2009 Ekim Anneleri

bence sebamed al elacım. memnun olan çok sebamedden. ben öyle yaptım. bu kadar başka bişeye gerek yok.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet elacım göğüs ucu için. emzirirken yara olmasın diye. yara olsa da çok çabuk geçiriryomuş.

baktım şimdi e-bebekte lansinoh 56gr ı 37,90 yazıyo hep bölemi bu kremin fiyatı??

baktım şimdi e-bebekte lansinoh 56gr ı 37,90 yazıyo hep bölemi bu kremin fiyatı??[/QUOTE]

56 gr. lığı çok elacım 10 gr'lığı yetip artıyomuş bile. 10 gr lığını al. 12 lira mı ne. fazla geliyomuş diğeri. öyle konuşuyolardı diğer topiclerde.

kıs amazon benim yeşil akıntıma krem yorumu yapmışsın ne alaka nankaydirigubbakcemile3

nasıl kız yanlışlıklan yapmışımdır hendencim. :)) alıntı yaparkene yanlışlık yaptım herhal.
kız şaka maka yımırtalıklarında ya da çişini yaparkene falan ağrın yanman varsa ihmal etme kuşum. peçete ya da günlük pedlerden koy nemli kalmasın kutun.

kıs sorun bu zaten kutum hem nemli anacım doktorlar önermiolar öle bişi komayı ama ablamın doktoru koma havasız kalır daha kötü olur demiş ,az öncede ishal gibi agrımoldu normal sanırım demi ya randevum haftaaya cuma ama erkene alıcam sanırım enfeksiyon varsa geç kalmım kıs bu asiye idrar yapmadı bana hiç yapması gerekmiomu ?

baktım şimdi e-bebekte lansinoh 56gr ı 37,90 yazıyo hep bölemi bu kremin fiyatı??

56 gr. lığı çok elacım 10 gr'lığı yetip artıyomuş bile. 10 gr lığını al. 12 lira mı ne. fazla geliyomuş diğeri. öyle konuşuyolardı diğer topiclerde.[/QUOTE]

hee iyi bari o zaman 10gıramlığını alayım kaydirigubbakcemile3

amaan sen de , peçete o ıslaklığı alır bari kuru kalır. ben devamlı koyuyorum. ya da molpedin günlük pedlerinden al hava geçirgen onlar. kıymetli kutuna molped koy sen de
:1closedeyes:
akıntını takip et, bidaha akıntın olursa öne alırsın randevunu. çişinde falan yanma varsa hiç bekleme hemen al. ama yanmıyosa bekle bakalım akıntın olcakmı yine. su iç bu arada bol bol varsa da temizlensin.
kutunu sabunlan felan yıkama o da yapar .
valla geçen gittiğmde yumurtalıklarım ağrıyo gibi geliyo acaba enfeksiyonmu kaptım idrar tahlili yapsak mı demiştim, bebek bbüyüdüğü için bağ dokuların geriliyor normaldir demişti. idrarında yanma ve akıntın var mı demişti, yok deyince gerek yok o zaman demişti kuşum.

tamam ya alım ben ped en iisi

bazen yanmam oluo her işemede degil ama bazen çiş yaparken acaip sancı oluo kasıklarımda sanırım ben kaptım bu naneden bakım artarsa şikayetler erken giderim o saman

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlarropuyorumnanaktan

iyi aksamlar anneler nasi gidiyo :)
isimleriniz hazirmi bebeklerinize ben umut ve kayra da kararsizim
sizin sectikleriniz nedir? anam ne zormus isim bulmak vallahi

canım bende çok beğendim yaa bende böyle birşey alayım ilk zamanlar beşik olarak kullanırım sonrada mama sandalyesi olarak.
ama fiyatı biras tuzlu gibi 400 tl yazıyo yaaa...

Nette 350-400 diyor ama 300e sordum ben bizim orada bir mağ. saraçhanede falan biraz daha uygundur belki.
Yanlız mama sandalyesi olarak boyu biraz ufak gibi geldi yükseltilir diyor ama ne kadar yükseliyor acaba. CADIARZU

tamam ya alım ben ped en iisi

bazen yanmam oluo her işemede degil ama bazen çiş yaparken acaip sancı oluo kasıklarımda sanırım ben kaptım bu naneden bakım artarsa şikayetler erken giderim o saman

evet kapmışsın hendencim sen bu illeti. yeşil akıntı falan diyosun, hafiften sancı da yapmış. fazla ilerlemeden bi tahlil yaptır madem antibiyotiklik duruma gelmesin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…