haftalardır ay ben niye kıpırdadığını hissetmiyorumlarınıznan uğraşıyodum bi kaynananıznan erken doğum korkunuz eksik kalmıştı...:mymeka:nan ii düşün abuk subuk şeyleri atın bi kafanızdan aaa relaxx
Kesinlikle katılıyorum yerimseniben iyi taktik
:kedi:valla ben hep relaxtım ama artık bende çıldırdımdelikafadulden
Kesinlikle katılıyorum yerimseniben iyi taktik
toptan herşey için agladım valla elacım hazır aglamışkenkaydirigubbakcemile3
canım kesin benim kociş adanaya gitti ya handanın hamileligi çok rahat geçio felan die anlatmıştır bi sürüde resmimi götürdü 50 kere ii geçmio de dedim nazar degmesin die ama kesin öle demiştir millette beni rahat sanıo tabi,yok anam diemeyiz öle bişe çok ayıp olur artık rabbim bilio o kadar dua ediyorum inş kabul edecek:Saruboceq:
haftalardır ay ben niye kıpırdadığını hissetmiyorumlarınıznan uğraşıyodum bi kaynananıznan erken doğum korkunuz eksik kalmıştı...:mymeka:nan ii düşün abuk subuk şeyleri atın bi kafanızdan aaa relaxx
selammm kızlar nasılsınızz opuyorumnanaktan
ben artık haber maber izlemiyrm
haber saati girdiginde kapatıyorum tv yi vea muzik kanallarına ceviriyorum
Evet iyi şeyler düşünelim üzmeyelim bebişlerimizi Şeniz
bide kapı açık wc girip evde göbek açık dolanırsam kaçarlar belkikaydirigubbakcemile3
eferim kocine de:))) accık kıwırsaymış ya :)) taam napalım geldiklerinde accık ayılıp bayılcan yapcak bişiy yok:)) bi iki uyduruk sancı gircek karnına,yollıycan
zaten canancım elimde olmadan öle olacak biraz çünkü eve ölü gibi gidiorum yani yemek yiyip uzanıom direk öle onlarla ilgilenebilcemi sanmıorum haftasonlarıda bu sıcaklar ben gezemem die gitmem onlar gezsin böle yapıcam bakalımkaydirigubbakcemile3
zuzum konunum özeti bu bak ne acılar çekiyorumkaydirigubbakcemile3
canım kesin benim kociş adanaya gitti ya handanın hamileligi çok rahat geçio felan die anlatmıştır bi sürüde resmimi götürdü 50 kere ii geçmio de dedim nazar degmesin die ama kesin öle demiştir millette beni rahat sanıo tabi,yok anam diemeyiz öle bişe çok ayıp olur artık rabbim bilio o kadar dua ediyorum inş kabul edecek:Saruboceq:
günaydın güzel anneler...
handancım geçmiş olsun idrar yolunda iltihap olabilir istersen bir dr una görün...ama merak etme bende ilk oğlumda olmuştum antibiyotik kullanmıştım...
bende bu sabah şekerimin sonuçlarını göstermeye gittim dahiliyeye...çok şükür dr çok beğendi hatta listeyi biraz aşabilirsin dedi...bundan sonra haftada iki kere ölçüm almam yeterliymiş...
handancım geçmiş olsun idrar yolunda iltihap olabilir istersen bir dr una görün...ama merak etme bende ilk oğlumda olmuştum antibiyotik kullanmıştım...
bende bu sabah şekerimin sonuçlarını göstermeye gittim dahiliyeye...çok şükür dr çok beğendi hatta listeyi biraz aşabilirsin dedi...bundan sonra haftada iki kere ölçüm almam yeterliymiş...
efet bu ii fikir hatta ben şimdiden başlımda kociş stres olsun napcak gelmeseler acaba die belki handan rahatsız felan der telde onlarda vazgeçer hımmmm ii fikirCADIARZU
yaaaa dandan kafam basmıyoo sen gündüz evde olmayacan, kocanda öle...
bu eltin çocuğu ve eşiyle sizin evde bütün gün napcak???
hadi kaynanatörün tek olsa yemek falan v.s. yaparda, ilginç geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?