saol dandanımm..aminn canım aminn..bide bişiy dicem adet ağrısı gibi oluomuş ya hafif hafif sancılar..bende oluo ama bağırsaklarım yüzündenmi bilemiorum..nası ayırt etces ayh onu..çünkü bağırsaklarım biraz bozuk gibi,ilaçlardan sanırsamm
kuzum belki o doğum durumunda sen daha ii ol die şaşırtıcı bi sakinlik gelir adama:))benim tek korkum bu şaşkın kociler doğuma giderken nası araba sürcek..ay Alah korusun deli gibi buna takıldım..heycandan dikkatleri azalcak ya mecnun mecnun gezincekler..
ayyy gülican oda var kıs ya yalnız olursak netcezz abbowwdelikafadulden
hahaha benimki arakdaşının dogum macarasından sonra asla girmem diokaydirigubbakcemile araba olayına bende taktım hep diorum yavaş gitcen tamammı die 4lüleri yakarım şöle yaparım die heycanla anlatıo kıyamamkaydirigubbakcemile3 bide evde suyun gelirse çok korkarım hastanede gelsin diokaydirigubbakcemile3
ANG€L;7901090 .!.:canancım çok teşekkür ederim.ellerine sağlık.
zuzucum benimde 2 kere karnıma kramp girdi bu hafta.internette okuduğum kadarıyla normalmiş rahim alıştırma yapıyomuş yavaş yavaş.genede dikkat etmek lazım.çok geçmiş olsun.
Ben de çok korkuyorum doğum sancılarını anlayamassam diye, heralde biras daha yaklaşınca onu da stres yapar hiç uyuyamam :sinifsinif:
ben kocişi yanımda istemiyorum zaten yanlız olayım o anda
yanımda kimseyi istemiyorum
İçimden bi ses doğum sancıları başladığında kociş evde olmıcak taksiyle fitceksin hastaneye diyo. Onun için ben onu dert etmiyomda taksinin telini bulamam diye heycanlanıyom kaydirigubbakcemile3 herkes ayrı bi deli yaa -tatlicadiarzu-
zuzum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende hafta sonları bi kaptırıyom temizliğe kendimi sonra bütün gce belim diye bağrınıyom dikkat etmemiz lazım aslında :kedi:
İçimden bi ses doğum sancıları başladığında kociş evde olmıcak taksiyle fitceksin hastaneye diyo. Onun için ben onu dert etmiyomda taksinin telini bulamam diye heycanlanıyom kaydirigubbakcemile3 herkes ayrı bi deli yaa -tatlicadiarzu-
ayyy gülican oda var kıs ya yalnız olursak netcezz abbowwdelikafadulden
:roflol::roflol: düşünmediğimiz başka bişey varmı acaba
acık daha ıkınsak neler çıkcak kimbilir :roflol::roflol:
evde tutmak mantıklı bence ama o an unutulabilir kapının yanına koymak lazım sanırım ayhh çok heyecanlı bende taksi numarası yazım yaaa kocişi ararsam gelirken heycandan bişi mişi gelir başına allah korusun hızlı gelecem die
heh bi de su meselesi war...bikaç gündür aklımda..kıss olur olmas biyerde gelirse ne rezillik ya düşünsenize..misafriliğe gitmişsinis orda..yada sokakta..ayy çok fena..hıı bide biraz kötü biraz da saçma belki ama tam tuwaletetyken gelirse nası anlıcas su olduunu..üff saçmalıorum galiba:))
walla canım bende ondan korkuyorum çünkü arkadaşın geçen ay doğum yaptı suyu hep tuvaletteyken gelmiş anlamamış bile hatta çok şaşırmış ne kadar yaptım felan diye..2 gün sonrada doktora kontrole gittiğinde doktor bir bakmış bebeğin suyu hiç kalmamış hemen yatış işlemlerini yapıp sezeryana almışlar aslında normal doğum yapcaktı..
kıs ewde olmasalarda gelirler..doğum ööle filimlerdeki gibi 5 dakkalık bi olay diil..12 saate kadar yolu war..yürüyerek gelse yetişir:))
Slm kızlar...
benim tansiyonum sabahtan beri düşük galiba, çok kötüyüm geldiğimden beri patronun odasındaki koltuğun karşısına sandalye koydum ve ölece uzandım 1-1,5 saat...
akşamda kötü zaman geçirdim, öksürüğüm geçmediği için eşim nane limon yaptı 1 yudum alır almaz dün ne yediysem çıkardım midemin asiti boğazımı hepten beter etti, nasıl yanıyodu anlatamam ballı süt içim dedim içtikten sonra gene kustum, gece dön oyana dön buyana hiç uyuyamadım bide sıcaktan...
kızlarr ben artık zorlanıyorum, ağustos sonuna kadar çalışırım diyodum ama 32. haftada rapora ayrılcam heralde...
bu arada zuzumm ajkımm geçmiş olsun sanadaŞeniz dün şeyden yazmışsın ama yerimde değildim, geldiğimde sen yoktun cnm...
off kuzuumm geçmiş olsun hayatım yaaa...kıyamam..madem zorlancan bencede işkance olur çalışmak..ewde idnlenirsin bi güsel..Slm kızlar...
benim tansiyonum sabahtan beri düşük galiba, çok kötüyüm geldiğimden beri patronun odasındaki koltuğun karşısına sandalye koydum ve ölece uzandım 1-1,5 saat...
akşamda kötü zaman geçirdim, öksürüğüm geçmediği için eşim nane limon yaptı 1 yudum alır almaz dün ne yediysem çıkardım midemin asiti boğazımı hepten beter etti, nasıl yanıyodu anlatamam ballı süt içim dedim içtikten sonra gene kustum, gece dön oyana dön buyana hiç uyuyamadım bide sıcaktan...
kızlarr ben artık zorlanıyorum, ağustos sonuna kadar çalışırım diyodum ama 32. haftada rapora ayrılcam heralde...
bu arada zuzumm ajkımm geçmiş olsun sanadaŞeniz dün şeyden yazmışsın ama yerimde değildim, geldiğimde sen yoktun cnm...
bende gece sancı tutar yada suyum uykuda gelir diye korkuyom bizde arabada yok ya o an taksi bulamazsak gerçi komşular hemen haber verin dedi ama yinede tırsıyom işte napayımm
walla canım bende ondan korkuyorum çünkü arkadaşın geçen ay doğum yaptı suyu hep tuvaletteyken gelmiş anlamamış bile hatta çok şaşırmış ne kadar yaptım felan diye..2 gün sonrada doktora kontrole gittiğinde doktor bir bakmış bebeğin suyu hiç kalmamış hemen yatış işlemlerini yapıp sezeryana almışlar aslında normal doğum yapcaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?