cnm geçmiş olsun yaa.eğer duramıyosan 32.haftada izne ayrıl tabi.sağlığın bebişin daha önemli.Slm kızlar...
benim tansiyonum sabahtan beri düşük galiba, çok kötüyüm geldiğimden beri patronun odasındaki koltuğun karşısına sandalye koydum ve ölece uzandım 1-1,5 saat...
akşamda kötü zaman geçirdim, öksürüğüm geçmediği için eşim nane limon yaptı 1 yudum alır almaz dün ne yediysem çıkardım midemin asiti boğazımı hepten beter etti, nasıl yanıyodu anlatamam ballı süt içim dedim içtikten sonra gene kustum, gece dön oyana dön buyana hiç uyuyamadım bide sıcaktan...
kızlarr ben artık zorlanıyorum, ağustos sonuna kadar çalışırım diyodum ama 32. haftada rapora ayrılcam heralde...
bu arada zuzumm ajkımm geçmiş olsun sanadaŞeniz dün şeyden yazmışsın ama yerimde değildim, geldiğimde sen yoktun cnm...
ANG€L;7901751 .!.:cnm geçmiş olsun yaa.eğer duramıyosan 32.haftada izne ayrıl tabi.sağlığın bebişin daha önemli.
elam haftaya güzelce dinlen seni dinamik görmek istiyom ona göre öyle ikide bi arıza çıkarıp durma lülülülülülü
kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne
kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne
cnm bana görümcem nıveanın bakım çantasını almış içinde herşeyi var.geçen günde bi bebek mağzasına girdim adam direk nuk un ürünlerini önerdi.bi tane küçük biberon ve emzik aldım.eksikleri hiç bitmiyo al at kenara şimdiden.kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne
ay kıslar işim vardı yazamadım
elam geçmiş olsun canım çalışamıosan ayrıl tabi izne ama daha 1 ay var o iznede ya az degil aslında
kıslar şimdi bu su olayını nasıl anlıcaz benim kafama takıldı ya
yawaş yawaş bez alıym diorum yasemincim..biberon almadım ama alcam..drbrowns diodu kızlar..ben bide ablama soruym bi o kullandığından memnuındu,bazı biberonların ağzına bebekler alışınca anneyi emmiomuş..onun kullandığı öle diildi böle al demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?