2009 Ekim Anneleri

Kızlar çok sağolun hepinizopuyorumnanaktan şu 10 gündür kendimden bıktım -tatlicadiarzu-
pempecim bugün izin alma imkanım yok cnm zaten ya bu akşam yada yarın 1 hafta izine ayrılıyorum...

[korkma cicim duraklarda nöbetçi taksiler oluo hep[/QUOTE]

aksilik ya bendenyken olmaz offf nasıl doğurcaz biz yaaa:1shok:

cnm geçmiş olsun yaa.eğer duramıyosan 32.haftada izne ayrıl tabi.sağlığın bebişin daha önemli.

elam haftaya güzelce dinlen seni dinamik görmek istiyom ona göre öyle ikide bi arıza çıkarıp durma lülülülülülü

kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne

ANG€L;7901751 .!.:
cnm geçmiş olsun yaa.eğer duramıyosan 32.haftada izne ayrıl tabi.sağlığın bebişin daha önemli.

sağol cnmopuyorumnanaktan

elam haftaya güzelce dinlen seni dinamik görmek istiyom ona göre öyle ikide bi arıza çıkarıp durma lülülülülülü

ben bile bıktım kendimden sizide bıktırdım haklısınız:çok üzgünüm:

ay kıslar işim vardı yazamadım

elam geçmiş olsun canım çalışamıosan ayrıl tabi izne ama daha 1 ay var o iznede ya az degil aslında

kıslar şimdi bu su olayını nasıl anlıcaz benim kafama takıldı ya

kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne

canım şampuan felan dalin alıcam ben biberon dr.browns alıcam emzik ya chico ya nuk die bi marka iimiş karasızım,bezide ne stok yapıom kısım marketmi yok bi paket alsak yeter belki memmun kalmazyız başka marka alırız felan ben 1 paket alıcam primaylan başlıcam yada huggies

yawaş yawaş bez alıym diorum yasemincim..biberon almadım ama alcam..drbrowns diodu kızlar..ben bide ablama soruym bi o kullandığından memnuındu,bazı biberonların ağzına bebekler alışınca anneyi emmiomuş..onun kullandığı öle diildi böle al demişti..

canım sebamedlere iyi diyolar. Ben onlardan alsam diye düşünüyorum.
Bebek bezini de şimdiden almak istemiyorum. Bir sürü yer tutar bebek o markayı giyemes olur falan diye. Onun yerine parasını ayırsam daha iyi diye düşünüyorum. evin yanında market var bittikçe gider alırım. en başta bi paket yeni doğan bi paket te 0 yaş olanlar var ya onlardan alıyım diyorum. Ama tabii fikrim değişe de bilüüü

dandan sağol cnm...
su olayı benide çok korkutuyo ya anlayamassak ( bide herkeste su gelcek diye bi kural yokmuş bazılarında doğum esnasında bile geliyomuş...

cnm bana görümcem nıveanın bakım çantasını almış içinde herşeyi var.geçen günde bi bebek mağzasına girdim adam direk nuk un ürünlerini önerdi.bi tane küçük biberon ve emzik aldım.eksikleri hiç bitmiyo al at kenara şimdiden.

normal zamanda anlarız canım..çünkü tutmak istesen de tutamadığın bişiymiş..birden süzülüomuş bacaklarından..tek korkum banyo we wcde olur da anlamassam diye..

evet cnm dr browns biberon iyi diyolar, bebek kendi çekiyomuş ve onu emen bebek memeyi bırakmıyomuş, ben ne olur ne olmaz diye ilk zamanlarlar için 60cclik aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…