2009 Ekim Anneleri

pempee anakucağı gibin valla çok hoşmuş. anakucağı alacağına bunu al. beşik niyetine de kullanırsın epeyce bari. yerim de dar diyodun dimi. kullanışlı olur senin için. sonra da mama sandalyesi yaparsın.

ama mecbur kalabiliomuşsun amazıncum öle dio tecrübeli anneler bulundurmak lazımmış

canancım baktım çok güsel duruo ama bence gereksiz kuşum

yani anakucagı alıcaz aynı işi görmüomu bu pahalı geldi bana sen bilirsin canım ben 50tl felan bi anakucagı alıcam

lan handan gece onda yatıracağım 4-5 ay sonra doğru odasına sonrada mama sandalyesi olarak kullanırım diye düşündüm kapiş..

lan handan gece onda yatıracağım 4-5 ay sonra doğru odasına sonrada mama sandalyesi olarak kullanırım diye düşündüm kapiş..

hee sen uzun soluklu kullancam diosun o zaman mantıklı tabi kuşum odamı yapcan sonra dur yaron konuşalım altıma etcem masamı toplamadım öptüm yarn görüşürz kapiş

handancığım bak ne dicem sana sen şimdi bu akşam eve gidince şöyle 2-3 çeşit güzel yemekler yap güzel bi sofra hazırla. hani nasipse bi kaç gün sonra elticiğin gelecek ya onun için hazırlık olsun diye. sonra zorlanmayasın :roflol:

kızlar bi de bebişlere hep pijimik aldık ya. hiç mi dışarı çıkmıcak bu çocuklar azcık pantoldur elbisedir bişeyler almak lazım. ama hep yazlık şeyler var. 1-2 ay sonra kış sezonu çıkar dimi. o zaman kalın bişeyler almak lazım.

Aynen öyle amazon canım sonuçta yatak odama beşik sığmıyor böyle birşeyde yatar zaten oda yapacağım sonra doğru odasına biraz araştırayım bana mantıklı geldi açıkçası.

pahalı bişeyse bence de pempecim bi anakucağı al yeter. ben de öyle yaptım. mama sandalyesine falan gerek yok yani. ama fiyatı uygunsa hoş bişeymiş . pahalıysa gerek yok boşver.

amazon 300 tl ye buldum ben biraz pahalı açıkçası ama anakucağı alsam gece yatabilirmi onda sen ana kucağımı aldın nasıl birşey

amazon 300 tl ye buldum ben biraz pahalı açıkçası ama anakucağı alsam gece yatabilirmi onda sen ana kucağımı aldın nasıl birşey

ben bunun bir üst modelini almıştım hepsiburadadan pempecim. ve çok memnunum.
titreşimi var, kılıfı yıkanabiliyor.
benimkiyle bunun tek farkı benimki 5 tane ninni çalıyor, bi de bu önündeki oyuncaklara dokununca ışık yanıyor. ama bilseydim bunu alırdım, bu yeni gelmiş siteye. fiyatı da oldukça uygun. sitede fiyatı 74 lira. süper uygun yani bu markaya. yorumları da okudum alan da memnun yani.
fisher price güzel bir markadır tavsiye ederim.
ana kucağında 9 kg. a kadar yatabilir diyor. bu da 5-6 aylık olana kadar yatabilir demek. bunu bi düşün bence.
resim hepsiburada com dan alıntıdır.

Son düzenleme:
kıslar karbonatlı suyla her emzirmeden önce ve sonra silmeliymişiz unutmayın

ay yok canım geçen ben doktordayken bir kadın sordu göğüslerimin ucu çok yara oluya napıyım diye doktor kendi sütünden sık sür kenarlarına kesinlikle karbonatlı su veya krem kullanma dedilmaz:

teşekkür ederim aybikecim opuyorumnanaktan
pempe anakucağında 5-6 aya kada yatamaz sanırım. dönmeye başladılar mı durmazlar üstünde.o aklıma geldi. sne en iyisi ufak bi beşik al yafrum. gece düşer müşer bundan allah korusun. gerçi koruma kemeri var ama. hep sırt üstü yatacak hali yok çocuğun. ilk zamanlar hele gece kusmuğunu yutmasın diye yan yatırmamız lazım. anakucağında rahat olmaz kanımca. beşik al sen idareten.

Amazon haklısın canım bu yönden düşünmemiştim böyle birşeyi alırım gündüz durur en iyisi beşik bakayım minik birşey çok sagol canım ya iyiki varsın. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…