dandanım sen üzme kendini en olmassa gelseler bile sen çok ilgi gösterme, yanlarında sürekli rahatsız ol gerekirse laf sok benim cadı kaynanatör gibi arkalarına baka baka 3 günde geri giderler:lepi:
dandanım sen üzme kendini en olmassa gelseler bile sen çok ilgi gösterme, yanlarında sürekli rahatsız ol gerekirse laf sok benim cadı kaynanatör gibi arkalarına baka baka 3 günde geri giderler:lepi:
ya elam çocuk gibi bişe zaten düşünemio işte kuş kafalı ama büyüklerin uyarması lazım gitmeyin die,ne konuşum gelmeyin diemem ki artık gelirlerse bunalıma girip dururum kabus gibi yapacak bişi yok ya bayılır kalırım bilmiorum artık ne olur bu sıcaklarda ben wcde bile daralıom ya kapı açık giriyorum yani o yüzden evde misafir kesinlikle istemiyorum eşimde bilio ama napsın oda
eltim içiçe yaşamaya alışık nerdeyse 1 aydr kaynanamlarda kalıolarmış yani düşün evi oldugu halde:bbo:
dandanımmm üzme kendini artık sen üzülünce oğluşunda üzülüoooo....değmez oğluşunu bi kaç dengesiz yüzünden üzmeyee...yerimseniben
çok saolun kıslar ya sizde olmasanız çatlardıom heralde sizide sıktıysam kusura bakmayın(sinirlerim çok bozuk sürekli bunu düşünüyorum
akıntım şuan yok çiçekcim bidaha olursa gidicem doktora öne alıcam randevumu
:roflol::roflol:süpersin elamm...dandanım bence gayet ii bi fikirrr:lepi:
kıs ela öle yapamam bak 4 senedir evliyiz ilk defa gelecekler onuda hamileligine denk getirdiler yani gelsinler başımda yerleri var ama şimdi degilllllllmafoldumben
bende largopen kullandım cnm
canancım kocişim geldi aldı işini yetiştirmiş çok mutlu oldum
yok elam önce bi vukuat oldu sonra sancım oldu anlatım size
şimdi eltimi bilionuz adanada ki bu resmini kodugum bebişin annesi dogumuna gelecek die stres oluodum ya gelmekten vazgeçmişti bebegin diş zamanı die rahatlamıştım dün eşimin abisi aramış bu zamanlarda size gelebilirz die :bbo:eşimde buyrun gelin demiş tabi ne desin ya 3 aylık bebekle ne işi var bunların bizde eşim böle söleyince sinirlerim bozuldu aglamaya başladım ne anlayışsız ailen var ben çalışıyorum hamileyim yatılı bebekli misafiri bu halimle nasıl agırlım işten geliyorum kanter içinde banyoya atlıom yeri gelio evde donla dolaşıom sıcaktan ben nasıl rahat ederim ya hiç düüşünmüolar bu kız hamile çalılıo yük olmayalım demiolar bide bebekle düşünsenize kıslar ya aglıcak edicek benim dinlenmem lazım bu dönemde zaten zor çalışıyorum hıçkıra hıçkıra agladım eşimde dio haklısın ama nasıl gelmeyin diim oda haklı napcamı şaşırdım çok mutsuzum inşallah gelmezler die dua ediyorum başka bişi yapamıyorum
bulcukcum sen ne ilacı kullanmıştın enfeksiyon için antibiyotik mi???
elam sen naptın kızzzzzzz kaynana na hıı?*?
elalım nasılsın canım.dunku başarını anca gece okudum zemuszemus.neyse kurtuldun hadı bakaım bız napacaz !!!!!!!!!kaydirigubbakcemile5
elam sende bu laç konusuna takılma artık bende. yengemin ablası gebeliğinin farkında olmadan kaç kutu pen os içmiş hemde 1000 mg. maşşallah gayet te ssağlıklı bi oğlu oldu cnm. zararlı olsa doktor verirmiydi hiç.
aaaaa yeter ama artık bea yaz yaz bitmedi kızıyom ama gari kötükedihüso
ayyy penos hemdeeeeeeeeee pensilinni hapı o çok fena allahtan saglıklı olmuş maşallah çicek
ya kızlar son günlerde bende bi korku başladı nedense ....bebişimle ilgili hep en kötü şeyleri düşünür oldum...sanki bebişimin başına bişey gelecek veya sağlığıyla ilgili bir problem olacak..v.s.v.s.anlatamam ya beynimi kemirio saçma sapan şeyler resmen....:çok üzgünüm:
şimdi diyeceksiniz sen tecrübelisin ya bu konu tecrübe sınırlarımı aştı nedensee....kendimi saçma sapan şeyler düşünmekden alıkoyamıom....acaba izlediğim ve okuduğum üzücü yazılardan dolayımı böyleki...geçen günde şu hastanedeki bebiş olaylarına canım sıkılmıştı ya bilmiom ama acaip üzgünümmmmm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?