2009 Ekim Anneleri

:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool:

Kesinlikle katılıyorum yerimseniben iyi taktik

:lepi::lepi::lepi:

Kesinlikle katılıyorum yerimseniben iyi taktik

zaten canancım elimde olmadan öle olacak biraz çünkü eve ölü gibi gidiorum yani yemek yiyip uzanıom direk öle onlarla ilgilenebilcemi sanmıorum haftasonlarıda bu sıcaklar ben gezemem die gitmem onlar gezsin böle yapıcam bakalımkaydirigubbakcemile3

eferim kocine de:))) accık kıwırsaymış ya :)) taam napalım geldiklerinde accık ayılıp bayılcan yapcak bişiy yok:)) bi iki uyduruk sancı gircek karnına,yollıycan

Evet iyi şeyler düşünelim üzmeyelim bebişlerimizi Şeniz

günaydın güzel anneler...

handancım geçmiş olsun idrar yolunda iltihap olabilir istersen bir dr una görün...ama merak etme bende ilk oğlumda olmuştum antibiyotik kullanmıştım...

bende bu sabah şekerimin sonuçlarını göstermeye gittim dahiliyeye...çok şükür dr çok beğendi hatta listeyi biraz aşabilirsin dedi...bundan sonra haftada iki kere ölçüm almam yeterliymiş...

eferim kocine de:))) accık kıwırsaymış ya :)) taam napalım geldiklerinde accık ayılıp bayılcan yapcak bişiy yok:)) bi iki uyduruk sancı gircek karnına,yollıycan

efet bu ii fikir hatta ben şimdiden başlımda kociş stres olsun napcak gelmeseler acaba die belki handan rahatsız felan der telde onlarda vazgeçer hımmmm ii fikirCADIARZU

Bir zahmet başkada birşey beklemesinler zaten sende sakın kasma ayıp olur diye boşver asıl onların yaptığı ayıp okiş sıkma canını datlum.

yaaaa dandan kafam basmıyoo sen gündüz evde olmayacan, kocanda öle...
bu eltin çocuğu ve eşiyle sizin evde bütün gün napcak???
hadi kaynanatörün tek olsa yemek falan v.s. yaparda, ilginç geldi...

zuzum konunum özeti bu bak ne acılar çekiyorumkaydirigubbakcemile3

canım yaa inşallah gelmezler valla bende dua ettim kabul etsin Rabbim :)
geldiklerinde soylenirsin artık mecbur cok yoruldum cok sıcak off puff anne olmak ne kadar zormus felan (Allah affetsin misafir bas tacı ama boyle dusuncesiz oluncada yani pess).. minicik bebekle yuklu insanın yanına geliyrlarr bu sıcaktaa :S

saol canım bi kez daha gelirse gidicem hemenopuyorumnanaktan seninde gözün aydın sevindim şekerine canım inş tamamen düşer:Saruboceq:

ohh şükürr gösünaydın zeynebim...

hıı kızlar akşam sis çıkmıştınıs zeytinin yazdığını gördünüzmü bilmiyorum..100lük yüklemesi çok yüksek çıkmış bugün hastaneye yatırılıyomuş(((((

hoşgeldin zeynepcim çok sevindim cnm sonuçlarının iyi olmasına:lepi:
darısı başıma inşallah:Saruboceq:
gerçi benimki biraz zor gibi gelio bana, habire öksürük geçsin ballı süt içiyom ve bal yiyomkafamçokkarıştı

günaydın kıslarr şeker ölçümüm var bugün ona gidiyorum zeyitinimden haber var mı biliyomusunuz sabah falan uğradımı acaba

yaaaa dandan kafam basmıyoo sen gündüz evde olmayacan, kocanda öle...
bu eltin çocuğu ve eşiyle sizin evde bütün gün napcak???
hadi kaynanatörün tek olsa yemek falan v.s. yaparda, ilginç geldi...

benim ewimde ben yokken birinin olması fikri hiç hoş diil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…