2009 Ekim Anneleri

inşallah canım inşallah:Saruboceq:

güle güle elalım:1hug:

bide siinirim bozuldu kociş beni almaya gelemicekmiş servisimde yok işçiler izinde bende bugun tam balerin gibi giyindim nası olsa kociş alcak die otobüse nası binicem bilmom offff sinirlerim bozuldu

elam şimdi görüdm ve çok üzüldüm hayatım sen onsuz napcan şimdi acıdım haline bakkk :sm_cool:

bilmiyom cücüm napıcam onsuzkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benim etkim daha büyük kanımcayerimseniben

inşallah canım inşallah:Saruboceq:

güle güle elalım:1hug:

opuyorumnanaktan

ay çok sıcakladım kıslar ya popom terledi genemirmirmirmir

gette kağat havlunu değiştirnaniknanik

bide siinirim bozuldu kociş beni almaya gelemicekmiş servisimde yok işçiler izinde bende bugun tam balerin gibi giyindim nası olsa kociş alcak die otobüse nası binicem bilmom offff sinirlerim bozuldu

bozma moralini cicim yaa bi engeli çıkmıştır bale yapa yapa gidersin bişi olmaz :teselli:
gette kağat havlunu değiştirnaniknanik

:roflol::roflol:

elalım kız kafama takıldı bu kadın niye gelmiyecekmiş seninle küs gittiği içinmi gerçekten eğer öyleyse kocaman yuh ona diyecek söz bulamıyorum yani...

çok sıcak kıslar nası bincem otobüse bilmom eve gidene kadar canım çıkar bide babamla ablamın kocasını yemege çagırdım salak gibi

çok sıcak kıslar nası bincem otobüse bilmom eve gidene kadar canım çıkar bide babamla ablamın kocasını yemege çagırdım salak gibi

Allah yardımcın olsun canm ya birde misafir he yelpaze gibi birşeyin varsa yanına al yada ufak bir su al yanına ama içme mecbur kalmadıkça işersin falan otobüste . kaydirigubbakcemile3

otobüsle gitmek işkence gerçekten ben çoğu zaman otobüsle gidiyorum eve bide kalabalık sıcak delikafadulden
kızım sen bu halinle niye yemeğe çağırıyosunki hayret bişi :mymeka:

Allah yardımcın olsun canm ya birde misafir he yelpaze gibi birşeyin varsa yanına al yada ufak bir su al yanına ama içme mecbur kalmadıkça işersin falan otobüste . kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: su al ama içme
delüüüü :roflol:

elalım kız kafama takıldı bu kadın niye gelmiyecekmiş seninle küs gittiği içinmi gerçekten eğer öyleyse kocaman yuh ona diyecek söz bulamıyorum yani...

cnm ben bu istihbaratı gizli aldım eşimin yeğeninden öğrendim, aklınca ben ona burdayken kötü davrandımya onun için gelmeyecek ama dengesiz olduğu için güvenmiyom genede:1closedeyes:
sanki ben kadını bacağından asıp sallandırdım töbe töbe yaa asıl o bizim huzurumuzu bozup gitti ben gitmicim orayaakaydirigubbakcemile3

kızlarr ben 10 dk sonra çıkıcam
hepinize iyi akşamlar
sağlıkla kalınn opuyorumnanaktan

hahah haklısın kız canan ben wcme gidip öle çıkım yola en iisi , ya sorma bulcuk herkes yazlıga gitti bi ben gariban çalışıyorum babamda ablamın kocasıda eşsiz yani ayıp olmasın bi çagırım dedim şansıma böle oldu offffffffffffffffffffffffff

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

handan yemegın hazırmı varmı ?bırd eyemekmı yapcaksın? öyle degılse cok hafıf kolay seyler yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…