2009 Ekim Anneleri

kızlar 240ml çok büyük oluyo, dr. browns ilk zamanlar için iyi, ilk zamanlar bebeğin içtiği şey ise zaten max. 40cc falan oluyomuş, ben o yüzden ilk zamanlar için 60cc lik aldım.
6-7 aydan sonra normal biberon alınsada oluyormuş...

:bbo::bbo:-tatlicadiarzu-

cnm yengen haklı, ilk zamanlar için gerekirse diye 1 tane küçük bulundurmak yeterli telaşa kapılmayayım diyosan...

Slmlar herkese
zuzum gecmiş olsun canımm bnm..gecmiş olsun yazılarını gordum onemli bir sorun yoktur inş.
elam gecmiş olsn.. cok yorma kendini datllum sıcaklar mahvediyor ya..evde dinlenirsin erken izin alırsan

cnm yengen haklı, ilk zamanlar için gerekirse diye 1 tane küçük bulundurmak yeterli telaşa kapılmayayım diyosan...

Yaa işte benim kociş benden meraklı alcam diyo biberon emzik hepsi olsun, sonra ben tek başıma heyecanlanırım bulamam diyo. kaydirigubbakcemile3 Mecbur alcaz artık. ama inşallah gerekli olmas da 6 ay falan benim de sütüm yeter oğluma. Mama yapma derdi, saklama derdi de olmas böylece. Hem çocuklar anne sütü alınca daha zor hastalanıyomuş :Saruboceq:

ayy inş anarım ilkaycım yada inş gelmezde dogumda gelir sularımızalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ayyy Handan bisim senle günlerimiz arka arkaya ya. Tickerını gördükçe acaba diyom gerçekten bigün araylamı doğurcaz. Nasıl olcek acaba, çok heyecanlanıyom ya :sm_cool:

Slmlar herkese
zuzum gecmiş olsun canımm bnm..gecmiş olsun yazılarını gordum onemli bir sorun yoktur inş.
elam gecmiş olsn.. cok yorma kendini datllum sıcaklar mahvediyor ya..evde dinlenirsin erken izin alırsan

saol nalancım..iyiyim çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…