2009 Ekim Anneleri

allahtan yemegim var nisancım dün akşam yaptuım eve bi kendimi atsam başka bişi istemiom yemek yer giderler inşallah

Güzeller bende çıkıyorum öpüldnüz iyi akşamlar herkeseopuyorumnanaktan

Slm kızlarrrrrr 100 luk tarama sonuçlarım çook yüksek çıktı yarın hastanee yatıyorummm kızlarrr yaaa.... ((

zeytincim geçmiş olsun çok üzüldüm. dikkat et kendine. hastanede gözetim altında olursun daha iyi bakarlar sana ve bebişine. kaç çıktı değerlerin? ben daha 50'lik bile yaptırmadım, bakalım ne çıkacak?

zeytinimmmmmmmmmm geçmiş olsun kuzum ya noldu tatlım ben yoktum bugün hayırdır yaa

Saolun kızlarrr değerlerimmm 100 lükte 232, 218 ,166 çıktı doktorumda hastaneye yatırmayı uygun gördü napılacak bilemiyorum ben dönünce anlatırım size hepinizi öptüm desteğiniz için hepinize tekrar teşekkürler öptüm minişlerinizdee............

zeytinim haberdar et bizi tatlım ben çok merak ederim seni kıyamam çıksın meleğin ısıra ısıra ye onu tatlı kızını

canım değerlerin yüksek ama bana pekte abartı gelmedi gerçi dr un daha iyi bilir...benimde 183 164 120 çıkmıştı..şimdi diyet yapıyorum ve kontrol edebiliyorum şekerimi..

zeytincim çok geçmiş olsun...:teselli:.inşlah kısa zamanda sağlığına kavuşursunnnn................:Saruboceq:
günaydın fıstık anneler.....
:asigimpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…