2009 Ekim Anneleri

onun böle bi talebi varsa bilemem cnm, ama mantıken herkesin evinde okutması daha doğru gibi, siz bilirsiniz tabi genede bu benim fikrimkaydirigubbakcemile3

ya bencede sence benim evim mahfolcak kalabalıktan bende istemem ama yok diemem yani onun kocasının sürü gibi akrabaları var burda bzm eve bile sıgmazlar ki benim kocimin kimsesi yok:çok üzgünüm:

aybikecim ciciler topiğinde var cnm, bikaç sayfa geriye doğru git...

valla öle yapacam elacım bi komidinimi ona ayırdım bide dolabımızın bi bölümünü boşaltıcaz bebişe ayırcaz sonra dahada sıgmazsa ıkeadan felan küçük bi dolap alırız dioz bakalım

ay kıslar gögüs ucu için krem almak lazım bide lohusa donu felanmı alcaz dikişler felan yada donsuz gezerizkaydirigubbakcemile3

yaa o kremi herkes mutlaka kullanıyomu? yara olmasın diye sürülüyo dimi? bildiğin bi marka falan varmı?
bidee lahusa donuda hamiş donu gibi bişeyse almam:1closedeyes: 3 tane hamiş donu aldım 1 kez giydim birini o günü akşam edemedim walla çok daralttı benikaydirigubbakcemile2

kıs mevlüt dedimizde yasin okuması diilmi yani eksra yemek verilmiomu
canım mewlütün peşine de yasin okunuodur heralde bilmiorum ama ben mewlüt kısmından bahsediyorum,mewlüt okunmıcak..yasin filan bikaç sure daha okunur çok uzun tutmıycam okuma kısmını...mewlütte efet genelde pilaw tawuk filan werilir ben onu da değiştiriyorum normal çay ikramı yapıcam..zuzu tarzı olsun:)))
ivett cnmm hatta ben ozamana bile kalmıcam haftaya yıkıcam kuzumun herşeyiniopuyorumnanaktan
ama gecelik bulamıyom yaa kafayı yicem-tatlicadiarzu-
benim geceliğim neim hazır...

zuzununkinden şeker yaptırcakmış,kopyacı noolcek lülülülülülü orcinel ol kızıımm laelaelaelaelae

ben siyah v yaka bi elbise giymeyi düşünüyorum dizaltında..popom küçük görünsün siyah olsun da:))) saçımı topuz yaparım, yasin okunurken hani önü kocaman küpürlü dikdörten şifon eşarplar warya çeyizlik: onnardan takıym diorum gülkurusu filan..wee topuklu ayakkabıısırnaşık şey çok ösledim nan giymeyi:))

ay kıslar gögüs ucu için krem almak lazım bide lohusa donu felanmı alcaz dikişler felan yada donsuz gezerizkaydirigubbakcemile3

o krem şart kıslar..çok kötü yara oluomuş...özellikle sürdükten sonra silmek gerekmiyenlerden almak iimiş..eczaneye sorarıs...

çamaşırı da büyük beden bikaç tane alır koyarıs..tombik teyze donu:)

yaaa bu mevlüt işinde kafamı kurcaladınız haaa hepsi aynı yola çıkmıyomu sankii yasin okunur başka dualarda okunur mevlütte başka ne okunuyokiiCADIARZU

efett yafrum seninki hoşuma getti ondan yapacam, hatta burda bulamassam parayı sana havale yapacam malzemeleri sen bana kargoyla yollaayacannlülülülülülü

zuzum yaaa ben bakıyom bakıyom bi türlü doru düzgün gecelik ve sabahlık bulamıyommafoldumben

bepanten ii diolar elam hem gögüs için hem bebek pişik içn ben bitane ondan alıcam dursun die

bepanten yara merhemi yaww o bizde şimdi bilem varyerimseniben

ay ela bende gecelik almadım daha:bbo:eminönünde bulursam alırım haftasonu artık bide sabahlık 2 gecelik

eminönünde ben 1 tane buldum 50tl idi sabahlıkta içinde alacaktım ama küçük bedeni vardı alamadım..
ayhh bide orda rezil oldum, gizli emzirme yerleri varmış bakıyom bakıyom bulamıyom adama dedim bunda delik yokklülülülülülü aldı herkesi bi gülmekaydirigubbakcemile3
ama sonradan iyiki almamaışım diyom o gizli delikliyi araştırmalarıma göre memeyi ordan çıkarmak zor oluyomuş düğmeli daha iyiymişyerimseniben

kıslar bide ii bi bebek doktoru bulmak lazım sonra şaşmayalım die şimdiden ayy

ulen öbürlerini bi halletseydik yavaş yavaş söleekaydirigubbakcemile3

ewet kuzum hepsi aynı kapıya çıkıo diyip bu konuyu kapıyorum:))) pişman oldum nan detay werdiğime:))))

kuzum süper gecelikler war nası bulamıosun..hadi ben kolu uzun olcak die kastım e senin ööle bi durumun da yok çok çeşit war..

selam kızlar nasılsınızzz
ya malesef takip edemiyorum siteyi iş yoğunluğundan izine çıkınca artık evden rahat rahat takip ederim.
nasıl gidiyor. özledim valla siziii
bua rada sabah şeker yüklemesi yaptım. sonuçlarımda 50 gr. açlık kan şekeri 85 1 saat sonraki kan şekeri:163 çıktı normal midir acaba?

e tamam işte blioz yara mrhemi oldunu kısım annelerin topiclerine bakıom en iisi o geçirio diolar bide karbonatlı su
aman bende normal dügmeli alacam diz hizasında bi yarım kol bi askılı alırım bide penye sabahlık
ne bilim ya aklıma geleni yasıomsositososito

Son düzenleme:

doktorun ne dedi cicimm

hoşgeldin esmacım şekerden çıldıranlar kulübüne :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…