18 eylülmü nie o kadar geç bulcuk 27 haftalık degilmisin yasal olarak 32 bitince izin hakkın var
evet ama 37. haftada başlatmak istiyorum doğum iznimi doğumdan sonraya daha çok vakit kalsın bebeğimle diye o yüzden 18 eylül 37.haftam oluyor tam o zaman başlıcak kısmetse ama 1 eylülle 18 eylül arasıda senelik iznimi kullanıcam
aslında bende öle istiorum bulcuk ama o kadar dayanabilirimiyim kestiremiyorum ay ne karışık işler ya
günaydınn kuzularr...naaperr...dün akşam üzeri misafir gelebilme ihtimalim olduunu öğrenincek kalktım alelacele temizlik yaptım..sonrada akşam bi güsel kramp gibi bişiy girdi göbeğimin alttarafına tam bebişimin olduğu yere..ödüm patladı...sisde durumlar nası..gulican ben daha yeni girdim yafrum dün 28 e:) askaldı yaa..inanamıyorum hala..ilk haftalarda başka topiclerfde tickerlerinde 30lu haftalarda olanları görürdüm..neçok derdim 30:) anamm 2 kaldı..
Canımm geçmiş olsun şimdi nasılsın, bari değdi mi misafir geldi mi
Valla bazen az kaldı ne çok ilerlerdi diyorum da bugünlerde sıcaklarında etkisiyle sanıyorum, kocişe diyorum ki al biras da sen taşı ben çok sıkıldım kaydirigubbakcemile3
Zuzumm geçmiş olsun canım şimdi nasılsın birşey yok değilmi.
ANG€L;7900729 .!.:bende doğuma 3 hafta kala çıkıyım diyorum.benimde doğum 20 ekim verdi doktor.zaten 20 eylül bayram ondan sonrada işe gitmicem.1 ayım doğumdan sonraya kalır.çalışcak olan anneler için bebişlerle ne kadar vakit geçirirsek iidir.zaten 2 ayda ücretsiz izin isticem verirlerse doğumdan sonra 5 ay olmcam.ayyy o günleri bi görseydik hayırlısıylaaaaaopuyorumnanaktan
günaydınn kuzularr...naaperr...dün akşam üzeri misafir gelebilme ihtimalim olduunu öğrenincek kalktım alelacele temizlik yaptım..sonrada akşam bi güsel kramp gibi bişiy girdi göbeğimin alttarafına tam bebişimin olduğu yere..ödüm patladı...sisde durumlar nası..gulican ben daha yeni girdim yafrum dün 28 e:) askaldı yaa..inanamıyorum hala..ilk haftalarda başka topiclerfde tickerlerinde 30lu haftalarda olanları görürdüm..neçok derdim 30:) anamm 2 kaldı..
günaydın zuzum geçmişolsun dikkat et ayy bende de durumlar öle akşam ishal agrısı gibi karın agrım oldu belıme vurdu sıcaklar bi yandan allahım yardımcımız olsun
bulcuk ve angel aslında en mantıklısı çalışmak ama 37.hafta çok gibi gelio yaa dogurabiliriz bile yani biyandan da bebegimize ne kadar vakit kalsa o kadar ii bence bikaç ay ücretsz isticem dogumdan sonra
evet bende 3ay ücretsiz izin almak istiyorum doğumdan sonra 6 ay bebeğimle olmak istiyorum hepimiz için hayırlısı olsun zor durumlar
geçmiş olsun canım yormamız lazım kendimizi artık
evet ya banada ilk zamanlar 30lu haftalar oy oy derdim ama biz geldik şimdi o haftalara delikafadulden
Zuzumm iyi olmana sevindim canım
Valla süper eşlerin soğukkanlı olması çok önemli zatiii çok şanslısın ben panik eşim panik ne yapacağız ben hiç bilmiyorum.
kuzum belki o doğum durumunda sen daha ii ol die şaşırtıcı bi sakinlik gelir adama:))benim tek korkum bu şaşkın kociler doğuma giderken nası araba sürcek..ay Alah korusun deli gibi buna takıldım..heycandan dikkatleri azalcak ya mecnun mecnun gezincekler..
canancım çok teşekkür ederim.ellerine sağlık.günaydınn kuzularr...naaperr...dün akşam üzeri misafir gelebilme ihtimalim olduunu öğrenincek kalktım alelacele temizlik yaptım..sonrada akşam bi güsel kramp gibi bişiy girdi göbeğimin alttarafına tam bebişimin olduğu yere..ödüm patladı...sisde durumlar nası..gulican ben daha yeni girdim yafrum dün 28 e:) askaldı yaa..inanamıyorum hala..ilk haftalarda başka topiclerfde tickerlerinde 30lu haftalarda olanları görürdüm..neçok derdim 30:) anamm 2 kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?