2009 Ekim Anneleri

ayyy bende çok üzüldümkaydirigubbakcemile3 çok güsel ya süper gözünauydınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5

yaa ben hiç iplemiyomda eşim eminim çok üzülücektir, bundan sonrası sanırım bizim için zor olacak:asigim:

Bİlmİorum buketcİm ya kan testİ İstedİgİnde albİmÜnda İŞaretlİydİ ordan anlamıŞtım yaptıgını

zezecİm ben kan hapıını sabah aÇ karna İÇİom

vitamini ne zaman alıyon dandanım akşam mı? kan hapı aç karna içilcekmiş,prospektüsü okudum da..

kuşum sabah aç tiroih hapı içiyom, öğlen yemekten sonra vitamin içiyom, akşam yatarkende demir hapı içiyom benyerimseniben

demek sırası önemli deil..sağol elalımopuyorumnanaktan
bu arada gözün aydınkaydirigubbakcemile3

evet hepsi farklı farklı
ama artık hap takviyesine başlamak lazım yi yi nereye kadar sıcakalrdan yenmiyoda bişey

kızlar vitaminle kan hapı aynı anda içilmiyor demi? ben sabah vitamin içiyom..akşam da kan hapı alcam..siz nasıl yapıyosunuz sıralamayı?
ben kan hapını sabah vitaimin akşam alıyorum

kızlar az önce aldığım duyuma göre kayınvalidem doğuma gelmicekmiş, çok üzüldüm:sm_cool:

:roflol::roflol:
aman yandaaannnnnkaydirigubbakcemile2 çok üzüldükkk zemuszemus

elaaam gösün aydıınn..wah wahh napıcaksın onsus sen şimcikkk

demek sırası önemli deil..sağol elalımopuyorumnanaktan
bu arada gözün aydınkaydirigubbakcemile3

ben kan hapını sabah vitaimin akşam alıyorum

:roflol::roflol:
aman yandaaannnnnkaydirigubbakcemile2 çok üzüldükkk zemuszemus

süperlerrrrrrkaydirigubbakcemile3

elaaam gösün aydıınn..wah wahh napıcaksın onsus sen şimcikkk

Canım kelimeler kifayetsiz kaldı ne diyeceğimi bilemiyorum böyle üzücü bir olay karşısında ama hamilesin üzmemeye çalış kendini kaydirigubbakcemile3

kızlarr alemsinizzz güdürdünüz beniisırnaşık şey
zuzum onsuz napcamm heçç bilmiyom wallaa karalara bağlanırım artık:sm_cool:
pmpem benimde nutkum tutuldu böle bi olay karşısındaa napsamda depresyona girmeden atlatsam bu hüznümükaydirigubbakcemile3

ulen olan bizim çeyrek altınaa olduu:roflol::roflol::roflol:

elam şimdi görüdm ve çok üzüldüm hayatım sen onsuz napcan şimdi acıdım haline bakkk :sm_cool:

haydaa delümm eğlenin die koydummm..aminnn

ben kaçarım canlaropuyorumnanaktansabahtan beri otur otur..sıkıldım..anamla pazara çıkıcaz..tabiii başımda şapkamlasositosositodışarı hala çok sıcakkafamçokkarıştıhadi Allah a emanet oluna.s.

delü ne ağlıon ne güzel şeker şeker şeyler opuyorumnanaktanamiiinnnnnnnnnn
çekcez dabi şebek şeebk hallerini koycaz burda
ulen olan bizim çeyrek altınaa olduu:roflol::roflol::roflol:

annaaa kızzzz bu kayınna altından kaçmış olmasın sakın :umursamaz:

güle güle canım çok yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…