zuzum dr.browns dogal akış var anne memesi gibi akıomuş ondan alıcam ben
Elalım öyleyse çok yormamaya çalış kendini canım en azından 1 hafta evde güzelce dinlenirsin. opuyorumnanaktan
elam keşke öle olsa dogumda gelirse su dogum kolay oluomuş en çok istedigim şey dogumda gelmesi suyun
kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne
gunaydınlar.. elalım çook geçmiş olsun bıtanem .bıde kızlar chicco nun harıka bı biberonu var onu mutlaka alın gaz yapmıyo ve anne memesını çok benzıyokaydirigubbakcemile5tacrübe konuşuyooo:ecrin_bebek:
gunaydınlar.. elalım çook geçmiş olsun bıtanem .bıde kızlar chicco nun harıka bı biberonu var onu mutlaka alın gaz yapmıyo ve anne memesını çok benzıyokaydirigubbakcemile5tacrübe konuşuyooo:ecrin_bebek:
evet zuzum bebekle ilgili heryerde satılıo canım
hangisi acaba fisfisfis
merhaba kızlar.. elacım çok geçmiş olsun canım. bu sıcaklarda dikkat et kendine. tansiyon sorunu maalesef tüm hamilelerde var...
Günaydin kizlar , nasilsiniz ?
elam gecmis olsun canim kendini iyi hissetmiyorsan evinde dinlen bence yazik sana ve bebege
bu arada dogum suyunu kesinlikle anlarsiniz gelirse :)))))) cunku oyle azcik gelmiyor gelince fosssss diye geliyor yani baya geliyor tutmak mumkun degil ...
ama bu haftalarda dikkat edilmesi gerekn sey yani zamanindan once gelen aminyo sivisi gelebilir ic camasiriniz normalden islak oldugunda bunu hissedersiniz o zaman doktora mutlaka soyleyin
gülican 240ml çok olmasmı kıs orta boymu alsak acaba
benim genelde ıslak çamaşırım ilkay çok terlio o bölgelerim popom ben nası anlıcam:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?