Hepsiburada.com : DR.BROWN'S DAR AĞIZLI BİBERON 240 ML | Bebek & Çocuk
Canım bak şundan heralde. ben de bunu almayı düşünüyorum
yok gulcancım o diil chicco benessere yazıyo tatlım.
canım 60, 120 240 lık var ben de 120 lik düşünüyorum.
Ama geçen gün yengemle konuştum. Çok telaş ediyosun, belki hiç kullanmıcaksın niye alıyosun ki diyo. Ben iki çocuğumda da hiç biberon vermedim 6 ay boyunca sadece anne sütü verdim, ondan sonra da kaşıkla yemeye başladı. emzik de kullanmadım diyo. Lazım olursa hastane kantinlerinde bile satılıyo bunnar.Zaten büyük şehirde yaşıyosunuz bulamıcam gibi bişey yok. gider alır kocişin diyo.
Zaten karışık olan kafamı iyice karıştırıyo -tatlicadiarzu-
canım 60, 120 240 lık var ben de 120 lik düşünüyorum.
Ama geçen gün yengemle konuştum. Çok telaş ediyosun, belki hiç kullanmıcaksın niye alıyosun ki diyo. Ben iki çocuğumda da hiç biberon vermedim 6 ay boyunca sadece anne sütü verdim, ondan sonra da kaşıkla yemeye başladı. emzik de kullanmadım diyo. Lazım olursa hastane kantinlerinde bile satılıyo bunnar.Zaten büyük şehirde yaşıyosunuz bulamıcam gibi bişey yok. gider alır kocişin diyo.
Zaten karışık olan kafamı iyice karıştırıyo -tatlicadiarzu-
kuzularım bundan bahsedio kıslar CHICCO BENESSERE BİBERON 150 ML - En ucuz fiyat 14 TL
memiklerimi özgür bıraktım südyenimi açtım çok sıkmıştı :kedi:
heheheh ilam ya :))))))) handanim surekli oturdugun icin terliyordur ama o islaklik baya bir islaklik yani nasil desem tipki cisini azcik kacirmis gibi islaklik
cnm yengen haklı, ilk zamanlar için gerekirse diye 1 tane küçük bulundurmak yeterli telaşa kapılmayayım diyosan...
ayy inş anarım ilkaycım yada inş gelmezde dogumda gelir sularımızalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ayyy Handan bisim senle günlerimiz arka arkaya ya. Tickerını gördükçe acaba diyom gerçekten bigün araylamı doğurcaz. Nasıl olcek acaba, çok heyecanlanıyom ya :sm_cool:
Slmlar herkese
zuzum gecmiş olsun canımm bnm..gecmiş olsun yazılarını gordum onemli bir sorun yoktur inş.
elam gecmiş olsn.. cok yorma kendini datllum sıcaklar mahvediyor ya..evde dinlenirsin erken izin alırsan
işyerinde diilmisin sen kısss delikafadulden
evet iş yerindeyim :kedi: ama dayanamadım
çıakrtmadım ama arkasını açtım valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?