki amaa.isyerinde oturuorum.evde de oyle yormuorum kendimi:sinifsinif:

yafff ben ne kalsiyum nede magnezyum alıyorum ((
gerçi şu araa psikopata bağlandım içtiğim ilaçların haddi hesabı yok...

ben daha velevitle kan hapına 2 hafta oldu başlayalı öncesinde hiç bir ilaç kullanmadım folikasit dışında vermedi doktor
evet canım suda eriyen magnezyum diasporal 300 mü ne öle bişe mavili bi paket

sağol canım yaa alayım bende arada bi içerim her zaman olmasada

ben daha velevitle kan hapına 2 hafta oldu başlayalı öncesinde hiç bir ilaç kullanmadım folikasit dışında vermedi doktor

sağol canım yaa alayım bende arada bi içerim her zaman olmasada

canım her gebelik kendine özgüdür..her doktorun da yöntemi farklı..ben kan hapına bu akşam başlıycam mesela..onun dışında şimdiye kadar sadce elevit kullandım,o da düzensizdi..bana kalsa hiç bi ilaç kullanmıycam da doktor illa iç,içinde demir var dedi..en son kan tahlilinde sınırın biraz altına düştüğü için bu akşam kan hapına başlıycam

üff kızlar yaa son saatler kötü oluyorum başım dönüyo çok fena kolonya elimde duruyorum çok sıcak

kızlar vitaminle kan hapı aynı anda içilmiyor demi? ben sabah vitamin içiyom..akşam da kan hapı alcam..siz nasıl yapıyosunuz sıralamayı?

kızlar az önce aldığım duyuma göre kayınvalidem doğuma gelmicekmiş, çok üzüldüm:sm_cool:

Bılmıorum buketcım ya kan testı ıstedıgınde albımÜnda ıŞaretlıydı ordan anlamıŞtım yaptıgını

zezecım ben kan hapıını sabah aÇ karna ıÇıom

kızlar vitaminle kan hapı aynı anda içilmiyor demi? ben sabah vitamin içiyom..akşam da kan hapı alcam..siz nasıl yapıyosunuz sıralamayı?

kuşum sabah aç tiroih hapı içiyom, öğlen yemekten sonra vitamin içiyom, akşam yatarkende demir hapı içiyom benyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…