Amazon haklısın canım bu yönden düşünmemiştim böyle birşeyi alırım gündüz durur en iyisi beşik bakayım minik birşey çok sagol canım ya iyiki varsın. Şeniz
ppatyalım geçmiş olsun tatlım, elalım da yaptıramamıştı çıkarmıştı, olsun üzülme, elinde değil sonuçta. bu duruma göre bir tedavi şekli düşünür doktorun .Selam kızlar bugun 2ci şeker yüklemesi yapıldı ilkinde 10 dkk sonra kusmuştum bugun 75mg yapıldı tam 1 saat durabildi midemde onuda kustum ama yinede 2tub kan alınabildi biri gider gitmez digeride kustukdan 2 dkk sonra...aslında bir saat daha bekleyip 3cu kanı almaları gerekiyodu ama çıkarınca olmuyomuş artık doktor elindekilerle yetinip durumu inceleyecekmiş...bide niye o kadar hamişin içinde sadece ben çıkartıyorum bu şerbeti anlamadım kafama takılıyo ya mafoldumben
ii akşamlar kıslarr oğluşumla hayırlı haberlerle geldik şeker testimiz gayet ii çıktı allaha şükürler olsunn
ii akşamlar kıslarr oğluşumla hayırlı haberlerle geldik şeker testimiz gayet ii çıktı allaha şükürler olsunn
ya bu amazonun anakucagı çok hoşuma gitti kıslar 2 sayfa felan geride ama böle bişi alırsak bide normal anakucagı almamız grekmezmi hastaneye felan giderken taşımak için kararsız kaldım
günyadınlar ...ya dünden beri yanıyorum bu nasıl havadır yaaa...piştim resmen allah yardımcımız olsun...dolu dolu 2 ay sıcak yaşıycaz...napıçaz bilmem..
yani ben dışarı için olandan alıp yani taşıma koltugu evdede kullanırım diodum ama bunlarda çok güselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?