2009 Ekim Anneleri

güselmiş ilkyacım ama ben eleviti bıraktım kilo yaptı die ya ablama doktoru balık hapı vermiş bende gidicne isticem düzenli balık yiyemiorum çünkü

uyudum uyandım geldim şekerler...bakıyorumda aramızda yine şekerlenenler çıkmış..tecrübeli bir şekerli olarak bana danışabilirsiniz:))))))))))))))))))))

ikiside yüksek canım...ama belkide 100 lükte bişey çıkmaz belli olmuyo o pek..ama açlığın daha yüksek sanki tokluktan..genelde açlığı 90 üstü istemiyorlar...

off yaa şimdi ne yapmam lazım ozaman..

aaa ciddi mi gormemisim kaydirigubbakcemile3 sanki erdogan dugmede pahalı gibiydi ben ole hatırlıom şakkıdı
nisse haftasonu bakarım olmassa yerimseniben

bademleri hariç herşeyi 40 tl tuttu..ama daha uyguna bilem gelebilir çünkü ben tülünü biraz pahalı olandan seçmişim..60 şeker için buarada..

eğer biblo filan düşünüyosan çok çeşit war orda gerçii bakmışsın zati ama...

saol canım yinede bakim.40 tl ise cok deil yerimseniben
nisse ben kactım herkese ii sohbetlerrr

ay ne güzel herkes herşeyini tamamlamış ben daha kızıma bi tane külot o kadar. -tatlicadiarzu-

:)
bende aldim ama henuz pousette falan almadim yatagida eksik onlari agustostan önce almayi düsünmüyorum , yanliz cok asiri body , elbise tulum vs cok aldim yikadim utuledim , dolaba koydum , bebek kiyafetlerini mutlaka bebek detarjanlariyla yikayin , ben ilk oglumada oyle 2 yasina kadar hep bebek deterjanlari kullandim , utuleyip dolaba kadirdiktan sonra (antimit) kagitlari oluyor elbisleri guveden nemden vs.. korumak icin kokusuz özel bandlar var veya kagitlar onlardan alin yerlestirdiginiz dolaba cekmeceye vss. koyun ve ben haftada en 3 defa tum dolap kapilarini acarim camlari acarim elbisler havalansin diye ,boyle kapali rubet gibi kokan dolaplardan nefret ederim dolabi acinca ferah olmali yerimseniben

bu haftasonu içn liste yapmam lazım unutcam yoksa biçok şeyi

mevlüt takımı
mevlüt şeker malzemesi
gecelik felan
banyo malzemeleri
yatak uyku seti
biraz giyecek
biberon emzik
pişik krem vs

ayyyy :bbo:

yaaa bu bebek şekerleri için malzeme sadece eminönündemi vardır ki...
biz gittik oraya bida ben gitmeyi düşünmüyorum, burdan oraya gitmekte boluya gitmek gibi bişey...
anadolu yakasında yokmudur satan yerler bilen yokmu?

bu haftasonu içn liste yapmam lazım unutcam yoksa biçok şeyi

mevlüt takımı
mevlüt şeker malzemesi
gecelik felan
banyo malzemeleri
yatak uyku seti
biraz giyecek
biberon emzik
pişik krem vs

ayyyy :bbo:

:)))))))))) ya ben merak ediyorum mevlit ne zaman yapilmali mevlitte neler verilmeli ilk oglumda hoca gelmisti sadece annemlerde okudu gitti ben pek anlamiyorum ne zaman yapilmasi gerektigini neler yapilmasi gerektigini falan banada anlatin kizlar

handan cnmm sen eminönü bakacaksın di mi bebek şeker mlz ?? banada bilgisini verirsin ben gidemiyorum büyük ihtimalle siparişle aldıracam cnmm bi araştırma sen bi araştırma yaprsın di mii :kedi:

dandan ben uyku setini yatağı aldığım yerden alıcam, hani yatağın kenarında ayı varya ayılı bi uyku seti gösterdiydi kız bize hemde aynı renkten onu alıcam...

ayy ilkay tam adamına sordun bende anneme soracam:)) zuzu ii bilio anlatsın sanakaydirigubbakcemile3

bizde mevlütte pilav tavuklu ayran tatlı verilio duadan sonra 40 çıkınca okunur genelde

tabi wrose sanada bilgi veririm canım merak etme

çok güsel olur elam bulursam bende öle alırım bakalım fiyatlar nasıl pahalıysa netten alırım yatagı

:)))))))))) ya ben merak ediyorum mevlit ne zaman yapilmali mevlitte neler verilmeli ilk oglumda hoca gelmisti sadece annemlerde okudu gitti ben pek anlamiyorum ne zaman yapilmasi gerektigini neler yapilmasi gerektigini falan banada anlatin kizlar

ilkaycım bizde bebeğin kırkı çıkmadan
eve bi hoca çağırılır bizim orda genelde mevlüdleri bayanlar okur. eş doşt konu komşunu çağırırsın mevlüt kuran yasin ve dualar okunur. sonra da ikramını yaparsın. bizde böyle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…