2009 Ekim Anneleri

hehehe tamamdir simdi anladim tatlimm. 6-7 cm ince olur elam sen 15.20 cm olani tercih et bende ilkinde 15 cmlik olani kullandim bebekler agir olmasa dahi rahat oluyor hele 6-7 aylikken boyle donerken falan rahat ederler

opuyorumnanaktan

ben azcik uzanayim pc de fazla oturunca bel falan kalmiyor bende , sizde ayaklarinizi uzatin belinize dikkat edin ALLAH im kolaylik versin tum gun pc basinda kaliyorsunuz kizlar sabriniz daim olsun optum hepinizi sonra gelirim ŞenizŞenizŞeniz

bugün sidikli fatoş hiç gözükmedi napıyo acaba....

iyi istiraatler cnmyerimseniben
bende patronu koltuğundan kaldırım kalk nann ayaklarımı uzatacam diyim bakim ne dicekkkaydirigubbakcemile3

bilmiyomki dandanım inşallah herşey yolunda gidiyodur...

ben de şimcik size fatoşu sorcaktım..ben yokken hiç geldimi naapmış die...rapor aldıysa ewde dinleniodur belkimm

pempecim çok şık bişeymiş, fiyatı hakkında bilgin varmı?
ilk kez gördüm walla...

kızlar göğüs ucu için lansonish marka krem çok iyi geliyomuş diğer topiclerden öğrendiğime göre. sürdükten sonra silmek gerekmiyormuş. bu göğüa ucu için özel krem. bi ara alıp koyucam eve ben de. nolur nolmaz.

amazoncum bu krem göğüs ucu emzirirken yara falan olmasın diye dimi cnm...

kızlarr şimdi ben kızımın şampuanını falan alayım diyorumda...
sizce dalinmi alayım yoksa sebamed mi?
şampuan, sabun, pişik kremi, bebeyağı, başka neler lazım oluyo diyin bana bi...

bence sebamed al elacım. memnun olan çok sebamedden. ben öyle yaptım. bu kadar başka bişeye gerek yok.

kızlar ben geldim çok yoruldum bugün yaaa sabahtan beri fatura kesiyom bide gittim teslim ettim bu sıcakta bayılcam valla eve bi gitsem başka bi şey istemiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…