2009 Ekim Anneleri

dandanım sen üzme kendini en olmassa gelseler bile sen çok ilgi gösterme, yanlarında sürekli rahatsız ol gerekirse laf sok benim cadı kaynanatör gibi arkalarına baka baka 3 günde geri giderler:lepi:

:roflol::roflol:süpersin elamm...dandanım bence gayet ii bi fikirrr:lepi:

dandanım sen üzme kendini en olmassa gelseler bile sen çok ilgi gösterme, yanlarında sürekli rahatsız ol gerekirse laf sok benim cadı kaynanatör gibi arkalarına baka baka 3 günde geri giderler:lepi:

kıs ela öle yapamam bak 4 senedir evliyiz ilk defa gelecekler onuda hamileligine denk getirdiler yani gelsinler başımda yerleri var ama şimdi degilllllllmafoldumben

anacım o zaman senin bu eltin arsız, ümünü sıkmak lazım:mymeka:
bende evde yokken wc ye bile kapı açık giriyom aynı durumdayız cnmyerimseniben

elalım nasılsın canım.dunku başarını anca gece okudum zemuszemus.neyse kurtuldun hadı bakaım bız napacaz !!!!!!!!!kaydirigubbakcemile5

dandanımmm üzme kendini artık sen üzülünce oğluşunda üzülüoooo....değmez oğluşunu bi kaç dengesiz yüzünden üzmeyee...yerimseniben

elam sende bu laç konusuna takılma artık bende. yengemin ablası gebeliğinin farkında olmadan kaç kutu pen os içmiş hemde 1000 mg. maşşallah gayet te ssağlıklı bi oğlu oldu cnm. zararlı olsa doktor verirmiydi hiç.
aaaaa yeter ama artık bea yaz yaz bitmedi kızıyom ama gari kötükedihüso

dandanımmm üzme kendini artık sen üzülünce oğluşunda üzülüoooo....değmez oğluşunu bi kaç dengesiz yüzünden üzmeyee...yerimseniben

haklısın bitanem çok haklısın ama kafamdan atamıorum gelecekler gelecekler diip duruo beynimde bi ses manyadım sanırım:sinifsinif:

ajkımmmm nasılki mutluluklarımızı paylaşıyoz üzüntümüzü, sıkıntımızıda paylaşmassak ne önemi kalır arkadaşlığımızın, sen hiç sinirlerini bozma oğluşunu düşün, bir sen, bir oğluş birde kociş:lepi:

:roflol::roflol:süpersin elamm...dandanım bence gayet ii bi fikirrr:lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs ela öle yapamam bak 4 senedir evliyiz ilk defa gelecekler onuda hamileligine denk getirdiler yani gelsinler başımda yerleri var ama şimdi degilllllllmafoldumben

yaa kısım sendekide bedevi şansı haaa, dur dur sen 4 sene gelme hiç hamileyken gel-tatlicadiarzu-

bende largopen kullandım cnm

ayyy sizlerinde aynı ilacı kullandığını duyunca rahatlıyom yaa iyiki varsınız canlarımmŞeniz

canım üzülmeee insanalr düşünmüyo başkalarını
gelirlerse sen hiç özel muamele yapma sallama boşver anlasınlar azıcık

ya kızlar son günlerde bende bi korku başladı nedense ....bebişimle ilgili hep en kötü şeyleri düşünür oldum...sanki bebişimin başına bişey gelecek veya sağlığıyla ilgili bir problem olacak..v.s.v.s.anlatamam ya beynimi kemirio saçma sapan şeyler resmen....:çok üzgünüm:
şimdi diyeceksiniz sen tecrübelisin ya bu konu tecrübe sınırlarımı aştı nedensee....kendimi saçma sapan şeyler düşünmekden alıkoyamıom....acaba izlediğim ve okuduğum üzücü yazılardan dolayımı böyleki...geçen günde şu hastanedeki bebiş olaylarına canım sıkılmıştı ya bilmiom ama acaip üzgünümmmmm:çok üzgünüm:

elam sen naptın kızzzzzzz kaynana na hıı?*?

kaydirigubbakcemile3 bu bize kalmaya geldi ankaradan, kocasından boşanmaya kalktı heran stres sıkıntı 1 haftamızı burnumuzdan getirdi, o anlattıkça eşimin tansiyonu 15lere çıktı, benimde sinirerim bozuldu eğer kocasından ayrılırsa kooperatifteki evi bitene kadar 1-2 sene onu idare edecekmişizde ağlama krizine girdim kalp çarpıntım artıı eşime dedim beni sağlık ocana götür kızımı hissetmiyom dedim, anasıda geldi bizle kızımı duyunca rahatladım sonra eşime kızdım anasının yanında sen hiçbizi düşünmüyon kendine bakmıyon strese giriyon diye anasıda eşime kızmamın nedenin onun anllatıklarından oldunu anladı ve gitmesine 2 gün varken eşime biletimi öne alalım dedi eşimde hiç neden diye sormadan sağlık ocağı sonrasında bilet ofisine gittik ve o gece saat 1e aldık, sonra abbas yolcu oldu tabi gece gidiş satti gelene kadar hiç konuşmadı bende konuşmadım öle küs küs gitti işte:1closedeyes:

elalım nasılsın canım.dunku başarını anca gece okudum zemuszemus.neyse kurtuldun hadı bakaım bız napacaz !!!!!!!!!kaydirigubbakcemile5

cnm öksürük devam ediyo arada deli ediyo beni-tatlicadiarzu-
sağol ajkımm güzel başarılar sizlere inşallah:lepi:

ayy cnmm yaa insan düşünmeden edemiyo işte, bugün şurubu ve atibiyotiği kestim çünkü fazla bi ilerleme yok:sm_confused:

[

banada oluyor son zamanalrda düşünememk için çaba sarfediyorum resmen
üst üst kötü haberler aldım hamile arkadaşlarımdan etkisinden kaldım ister istemez:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…