2009 Ekim Anneleri

kızlar geçmiş olsun doktorunuzla görüşmeyi ihaml etmeyin eğer enfeksyonsa yol yakıneken ilaçal düzelebilir benimde olmşutu bir hafta ilaç kullandım ve geçti

canım sence erken gidimmi randevumu öne alabilrim kocişte gidelim dedide ben kararsız kaldım gitsemmi acaba ?

cnm eğer için gitmeden rahat etmeyecekse git tabi...
ama sancılanmanda sinirlerinin bozulmasınında etkisi olabilir cnm

bulcukcum sen ne ilacı kullanmıştın enfeksiyon için antibiyotik mi???

şu dönemde benimde kasıkalrımda sancı oluyo hatta direkt karnım bile ağrıyo böyle isal ağrısı gibi
nette okudydum bu aydan itibaren sancılar başlayıomuş doğuma hazırlık için dabi bunun şiddeti ve sıklığını takip etememiz gerekiyomuş hepimizin doktora bu konuyu danışma vakti geliyo sanırım yavaş yavaş

doktor bana birde enfeksyon için ayaklarına sıcak su torbası koy demişti çok zuzun tutmamak şartıyla

canancım kocişim geldi aldı işini yetiştirmiş çok mutlu oldum

yok elam önce bi vukuat oldu sonra sancım oldu anlatım size

şimdi eltimi bilionuz adanada ki bu resmini kodugum bebişin annesi dogumuna gelecek die stres oluodum ya gelmekten vazgeçmişti bebegin diş zamanı die rahatlamıştım dün eşimin abisi aramış bu zamanlarda size gelebilirz die :bbo:eşimde buyrun gelin demiş tabi ne desin ya 3 aylık bebekle ne işi var bunların bizde eşim böle söleyince sinirlerim bozuldu aglamaya başladım ne anlayışsız ailen var ben çalışıyorum hamileyim yatılı bebekli misafiri bu halimle nasıl agırlım işten geliyorum kanter içinde banyoya atlıom yeri gelio evde donla dolaşıom sıcaktan ben nasıl rahat ederim ya hiç düüşünmüolar bu kız hamile çalılıo yük olmayalım demiolar bide bebekle düşünsenize kıslar ya aglıcak edicek benim dinlenmem lazım bu dönemde zaten zor çalışıyorum hıçkıra hıçkıra agladım eşimde dio haklısın ama nasıl gelmeyin diim oda haklı napcamı şaşırdım çok mutsuzum inşallah gelmezler die dua ediyorum başka bişi yapamıyorum

dandanım geçmiş olsun.....canım randevunu öne alabiliosan al bence veyada dr.la telefonda bi görüşş......
kızlar tekrardan günaydınnn......yerimseniben

gelirlerse en az 1hafta kalırlar ben ne yapıcam ya mafoldumben böle anlayışsız insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

dandanımm üzme kendiniii..inşlah gönlüne göre olur ve gelmezler...eşin ne yapsın onların düşünmesi lazım...ama nedense erkek tarafı bu konularda acaip relax oluyorrrrrrr.....

ya o mankafa eltimin düşünmesi lazım süperkaynanamın düşünüp gitmeyin kız çalışıo demesi lazım valla beni erken dogurtacaklar ya bi doguma gelicem die stres yaptılar o geçti bu çıktı canları sıkılıo gezcekler ya işimiz gücümüz yok onları gezdircez ya geriler ya

yaaa dandanım senin fikrini almadan sen bu özel durumundayken buyrun gelin demeden yatılı misafir nasıl geliyolar, eşin ne kadar gelin desede yabancı olan sensin, hamile olan sensin senle konuşmaları gerekiyordu...
yaa şu özel dönemimizde bu akrabalardan, kayınvalidelerden nedir çektiğimiz zaten sıcak hiç bişey çekilmiyokafamçokkarıştı
sen sıkma canını gerekirse ara sen konuş, o eltinde ne cahilmiş ölee aynı dönemlerden o geçmemiş sankiklava:

gelirlerse en az 1hafta kalırlar ben ne yapıcam ya mafoldumben böle anlayışsız insanlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm

gunaydın arkadaşlar.handancım çok haklısn ama bıtanem bu eltının hatası kocişin dedın gıbı napsın?ama boşver bari canını sıkma tatalım.

offffff handanım bu nerden cıkmış şimdi bende sınır oluyorum ya benım kayınvalıdemde dun aramış bız sımdı ilçede oturuyoruz ile gıtcekmış bugun ananemın sosyal hızmetlerde iişi varmış ben gıtcekmişim ya dusunsene sabahtan cıktı ta aksama gelcek bu ıcakta hastahane hastahane sosyal hızmey arasında mekık dokucam 2 tane kızı var onları gotursun demı dedım ben kendıme guvenemıyorum sen baskasını bul eger bulamazsan öyle geleyım hıç dusunmuyolar cnm bunlar hamıle falan dıye boşver üzme kendını senın hamıle oldugunu ve calıştıgını bılıyolar

dandanım sen üzme kendini en olmassa gelseler bile sen çok ilgi gösterme, yanlarında sürekli rahatsız ol gerekirse laf sok benim cadı kaynanatör gibi arkalarına baka baka 3 günde geri giderler:lepi:

ya elam çocuk gibi bişe zaten düşünemio işte kuş kafalı ama büyüklerin uyarması lazım gitmeyin die,ne konuşum gelmeyin diemem ki artık gelirlerse bunalıma girip dururum kabus gibi yapacak bişi yok ya bayılır kalırım bilmiorum artık ne olur bu sıcaklarda ben wcde bile daralıom ya kapı açık giriyorum yani o yüzden evde misafir kesinlikle istemiyorum eşimde bilio ama napsın oda

eltim içiçe yaşamaya alışık nerdeyse 1 aydr kaynanamlarda kalıolarmış yani düşün evi oldugu halde:bbo:

çok saolun kıslar ya sizde olmasanız çatlardıom heralde sizide sıktıysam kusura bakmayın(sinirlerim çok bozuk sürekli bunu düşünüyorum

akıntım şuan yok çiçekcim bidaha olursa gidicem doktora öne alıcam randevumu

evet canım antibiyotik vermişti ama adını unuttum :sm_confused: baya oldu ben kullanalı

sağol cnm bende öksürük için kullandımya largopen o yüzden içim rahat değil, B grubunda yazıyodu prespektüsünde o yüzden sordum cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…