2009 Ekim Anneleri

Dün gece doğru dürüst uyuyamadım sıcaktan üfff ne yapacağız bu sıcaklarla ya allah yardımcımız olsun.

çok dikkat etmemiz gerek kendimize bu sıcakalrda tansiyon şişlikler yorgunluk
kocişde benim izine erken çık diyor eylülde çıkıcam fisfisfis

günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.
gizemcim gözün aydın cnm darısı başıma bende haftaya yaptırcam.
handancım o dışarda taşımak için olan ana kucakları çok ağır oluyomuş hem bebek hem ana kucağı insanın kolu kopar.benim görümcem aldı 1 hafta sonra geri götürdü.ama yinede sen bilirsin cnm.

üff benim kocişte erken çık dio çıkıpta napıcam sanki yazlıga gitmek istemiyorum evdede bayılırım sıcaktan çalışmak en iisi gibi gelio zaten yasal izin 10 agustosda başlıo 1 ay var daha

canım ben gezdirmicem ki bebegi onunla evde kullanmak içn istiorum daha çok bide hastaneye felan hep onlarla getiriolar bebişi arabadada kullanılıo die ondan almak istedim ama kararsızım dahaCADIARZU

çok dikkat etmemiz gerek kendimize bu sıcakalrda tansiyon şişlikler yorgunluk
kocişde benim izine erken çık diyor eylülde çıkıcam fisfisfis

Eylül erkenmi nan CADIARZU
Ben yasal iznimde çıkacağım yıllık iznimle birleştirince ağustosun ilk haftasına geliyor birazda evde durayım

canım ben gezdirmicem ki bebegi onunla evde kullanmak içn istiorum daha çok bide hastaneye felan hep onlarla getiriolar bebişi arabadada kullanılıo die ondan almak istedim ama kararsızım dahaCADIARZU
cnm eğer oto koltuğu olarakda kullancaksan al tabi.arabada şart çünkü.ben bebek arabasını travel sistem aldım pusetli.o yüzden bi daha almama gerek yok.ama sen al oto koltuğundan.

üff benim kocişte erken çık dio çıkıpta napıcam sanki yazlıga gitmek istemiyorum evdede bayılırım sıcaktan çalışmak en iisi gibi gelio zaten yasal izin 10 agustosda başlıo 1 ay var daha

bende 1 eylülde çıkıcam önce senelik izinimi kullanıcam 18 eylüldede doğum iznim başlıcak kısmetse

Arabası olan için almak çok mantıklı Angel haklı ya çok ağır onlar Ben anakucağı almayı düşünüyorum amazonun gösterdiğinden evde onda durur dışarı çıkarkeni bilmiyorum ona çözüm bulamdım CADIARZU

üff bende kararsızım canan arabada fink atacak degiliz el kadar bebekle bazen hiç almasammı diorum gereksiz gibide gelio bilmiorum ama bi yere gidincede kolylık gibi gelio

ya kızlar bişey rica etcem benim haftam önceden adet tarihime göre daha erkendi.şimdi normale döndü sat 19 ocak.bunu düzelticek bi arkadaş varmı acaba ben yapamadım.bide bu bay-gaga lardan olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Günayyydın kısslar nihayet bu hafta bitiyor. 28. hafta dolmuş olacak. Hamileliğimin başından beri 28. haftaya kadar bi gelsek diyodum. Artık bebiklerin erken doğum olsa da yaşama şansı yüksek ya.
imdi de ne kadar çok zaman var diyorum.
Allahın gücüne gitmesin ama 7 ay yetmez mi ne gerek var diyorum 9 aya. Gece uyuyamıyorum, gündüz nefes alamıyorum. Çoookkk daralıyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…