onun böle bi talebi varsa bilemem cnm, ama mantıken herkesin evinde okutması daha doğru gibi, siz bilirsiniz tabi genede bu benim fikrimkaydirigubbakcemile3
ay kıslar gögüs ucu için krem almak lazım bide lohusa donu felanmı alcaz dikişler felan yada donsuz gezerizkaydirigubbakcemile3
canım mewlütün peşine de yasin okunuodur heralde bilmiorum ama ben mewlüt kısmından bahsediyorum,mewlüt okunmıcak..yasin filan bikaç sure daha okunur çok uzun tutmıycam okuma kısmını...mewlütte efet genelde pilaw tawuk filan werilir ben onu da değiştiriyorum normal çay ikramı yapıcam..zuzu tarzı olsun:)))kıs mevlüt dedimizde yasin okuması diilmi yani eksra yemek verilmiomu
benim geceliğim neim hazır...ivett cnmm hatta ben ozamana bile kalmıcam haftaya yıkıcam kuzumun herşeyiniopuyorumnanaktan
ama gecelik bulamıyom yaa kafayı yicem-tatlicadiarzu-
anacım ne alengirli işler öle yawwkafamçokkarıştı
ben kızımın kırkı çıkınca evde komşuları akrabaları falan çağırım pilav, et yada tavuk, dolma ayran tatlı ikram edicem...
önceden aklımda yoktu şimdi yaparsam bide bebek şekeri yapıcam zuzununkinden o kadar...
mevlütte saçlarımı yaptırmam biraz komik kaçar bizde :)) kızıma cici bi kıyafet giydiririm o kadaryerimseniben
ay kıslar gögüs ucu için krem almak lazım bide lohusa donu felanmı alcaz dikişler felan yada donsuz gezerizkaydirigubbakcemile3
canım mewlütün peşine de yasin okunuodur heralde bilmiorum ama ben mewlüt kısmından bahsediyorum,mewlüt okunmıcak..yasin filan bikaç sure daha okunur çok uzun tutmıycam okuma kısmını...mewlütte efet genelde pilaw tawuk filan werilir ben onu da değiştiriyorum normal çay ikramı yapıcam..zuzu tarzı olsun:)))
benim geceliğim neim hazır...
zuzununkinden şeker yaptırcakmış,kopyacı noolcek lülülülülülü orcinel ol kızıımm laelaelaelaelae
ben siyah v yaka bi elbise giymeyi düşünüyorum dizaltında..popom küçük görünsün siyah olsun da:))) saçımı topuz yaparım, yasin okunurken hani önü kocaman küpürlü dikdörten şifon eşarplar warya çeyizlik: onnardan takıym diorum gülkurusu filan..wee topuklu ayakkabıısırnaşık şey çok ösledim nan giymeyi:))
bepanten ii diolar elam hem gögüs için hem bebek pişik içn ben bitane ondan alıcam dursun die
ay ela bende gecelik almadım daha:bbo:eminönünde bulursam alırım haftasonu artık bide sabahlık 2 gecelik
kıslar bide ii bi bebek doktoru bulmak lazım sonra şaşmayalım die şimdiden ayy
yaaa bu mevlüt işinde kafamı kurcaladınız haaa hepsi aynı yola çıkmıyomu sankii yasin okunur başka dualarda okunur mevlütte başka ne okunuyokiiCADIARZU
efett yafrum seninki hoşuma getti ondan yapacam, hatta burda bulamassam parayı sana havale yapacam malzemeleri sen bana kargoyla yollaayacannlülülülülülü
zuzum yaaa ben bakıyom bakıyom bi türlü doru düzgün gecelik ve sabahlık bulamıyommafoldumben
mevlüt takımıda alım yakışıklı ogluma mademopuyorumnanaktan krafatlı felan hehehehe
e tamam işte blioz yara mrhemi oldunu kısım annelerin topiclerine bakıom en iisi o geçirio diolar bide karbonatlı subepanten yara merhemi yaww o bizde şimdi bilem varyerimseniben
eminönünde ben 1 tane buldum 50tl idi sabahlıkta içinde alacaktım ama küçük bedeni vardı alamadım..
ayhh bide orda rezil oldum, gizli emzirme yerleri varmış bakıyom bakıyom bulamıyom adama dedim bunda delik yokklülülülülülü aldı herkesi bi gülmekaydirigubbakcemile3
ama sonradan iyiki almamaışım diyom o gizli delikliyi araştırmalarıma göre memeyi ordan çıkarmak zor oluyomuş düğmeli daha iyiymişyerimseniben
ulen öbürlerini bi halletseydik yavaş yavaş söleekaydirigubbakcemile3
ayy ne güsel olurropuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınızzz
ya malesef takip edemiyorum siteyi iş yoğunluğundan izine çıkınca artık evden rahat rahat takip ederim.
nasıl gidiyor. özledim valla siziii
bua rada sabah şeker yüklemesi yaptım. sonuçlarımda 50 gr. açlık kan şekeri 85 1 saat sonraki kan şekeri:163 çıktı normal midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?