bence sebamed al elacım. memnun olan çok sebamedden. ben öyle yaptım. bu kadar başka bişeye gerek yok.
evet elacım göğüs ucu için. emzirirken yara olmasın diye. yara olsa da çok çabuk geçiriryomuş.
kıs amazon benim yeşil akıntıma krem yorumu yapmışsın ne alaka nankaydirigubbakcemile3
nasıl kız yanlışlıklan yapmışımdır hendencim. :)) alıntı yaparkene yanlışlık yaptım herhal.
kız şaka maka yımırtalıklarında ya da çişini yaparkene falan ağrın yanman varsa ihmal etme kuşum. peçete ya da günlük pedlerden koy nemli kalmasın kutun.
baktım şimdi e-bebekte lansinoh 56gr ı 37,90 yazıyo hep bölemi bu kremin fiyatı??
kıs sorun bu zaten kutum hem nemli anacım doktorlar önermiolar öle bişi komayı ama ablamın doktoru koma havasız kalır daha kötü olur demiş ,az öncede ishal gibi agrımoldu normal sanırım demi ya randevum haftaaya cuma ama erkene alıcam sanırım enfeksiyon varsa geç kalmım kıs bu asiye idrar yapmadı bana hiç yapması gerekmiomu ?
Kızlar ben bundan almaya karar verdim. nasıl sizce ilk 4-5 ay bunda yatar sonrada mama sandalyesi olarak kullanırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html
canım bende çok beğendim yaa bende böyle birşey alayım ilk zamanlar beşik olarak kullanırım sonrada mama sandalyesi olarak.
ama fiyatı biras tuzlu gibi 400 tl yazıyo yaaa...
tamam ya alım ben ped en iisi
bazen yanmam oluo her işemede degil ama bazen çiş yaparken acaip sancı oluo kasıklarımda sanırım ben kaptım bu naneden bakım artarsa şikayetler erken giderim o saman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?