2009 Ekim Anneleri

tatlım bende benım yengemde kullandık üzülme canım oakasım annesı.daha öncekı hamilelıyımdede kullanmiştım hayatım takılma ona.

sağoll cnmopuyorumnanaktan

iştee lalim bende bu düşünceleri içimden atamıorum, meselaa sabah çok öksürdüm kızım hareket etsin diye dua ediyorum falan...
içimde benimde sürekli bi korku var, üzücü örnekler geliyo sürekli aklıma, bi arkadaşın çocuğunun kalbi delik doğdu hala uraşıyolar onun için...
işte ilaç kullandığım içinde bu endişem bi kat daha artıyo zaman zaman sizler sayesinde rahatlıyorum bende:1hug:
sende üzme canını sadece sen öle değilsin bitanemyerimseniben inşallah hepimiz sağsalim sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucaklarımıza alıcaz Allahın izniyle:Saruboceq:

hee sabah sabah konu derin yine..anam gözünüzü açıosunus kaynana,kapıosunus kaynana..daraltmayın yawrum beni...

lalimm kötü haberleri izleme okuma canım..çok etkiliyo..bol bol dua et,eğer biliosan kuran oku..için rahatlar bitanemm

lalcim bu zamanlarda böle manyıoz sanırım biz hamileller düşünme öle şeyler tatlım saglıkla gelecek meleklerimiz bende sürekli erken dogurcamı sanıroum hatta dün akşam dogurcam sandım her çişe gidişimde kocişte gelip çiş miktarıma bakıo çaktırmıo ama suyummu gelio acaba die tetikteydi kaydirigubbakcemile3şaka gibiyiz yaaaaaaa düşünmemeliz böle kötü şeyler

zuzummm benim acıların kadını durumuma yorum yapmıcanmıkaydirigubbakcemile3

napak kızım bu cadı kaynanatörler ve akrabalar heran birimizin keyfinin içine ediyoozemuszemus

[

banada oluyor son zamanalrda düşünememk için çaba sarfediyorum resmen
üst üst kötü haberler aldım hamile arkadaşlarımdan etkisinden kaldım ister istemez:çok üzgünüm:

kızlar iyiki varsınızzz.....opuyorumnanaktankötü şeyler düşünmemek için elimden geleni yapıyorummmm...inanırmısınız bi kaç gündür haber bile izlemiyorumm:çok üzgünüm:zuzum dediğin gibi bol bol dua ediyorumm..allahım meleklerimizi korusunn..sağlıkla gelsin hepsiiiiii:Saruboceq:

zuzummm benim acıların kadını durumuma yorum yapmıcanmıkaydirigubbakcemile3

ay cücüümm kaçırdım senin olayı..bi özet geçsen:))
napak kızım bu cadı kaynanatörler ve akrabalar heran birimizin keyfinin içine ediyoozemuszemus

delükaydirigubbakcemile3 nan 3 hafta soona kaynanam gelcek doldurmayın kızım benii

zuzum konunum özeti bu bak ne acılar çekiyorumkaydirigubbakcemile3

haftalardır ay ben niye kıpırdadığını hissetmiyorumlarınıznan uğraşıyodum bi kaynananıznan erken doğum korkunuz eksik kalmıştı...:mymeka:nan ii düşün abuk subuk şeyleri atın bi kafanızdan aaa relaxx

amin cnmm:Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hamilelik çok uzun demi kıslar yaaaaaa dün akşam bide bunun için agladımkaydirigubbakcemile3

sen anlaşılan dün akşam dünyada olan savaş için bile oturup ağladın:teselli:

ay cücüümm kaçırdım senin olayı..bi özet geçsen:))

delükaydirigubbakcemile3 nan 3 hafta soona kaynanam gelcek doldurmayın kızım benii

aneyy şimdiden gazan mübarek olaa:lepi:

zuzum konunum özeti bu bak ne acılar çekiyorumkaydirigubbakcemile3

onlar bu halinle gelmek istiyoruz demekten çekinmiyosa eşin de kusura bakmayın dandanın hamileliği zor geçiyo e bi de malum çalışıyo kabul edemicez sizi demekten çekinmesin cicim...

:kedi:valla ben hep relaxtım ama artık bende çıldırdımdelikafadulden

selammm kızlar nasılsınızz opuyorumnanaktan
ben artık haber maber izlemiyrm
haber saati girdiginde kapatıyorum tv yi vea muzik kanallarına ceviriyorum

sen anlaşılan dün akşam dünyada olan savaş için bile oturup ağladın:teselli:
toptan herşey için agladım valla elacım hazır aglamışkenkaydirigubbakcemile3
onlar bu halinle gelmek istiyoruz demekten çekinmiyosa eşin de kusura bakmayın dandanın hamileliği zor geçiyo e bi de malum çalışıyo kabul edemicez sizi demekten çekinmesin cicim...

canım kesin benim kociş adanaya gitti ya handanın hamileligi çok rahat geçio felan die anlatmıştır bi sürüde resmimi götürdü 50 kere ii geçmio de dedim nazar degmesin die ama kesin öle demiştir millette beni rahat sanıo tabi,yok anam diemeyiz öle bişe çok ayıp olur artık rabbim bilio o kadar dua ediyorum inş kabul edecek:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…