delü ne ağlıon ne güzel şeker şeker şeyler opuyorumnanaktanamiiinnnnnnnnnn
çekcez dabi şebek şeebk hallerini koycaz burda
annaaa kızzzz bu kayınna altından kaçmış olmasın sakın :umursamaz:
ay çok sıcakladım kıslar ya popom terledi genemirmirmirmir
arada kalk havalansın pişik olacak yoksamm :bbo:
elam şimdi görüdm ve çok üzüldüm hayatım sen onsuz napcan şimdi acıdım haline bakkk :sm_cool:
delü ne ağlıon ne güzel şeker şeker şeyler opuyorumnanaktanamiiinnnnnnnnnn
çekcez dabi şebek şeebk hallerini koycaz burda
annaaa kızzzz bu kayınna altından kaçmış olmasın sakın :umursamaz:
inşallah canım inşallah:Saruboceq:
güle güle elalım:1hug:
ay çok sıcakladım kıslar ya popom terledi genemirmirmirmir
bide siinirim bozuldu kociş beni almaya gelemicekmiş servisimde yok işçiler izinde bende bugun tam balerin gibi giyindim nası olsa kociş alcak die otobüse nası binicem bilmom offff sinirlerim bozuldu
gette kağat havlunu değiştirnaniknanik
mafoldumbenmafoldumben
çok sıcak kıslar nası bincem otobüse bilmom eve gidene kadar canım çıkar bide babamla ablamın kocasını yemege çagırdım salak gibi
çok sıcak kıslar nası bincem otobüse bilmom eve gidene kadar canım çıkar bide babamla ablamın kocasını yemege çagırdım salak gibi
Allah yardımcın olsun canm ya birde misafir he yelpaze gibi birşeyin varsa yanına al yada ufak bir su al yanına ama içme mecbur kalmadıkça işersin falan otobüste . kaydirigubbakcemile3
elalım kız kafama takıldı bu kadın niye gelmiyecekmiş seninle küs gittiği içinmi gerçekten eğer öyleyse kocaman yuh ona diyecek söz bulamıyorum yani...
cnm ben bu istihbaratı gizli aldım eşimin yeğeninden öğrendim, aklınca ben ona burdayken kötü davrandımya onun için gelmeyecek ama dengesiz olduğu için güvenmiyom genede:1closedeyes:
sanki ben kadını bacağından asıp sallandırdım töbe töbe yaa asıl o bizim huzurumuzu bozup gitti ben gitmicim orayaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?