2009 Ekim Anneleri

günaydın herkeseeeeeee opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu serin çabucak geçen bir gün diliyorum

günaydın kıslar

bişi sorcam dün akşam yeşil akıntım oldu az degildi akıntı sizce enfeksiyon felanmı kaptım acaba ondanmı olur böle yeşil akıntı endişelendimde

Günaydın güzellerropuyorumnanaktan
çok sıcak, kavaltı ederken bile ter içinde kaldımkafamçokkarıştı
bu arada ben antibiyotiği ve öksürük şurubunu bugün içmemeye karar verdim, öksürüğüm hala devam ediyor yaaa napcam benkafamçokkarıştı

dandanım yeşil akıntı nasıl yaaa bayamı yeşil? enfeksiyon oluncamı öle oluyo acaba?
devam ederse doktorunu bi ara istersen...
bendede arada akıntı oluyo ama renksiz oluyo, bazende sarı (

dandanım yeşil akıntı nasıl yaaa bayamı yeşil? enfeksiyon oluncamı öle oluyo acaba?
devam ederse doktorunu bi ara istersen...
bendede arada akıntı oluyo ama renksiz oluyo, bazende sarı (

baya yeşildi elam ya ayıptır sölemesi wcde aktı sonra sildim gene vardı ,ara ara bel agrım kasık agrım oldu sonra bide idrar yaparken agrım felan olmaya başladı acaba enfeksiyonmu kaptım dedim randevumda haftaya cuma acaba erkenmi gitsem die düşünmeye başladım , öle bendede oluodu renksiz felanda bu ilk oldu

günaydın kıslar

bişi sorcam dün akşam yeşil akıntım oldu az degildi akıntı sizce enfeksiyon felanmı kaptım acaba ondanmı olur böle yeşil akıntı endişelendimde

cnmm koku var ise o zaman enfeksiyon riski olabiliyo. Elanında ddiği gibi benimde akıntım oluyo beyaz bazan de sarı ama koku yok.

handancım intıhap vardır endışelenme benım hep oluyodu doktor hap verdı gecmedı fıtıl verdı gecmedı snra ilaclar bıtınce bıgun oyle bır oldukı cok korktum bacaklarıma asagı yogurt suzmesı gıbıydı ve kokulu doktorumu aradım fitil ve hapı aynı anda kullandım ama yınede gecmedı azaldı canım dun seker yuklemesı yaptırırken hemogram ve idrar tahlılıde yaptırdım ordada lokasıt cıktı salı gunude idrar kulturu yaptırıcam ama gecmıyomuş cnm hamılelıkte oluyomuş ve nemlı ortamı cok sevıyomuş cokk dıkkat et ben gnde 3 tane iç çamasırı degıştırıyorum hatta camasırlarımı utuluyorum camasırım arasınada hep pecete koyuyorum ama gecmıyo cnm

ayy kokulumu degilmi bilmiom dikkat etmedimde o zaman enfeksiyon demekki nisancım geçmiş olsun ya inşallah düzelir canım ya benim o bölgem çok terlio sanırım o yüzden oldu nemli ortam felan ,seninde sancın oluomu peki nisancım kasıklarında felan

ayyy cnm yaaa eğer randevunu öne alamassanda telefonla sorma imkanın varsa bi sor...
çok üzme kendine kötü bişey yoktur:teselli:

oluyo handancım cok sık olmasada oluyo mesela dun gece yatarken hıc bısey yokken kasıgımın sarafından bı sancı gırdı nasıl yatacağımı şaşırdım ama eger intıhapsa sökmemız daha ıyıymış korkmana gerek yok eger cokk olursa ve agrıların sureklı olursa randevunu one alırsın bence... çunku doktorlar eger bebekten gelmıyosa normal karsılıyo hamılelıkte dedıgın gıbı terlıyosun ya nemlı ortam ondan oluyodur cnm

ya kızlar bide dün akşam sinirlerim çok bozuldu agladım baya bi sonra bebegimi üzdüm die gene agladım kociş susturamadı acaba sancım felan ondanmı oldu dedm bi tuhafım bugunde ben bi sorum eşime ayarlayabilirse erken gdim doktora en iisi ya iiçim rahat etsin die

Handan bence imkanın varsa randevunu öne al bekleme 1 hafta fazladan geçmiş olsun canım akşam nasıl geçti rahat gidebildinmi eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…