hehe geveze kuslarr merhabaa:asigim:
kıs zuzu sekerleri nerden aldın ki?CADIARZU
geceligi nerden aldın kaydirigubbakcemile3 ayy bende ankaradayımda o yuzden seyettim zemuszemus
nie uzun kollu gecelik icin kastın ayyy pisersin havalar sogumicak bide lohusasın:uhm:
kızlarr şimdi ben kızımın şampuanını falan alayım diyorumda...
sizce dalinmi alayım yoksa sebamed mi?
şampuan, sabun, pişik kremi, bebeyağı, başka neler lazım oluyo diyin bana bi...
kendi gitiğim hastanede yaptırmadım cnm ondan dokotruma gösteremedim doktor randevumda 3 ağustosdadoktorun ne dedi cicimm
hoşbulduk cnm zemuszemushoşgeldin esmacım şekerden çıldıranlar kulübüne :S
esmacım biraz yüksek gibi şekerin canım büyük ihtimal 100gr yüklemesi isticek senden canım ama korkma o kesin düşük çıkacak
sülememm:))) git cici topicine sayfa sayfa araştır nerden aldıımı bul banane:)) hazırcı bunnar ya:)) kuşum kapalıyım ben de ondan,kısa kollu giymiorum..yerimseniben
kıs o kadar vaktim yok ki :sinifsinif: bi giriom bakınıom bi iki laf atıom ortaya sonra cıkıombaktım cicikler topiginde begendim.yoksa suluhan mı :jeyyar:
sölemesdim yaa kıyamadım:))) suluhana gittim de pişman oldum bişiy yok orda..okadar yürüdüğümnen kaldım ...
hehe hala soylemeni bekliom kaydirigubbakcemile3 daha soylememissin.erdogan dugmede gordum de biras pahalı gibi geldi. sen nerden aldın ki? -tatlicadiarzu-
uyudum uyandım geldim şekerler...bakıyorumda aramızda yine şekerlenenler çıkmış..tecrübeli bir şekerli olarak bana danışabilirsiniz:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?