canım sence erken gidimmi randevumu öne alabilrim kocişte gidelim dedide ben kararsız kaldım gitsemmi acaba ?
ya kızlar bide dün akşam sinirlerim çok bozuldu agladım baya bi sonra bebegimi üzdüm die gene agladım kociş susturamadı acaba sancım felan ondanmı oldu dedm bi tuhafım bugunde ben bi sorum eşime ayarlayabilirse erken gdim doktora en iisi ya iiçim rahat etsin die
bulcukcum sen ne ilacı kullanmıştın enfeksiyon için antibiyotik mi???
gelirlerse en az 1hafta kalırlar ben ne yapıcam ya mafoldumben böle anlayışsız insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm
yaaa dandanım senin fikrini almadan sen bu özel durumundayken buyrun gelin demeden yatılı misafir nasıl geliyolar, eşin ne kadar gelin desede yabancı olan sensin, hamile olan sensin senle konuşmaları gerekiyordu...
yaa şu özel dönemimizde bu akrabalardan, kayınvalidelerden nedir çektiğimiz zaten sıcak hiç bişey çekilmiyokafamçokkarıştı
sen sıkma canını gerekirse ara sen konuş, o eltinde ne cahilmiş ölee aynı dönemlerden o geçmemiş sankiklava:
evet canım antibiyotik vermişti ama adını unuttum :sm_confused: baya oldu ben kullanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?