2009 Ekim Anneleri

18 eylülmü nie o kadar geç bulcuk 27 haftalık degilmisin yasal olarak 32 bitince izin hakkın var

evet ama 37. haftada başlatmak istiyorum doğum iznimi doğumdan sonraya daha çok vakit kalsın bebeğimle diye o yüzden 18 eylül 37.haftam oluyor tam o zaman başlıcak kısmetse ama 1 eylülle 18 eylül arasıda senelik iznimi kullanıcam

aslında bende öle istiorum bulcuk ama o kadar dayanabilirimiyim kestiremiyorum ay ne karışık işler ya

günaydınn kuzularr...naaperr...dün akşam üzeri misafir gelebilme ihtimalim olduunu öğrenincek kalktım alelacele temizlik yaptım..sonrada akşam bi güsel kramp gibi bişiy girdi göbeğimin alttarafına tam bebişimin olduğu yere..ödüm patladı...sisde durumlar nası..gulican ben daha yeni girdim yafrum dün 28 e:) askaldı yaa..inanamıyorum hala..ilk haftalarda başka topiclerfde tickerlerinde 30lu haftalarda olanları görürdüm..neçok derdim 30:) anamm 2 kaldı..

aslında bende öle istiorum bulcuk ama o kadar dayanabilirimiyim kestiremiyorum ay ne karışık işler ya

evet bende işte kafam karışık planım bu ama uygulayabilcekmiyim bilmiyorum
iş yerim çok feci sıcak klimam yok cam bile yok ve üstü saç aşşadada makinalar çalışıyo sıcak presler anlıcağın ağustos ayı burda çok zor olcak benim için
zaten yerime biri alınmadan izine çıkamam elaman aranıyor gelen olmadı daha :çok üzgünüm:

bende doğuma 3 hafta kala çıkıyım diyorum.benimde doğum 20 ekim verdi doktor.zaten 20 eylül bayram ondan sonrada işe gitmicem.1 ayım doğumdan sonraya kalır.çalışcak olan anneler için bebişlerle ne kadar vakit geçirirsek iidir.zaten 2 ayda ücretsiz izin isticem verirlerse doğumdan sonra 5 ay olmcam.ayyy o günleri bi görseydik hayırlısıylaaaaaopuyorumnanaktan

Canımm geçmiş olsun şimdi nasılsın, bari değdi mi misafir geldi mi
Valla bazen az kaldı ne çok ilerlerdi diyorum da bugünlerde sıcaklarında etkisiyle sanıyorum, kocişe diyorum ki al biras da sen taşı ben çok sıkıldım kaydirigubbakcemile3

delüsırnaşık şey ben de tam tersine hem çok istiyorum doğsun koklıyım diye hem de çok özlicem içimde kıpırdanışını..ayhh duygulandımm

daha iyiyim canım..yok gelmedi misafirim..gelen hatun biras fasla titizlik budalasıdır ondan kastım sanırsam,gelmedi..boşwer ii oldu bulurdu bi hata belkide:)))bahaneynen temislik yaptım işte mis gibi oldu heryer:))

günaydın zuzum geçmişolsun dikkat et ayy bende de durumlar öle akşam ishal agrısı gibi karın agrım oldu belıme vurdu sıcaklar bi yandan allahım yardımcımız olsun

bulcuk ve angel aslında en mantıklısı çalışmak ama 37.hafta çok gibi gelio yaa dogurabiliriz bile yani biyandan da bebegimize ne kadar vakit kalsa o kadar ii bence bikaç ay ücretsz isticem dogumdan sonra

Zuzumm geçmiş olsun canım şimdi nasılsın birşey yok değilmi.

saol pempemm iim şükür..akşam korktum ama..yalnız bişi farkettim kocim süper soğukkanlı,hiçbişi yok panic yapma uzan filan diye sakinleştirdi:))eferim dedim:)))rahat rahat doğuma alabilirm yanıma,bayılmas kanımca:))

evet bende 3ay ücretsiz izin almak istiyorum doğumdan sonra 6 ay bebeğimle olmak istiyorum hepimiz için hayırlısı olsun zor durumlar

geçmiş olsun canım yormamız lazım kendimizi artık
evet ya banada ilk zamanlar 30lu haftalar oy oy derdim ama biz geldik şimdi o haftalara delikafadulden

saol dandanımm..aminn canım aminn..bide bişiy dicem adet ağrısı gibi oluomuş ya hafif hafif sancılar..bende oluo ama bağırsaklarım yüzündenmi bilemiorum..nası ayırt etces ayh onu..çünkü bağırsaklarım biraz bozuk gibi,ilaçlardan sanırsamm

saol bulcukuummmm...

Zuzumm iyi olmana sevindim canım
Valla süper eşlerin soğukkanlı olması çok önemli zatiii çok şanslısın ben panik eşim panik ne yapacağız ben hiç bilmiyorum.

Zuzumm iyi olmana sevindim canım
Valla süper eşlerin soğukkanlı olması çok önemli zatiii çok şanslısın ben panik eşim panik ne yapacağız ben hiç bilmiyorum.

kuzum belki o doğum durumunda sen daha ii ol die şaşırtıcı bi sakinlik gelir adama:))benim tek korkum bu şaşkın kociler doğuma giderken nası araba sürcek..ay Alah korusun deli gibi buna takıldım..heycandan dikkatleri azalcak ya mecnun mecnun gezincekler..

ayh bilmiorum zuzum ya dogurcam sanıom bazen benimde bagırsaklar bozuk biraz kasılmaları bile nası ayırt edecemi bilmiorum biz nası dogurcaz yamafoldumben

hahaha benimki arakdaşının dogum macarasından sonra asla girmem diokaydirigubbakcemile araba olayına bende taktım hep diorum yavaş gitcen tamammı die 4lüleri yakarım şöle yaparım die heycanla anlatıo kıyamamkaydirigubbakcemile3 bide evde suyun gelirse çok korkarım hastanede gelsin diokaydirigubbakcemile3

canancım çok teşekkür ederim.ellerine sağlık.
zuzucum benimde 2 kere karnıma kramp girdi bu hafta.internette okuduğum kadarıyla normalmiş rahim alıştırma yapıyomuş yavaş yavaş.genede dikkat etmek lazım.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…