2009 Ekim Anneleri

Amazon haklısın canım bu yönden düşünmemiştim böyle birşeyi alırım gündüz durur en iyisi beşik bakayım minik birşey çok sagol canım ya iyiki varsın. Şeniz

:teselli:
ne demek kuşum ya acemiyiz işte düşündükçe aklımıza geliyor bazı şeyler. öyle yap sen anakucağı al böyle çok pahalı olmayanlarından. gündüz durur. hem yemek yaparken falan koyarsın yanına sen işini yaparsın o da seni seyreder. öyle yapıyolarmış.
bi de beişk al genişlerinden. 1 yaşına kadar idare eder seni barim. mama sandalyesine o kadar para verme . tamam çok hoş ama çok pahalı geldi bana yani.

Selam kızlar bugun 2ci şeker yüklemesi yapıldı ilkinde 10 dkk sonra kusmuştum bugun 75mg yapıldı tam 1 saat durabildi midemde onuda kustum ama yinede 2tub kan alınabildi biri gider gitmez digeride kustukdan 2 dkk sonra...aslında bir saat daha bekleyip 3cu kanı almaları gerekiyodu ama çıkarınca olmuyomuş artık doktor elindekilerle yetinip durumu inceleyecekmiş...bide niye o kadar hamişin içinde sadece ben çıkartıyorum bu şerbeti anlamadım kafama takılıyo ya mafoldumben

papatyalım inşallah güzel çıkar canım..bi tek sen çıkartıyosun olurmu...bende kusucaktım ama kusma yeniden içirirz dedikleri için korkumdan kafamı kıpırdatmadım..bide ben rica ettim müşade odasında girip yattım 3 saat hiç kalkmadım ordan...

ii akşamlar kıslarr oğluşumla hayırlı haberlerle geldik şeker testimiz gayet ii çıktı allaha şükürler olsunn

ppatyalım geçmiş olsun tatlım, elalım da yaptıramamıştı çıkarmıştı, olsun üzülme, elinde değil sonuçta. bu duruma göre bir tedavi şekli düşünür doktorun .

ii akşamlar kıslarr oğluşumla hayırlı haberlerle geldik şeker testimiz gayet ii çıktı allaha şükürler olsunn

gizoşum hadi gözün aydın tatlişkom bunu da atlattın çok şükür maşallah.

çok şükür valla kıslarrrrrrrrrrrr aman kendimene dert etmiştim ne derttt

ya bu amazonun anakucagı çok hoşuma gitti kıslar 2 sayfa felan geride ama böle bişi alırsak bide normal anakucagı almamız grekmezmi hastaneye felan giderken taşımak için kararsız kaldım

ya bu amazonun anakucagı çok hoşuma gitti kıslar 2 sayfa felan geride ama böle bişi alırsak bide normal anakucagı almamız grekmezmi hastaneye felan giderken taşımak için kararsız kaldım

evet çok güzelmiş gerçekten
bu evde kullanım için dışarda kullanım için olanalr oto koltuğu diye geçiyor
taşımak içinde ideal dışarıda

günyadınlar ...ya dünden beri yanıyorum bu nasıl havadır yaaa...piştim resmen allah yardımcımız olsun...dolu dolu 2 ay sıcak yaşıycaz...napıçaz bilmem..

günyadınlar ...ya dünden beri yanıyorum bu nasıl havadır yaaa...piştim resmen allah yardımcımız olsun...dolu dolu 2 ay sıcak yaşıycaz...napıçaz bilmem..

evet yaa Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
yani ben dışarı için olandan alıp yani taşıma koltugu evdede kullanırım diodum ama bunlarda çok güselmiş

evet oto koltuğu olanı sanırım eltim vericek vermesse alcaz mecburen :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…