2009 Ekim Anneleri

gunaydınlar.. elalım çook geçmiş olsun bıtanem .bıde kızlar chicco nun harıka bı biberonu var onu mutlaka alın gaz yapmıyo ve anne memesını çok benzıyokaydirigubbakcemile5tacrübe konuşuyooo:ecrin_bebek:

kızlar bu bebek için şampuan emzik biberon işlerini napıyonuz bide bez stoğu yapmak lazım mı acaba nasıl yapcezz şimdiden alıp kenara atsak mı ne

ben sebamed almayı düşünüyorum sabun şampuan falan
bez içinde bir iki paket alıcam sonra hangisi iyi gelcek bilemeyiz bazıları pişik yapıomuş falan marka marka denicez artık hanisi iyi gelcek diye

merhaba kızlar.. elacım çok geçmiş olsun canım. bu sıcaklarda dikkat et kendine. tansiyon sorunu maalesef tüm hamilelerde var...

nası bişiy..bunnarın modeli filan olmuomu ayh..

Günaydin kizlar , nasilsiniz ?
elam gecmis olsun canim kendini iyi hissetmiyorsan evinde dinlen bence yazik sana ve bebege

bu arada dogum suyunu kesinlikle anlarsiniz gelirse :)))))) cunku oyle azcik gelmiyor gelince fosssss diye geliyor yani baya geliyor tutmak mumkun degil ...

ama bu haftalarda dikkat edilmesi gerekn sey yani zamanindan once gelen aminyo sivisi gelebilir ic camasiriniz normalden islak oldugunda bunu hissedersiniz o zaman doktora mutlaka soyleyin

merhaba kızlar.. elacım çok geçmiş olsun canım. bu sıcaklarda dikkat et kendine. tansiyon sorunu maalesef tüm hamilelerde var...

sağolun kızlaropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gülican 240ml çok olmasmı kıs orta boymu alsak acaba

canım 60, 120 240 lık var ben de 120 lik düşünüyorum.
Ama geçen gün yengemle konuştum. Çok telaş ediyosun, belki hiç kullanmıcaksın niye alıyosun ki diyo. Ben iki çocuğumda da hiç biberon vermedim 6 ay boyunca sadece anne sütü verdim, ondan sonra da kaşıkla yemeye başladı. emzik de kullanmadım diyo. Lazım olursa hastane kantinlerinde bile satılıyo bunnar.Zaten büyük şehirde yaşıyosunuz bulamıcam gibi bişey yok. gider alır kocişin diyo.
Zaten karışık olan kafamı iyice karıştırıyo -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…