2009 Ekim Anneleri

esmacım biraz yüksek gibi şekerin canım büyük ihtimal 100gr yüklemesi isticek senden canım ama korkma o kesin düşük çıkacak

hehe geveze kuslarr merhabaa:asigim:
kıs zuzu sekerleri nerden aldın ki?CADIARZU
geceligi nerden aldın kaydirigubbakcemile3 ayy bende ankaradayımda o yuzden seyettim zemuszemus
nie uzun kollu gecelik icin kastın ayyy pisersin havalar sogumicak bide lohusasın:uhm:

kızlarr şimdi ben kızımın şampuanını falan alayım diyorumda...
sizce dalinmi alayım yoksa sebamed mi?
şampuan, sabun, pişik kremi, bebeyağı, başka neler lazım oluyo diyin bana bi...

ben hepsini dalin almayı düüşünom elacım sen bilirsin , daha bişi gerekmio sanırsam istersen vucut şampuanı alabilirsin

sülememm:))) git cici topicine sayfa sayfa araştır nerden aldıımı bul banane:)) hazırcı bunnar ya:)) kuşum kapalıyım ben de ondan,kısa kollu giymiorum..yerimseniben

kızlarr şimdi ben kızımın şampuanını falan alayım diyorumda...
sizce dalinmi alayım yoksa sebamed mi?
şampuan, sabun, pişik kremi, bebeyağı, başka neler lazım oluyo diyin bana bi...

ben şampiyonunu dalin alcam..çok seworum onun kokusunuopuyorumnanaktan

slm kızlar .. ben geldim
ama keyifsizim yaa doktordan geliyorum açlık şekerim 112 tokluk şekerim 150 çıktı..
daha doktorada göstermedim yüksek dimi..???

doktorun ne dedi cicimm
kendi gitiğim hastanede yaptırmadım cnm ondan dokotruma gösteremedim doktor randevumda 3 ağustosda

hoşgeldin esmacım şekerden çıldıranlar kulübüne :S
hoşbulduk cnm zemuszemus

esmacım biraz yüksek gibi şekerin canım büyük ihtimal 100gr yüklemesi isticek senden canım ama korkma o kesin düşük çıkacak

bide cnm referansa aralığı 70-105 yazıyo benimki 85 normal değilmi acaba
1 saat sonraki sanki yüksek gibiii

yaa bende dalinin kokusuna bayılıyom ahdım var hemide :))
belki pişik kremini falan sebamed alırım bilemiyom...

sülememm:))) git cici topicine sayfa sayfa araştır nerden aldıımı bul banane:)) hazırcı bunnar ya:)) kuşum kapalıyım ben de ondan,kısa kollu giymiorum..yerimseniben

kıs o kadar vaktim yok ki :sinifsinif: bi giriom bakınıom bi iki laf atıom ortaya sonra cıkıom baktım cicikler topiginde begendim.yoksa suluhan mı :jeyyar:

arkadaşlar benım işim çooooooooook kızıkmın benım evımın üst katındakı odayı iş melzemelerımı koymuştum orası bı haftada anca boşaldı sora temızlıycem kızımın odası oraya taşınacakkı ıkıncı zıllı yer boşalacak kafayı yedım bıran önce hesı bitsın bu bebiş doğsun ıstıyorum.kafamçokkarıştı

kıs o kadar vaktim yok ki :sinifsinif: bi giriom bakınıom bi iki laf atıom ortaya sonra cıkıom baktım cicikler topiginde begendim.yoksa suluhan mı :jeyyar:

sölemesdim yaa kıyamadım:))) suluhana gittim de pişman oldum bişiy yok orda..okadar yürüdüğümnen kaldım ...

bide cnm referansa aralığı 70-105 yazıyo benimki 85 normal değilmi acaba
1 saat sonraki sanki yüksek gibiii[/QUOTE]

canım tokluk referansı kac? bendekinde max.141 di.tokluk sanki seninki yuksek gibi geldi. tabii doktorun bilir en iyisini

uyudum uyandım geldim şekerler...bakıyorumda aramızda yine şekerlenenler çıkmış..tecrübeli bir şekerli olarak bana danışabilirsiniz:))))))))))))))))))))

sölemesdim yaa kıyamadım:))) suluhana gittim de pişman oldum bişiy yok orda..okadar yürüdüğümnen kaldım ...

hehe hala soylemeni bekliom kaydirigubbakcemile3 daha soylememissin.erdogan dugmede gordum de biras pahalı gibi geldi. sen nerden aldın ki? -tatlicadiarzu-

merhaba kizlar nasilsiniz ?

kizlar gecen doktora gittigimde elevit yerine baska bir vitamin ismi verdi ve yazdi doktorum daha kople ve daha iyi bir vitamin dedi Gynefam ismi elevitten fazla olarak balik yagi yani omega 3 fazla ve ari bali özü varmis , elevitten biraz daha pahali ve tadi daha guzel , eger Türkiyede varsa tavsiye ederim , hem hamilelik döneminde hem emzirme döneminde en guzel besleyici olarak yaziyor

hehe hala soylemeni bekliom kaydirigubbakcemile3 daha soylememissin.erdogan dugmede gordum de biras pahalı gibi geldi. sen nerden aldın ki? -tatlicadiarzu-

kıs erdoğan dedim ya delüm:)))gözünden kaçmış:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…