2009 Ekim Anneleri

Ben de çok korkuyorum doğum sancılarını anlayamassam diye, heralde biras daha yaklaşınca onu da stres yapar hiç uyuyamam :sinifsinif:

zuzum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hafta sonları bi kaptırıyom temizliğe kendimi sonra bütün gce belim diye bağrınıyom dikkat etmemiz lazım aslında :kedi:

İçimden bi ses doğum sancıları başladığında kociş evde olmıcak taksiyle fitceksin hastaneye diyo. Onun için ben onu dert etmiyomda taksinin telini bulamam diye heycanlanıyom kaydirigubbakcemile3 herkes ayrı bi deli yaa -tatlicadiarzu-

ben kocişi yanımda istemiyorum zaten yanlız olayım o anda
yanımda kimseyi istemiyorum

ayyy gülican oda var kıs ya yalnız olursak netcezz abbowwdelikafadulden

Valla ben taksi numarasını hem cebime kaydettim hem ev telefonunun yanına yazdım kocaman. Yalnız doğum çantasını evde mi tutmak mantıklı arabanın bagajında mı ona karar veremedim şincik de :roflol:

heh bi de su meselesi war...bikaç gündür aklımda..kıss olur olmas biyerde gelirse ne rezillik ya düşünsenize..misafriliğe gitmişsinis orda..yada sokakta..ayy çok fena..hıı bide biraz kötü biraz da saçma belki ama tam tuwaletetyken gelirse nası anlıcas su olduunu..üff saçmalıorum galiba:))

saol canım ya..
Ben de çok korkuyorum doğum sancılarını anlayamassam diye, heralde biras daha yaklaşınca onu da stres yapar hiç uyuyamam :sinifsinif:

yok onu anlarıs da hem de ööle bi anlarıski:))))

ben kocişi yanımda istemiyorum zaten yanlız olayım o anda
yanımda kimseyi istemiyorum

Yaa aslında ben de yalnız olursam daha sakin olacağımı düşünüyorum o anda ama daha önce yaşamadığım bi durum olduğu için ya yerimden kalkamayacak kadar kötü olursa, ya ters bişey gelişirse bayılırsam falan diye çok tırsıyorum

:roflol::roflol: düşünmediğimiz başka bişey varmı acaba
acık daha ıkınsak neler çıkcak kimbilir :roflol::roflol:

evde tutmak mantıklı bence ama o an unutulabilir kapının yanına koymak lazım sanırım ayhh çok heyecanlı bende taksi numarası yazım yaaa kocişi ararsam gelirken heycandan bişi mişi gelir başına allah korusun hızlı gelecem die

zuzum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hafta sonları bi kaptırıyom temizliğe kendimi sonra bütün gce belim diye bağrınıyom dikkat etmemiz lazım aslında :kedi:

saol hayatıım..tikat etmek gerekkk

kıs ewde olmasalarda gelirler..doğum ööle filimlerdeki gibi 5 dakkalık bi olay diil..12 saate kadar yolu war..yürüyerek gelse yetişir:))
ayyy gülican oda var kıs ya yalnız olursak netcezz abbowwdelikafadulden

kıs ararsın gelirrr

Slm kızlar...
benim tansiyonum sabahtan beri düşük galiba, çok kötüyüm geldiğimden beri patronun odasındaki koltuğun karşısına sandalye koydum ve ölece uzandım 1-1,5 saat...
akşamda kötü zaman geçirdim, öksürüğüm geçmediği için eşim nane limon yaptı 1 yudum alır almaz dün ne yediysem çıkardım midemin asiti boğazımı hepten beter etti, nasıl yanıyodu anlatamam ballı süt içim dedim içtikten sonra gene kustum, gece dön oyana dön buyana hiç uyuyamadım bide sıcaktan...
kızlarr ben artık zorlanıyorum, ağustos sonuna kadar çalışırım diyodum ama 32. haftada rapora ayrılcam heralde...

bu arada zuzumm ajkımm geçmiş olsun sanadaŞeniz dün şeyden yazmışsın ama yerimde değildim, geldiğimde sen yoktun cnm...

bende gece sancı tutar yada suyum uykuda gelir diye korkuyom bizde arabada yok ya o an taksi bulamazsak gerçi komşular hemen haber verin dedi ama yinede tırsıyom işte napayımm

:roflol::roflol: düşünmediğimiz başka bişey varmı acaba
acık daha ıkınsak neler çıkcak kimbilir :roflol::roflol:

Valla daha korkunç seneryolarım da var ama şimdilik onları yazmıyorum. Sizleri de depresyoe sokmamak için kaydirigubbakcemile3

ayyy evet evde tutayım ya evden hastaneye koşsak 10 dk. sürer ya çok yakın bise. Hemen ilk dakka lasım olmıcak ya unutursak gider alırlar gene evden vereliniortak

kıs ewde olmasalarda gelirler..doğum ööle filimlerdeki gibi 5 dakkalık bi olay diil..12 saate kadar yolu war..yürüyerek gelse yetişir:))

He yaaa sanki pırt diye çıkcak kaydirigubbakcemile3 ama ya çıkarsa korkuyomm mafoldumben

Canım çok geçmiş olsun. Bu aralar hepimizde benzer sıkıntılar olmaya başladı heralde. bi de üstüne senin hastalık tuz biber oldu tabii.
Haftasonu biras dinlenebilirsen iyi gelir inşallah canım. Allah yardımcımıs olsun :Saruboceq:

off kuzuumm geçmiş olsun hayatım yaaa...kıyamam..madem zorlancan bencede işkance olur çalışmak..ewde idnlenirsin bi güsel..
bende gece sancı tutar yada suyum uykuda gelir diye korkuyom bizde arabada yok ya o an taksi bulamazsak gerçi komşular hemen haber verin dedi ama yinede tırsıyom işte napayımm

korkma cicim duraklarda nöbetçi taksiler oluo hep

amanınn oluyo yani böle şeylerr..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…