ben düşüne düşüne filozof olacam sanırım:roflol:
Dün gece doğru dürüst uyuyamadım sıcaktan üfff ne yapacağız bu sıcaklarla ya allah yardımcımız olsun.
ANG€L;7900095 .!.:günaydın kızlar.herkese hayırlı cumalar.
gizemcim gözün aydın cnm darısı başıma bende haftaya yaptırcam.
handancım o dışarda taşımak için olan ana kucakları çok ağır oluyomuş hem bebek hem ana kucağı insanın kolu kopar.benim görümcem aldı 1 hafta sonra geri götürdü.ama yinede sen bilirsin cnm.
çok dikkat etmemiz gerek kendimize bu sıcakalrda tansiyon şişlikler yorgunluk
kocişde benim izine erken çık diyor eylülde çıkıcam fisfisfis
cnm eğer oto koltuğu olarakda kullancaksan al tabi.arabada şart çünkü.ben bebek arabasını travel sistem aldım pusetli.o yüzden bi daha almama gerek yok.ama sen al oto koltuğundan.canım ben gezdirmicem ki bebegi onunla evde kullanmak içn istiorum daha çok bide hastaneye felan hep onlarla getiriolar bebişi arabadada kullanılıo die ondan almak istedim ama kararsızım dahaCADIARZU
üff benim kocişte erken çık dio çıkıpta napıcam sanki yazlıga gitmek istemiyorum evdede bayılırım sıcaktan çalışmak en iisi gibi gelio zaten yasal izin 10 agustosda başlıo 1 ay var daha
canım ben gezdirmicem ki bebegi onunla evde kullanmak içn istiorum daha çok bide hastaneye felan hep onlarla getiriolar bebişi arabadada kullanılıo die ondan almak istedim ama kararsızım dahaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?