ayyy bende çok üzüldümkaydirigubbakcemile3 çok güsel ya süper gözünauydınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Bİlmİorum buketcİm ya kan testİ İstedİgİnde albİmÜnda İŞaretlİydİ ordan anlamıŞtım yaptıgını
zezecİm ben kan hapıını sabah aÇ karna İÇİom
kuşum sabah aç tiroih hapı içiyom, öğlen yemekten sonra vitamin içiyom, akşam yatarkende demir hapı içiyom benyerimseniben
canım her gebelik kendine özgüdür..her doktorun da yöntemi farklı..ben kan hapına bu akşam başlıycam mesela..onun dışında şimdiye kadar sadce elevit kullandım,o da düzensizdi..bana kalsa hiç bi ilaç kullanmıycam da doktor illa iç,içinde demir var dedi..en son kan tahlilinde sınırın biraz altına düştüğü için bu akşam kan hapına başlıycam
ben kan hapını sabah vitaimin akşam alıyorumkızlar vitaminle kan hapı aynı anda içilmiyor demi? ben sabah vitamin içiyom..akşam da kan hapı alcam..siz nasıl yapıyosunuz sıralamayı?
kızlar az önce aldığım duyuma göre kayınvalidem doğuma gelmicekmiş, çok üzüldüm:sm_cool:
kızlar az önce aldığım duyuma göre kayınvalidem doğuma gelmicekmiş, çok üzüldüm:sm_cool:
demek sırası önemli deil..sağol elalımopuyorumnanaktan
bu arada gözün aydınkaydirigubbakcemile3
ben kan hapını sabah vitaimin akşam alıyorum
:roflol::roflol:
aman yandaaannnnnkaydirigubbakcemile2 çok üzüldükkk zemuszemus
süperlerrrrrrkaydirigubbakcemile3
elaaam gösün aydıınn..wah wahh napıcaksın onsus sen şimcikkk
Canım kelimeler kifayetsiz kaldı ne diyeceğimi bilemiyorum böyle üzücü bir olay karşısında ama hamilesin üzmemeye çalış kendini kaydirigubbakcemile3
ee ben gülünecek fotolarda yine ağladım..çok duygulandımopuyorumnanaktanRabbim herkesin yavrsunu bağışlasın..acılarını yaşatmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:biz de böyle fotolarını çekebilecekmiyiz kisenağlama
ee ben gülünecek fotolarda yine ağladım..çok duygulandımopuyorumnanaktanRabbim herkesin yavrsunu bağışlasın..acılarını yaşatmasın inşallah:Saruboceq::Saruboceq:biz de böyle fotolarını çekebilecekmiyiz kisenağlama
ulen olan bizim çeyrek altınaa olduu:roflol::roflol::roflol:
haydaa delümm eğlenin die koydummm..aminnn
ben kaçarım canlaropuyorumnanaktansabahtan beri otur otur..sıkıldım..anamla pazara çıkıcaz..tabiii başımda şapkamlasositosositodışarı hala çok sıcakkafamçokkarıştıhadi Allah a emanet oluna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?