2009 Ekim Anneleri

hehe ben yemekteydim zati haber vermeyi unutmuşum. kaydirigubbakcemile3 Şincik geldim biras uyuyum bari

sağolun canlarım çok teşekkür ederim.odası bi tmmlansın koyarım resminizemuszemusbide küçük beşik aldık 4-5 ay geceleri yanımızda yatsın die.artık zaman daralıyo ve giderek heyecan artıyor.dün temmuz annelerini okudum doğum hikayelerini strese girdim inanki.bi göz atın derim

ya bu amazonun anakucagı çok hoşuma gitti kıslar 2 sayfa felan geride ama böle bişi alırsak bide normal anakucagı almamız grekmezmi hastaneye felan giderken taşımak için kararsız kaldım

hastaneye falan giderken ya da markete vs. ben kanguru aldım handanım, tek başıma falan gidersem daha rahat olur diye düşündüm. kraftın kangurusunu aldım 50 küsüre.

ewet canım temmuz annelerini bende okudum çoğu erken doğum yapmış
açıkcası bende biras tırstım..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ewet canım temmuz annelerini bende okudum çoğu erken doğum yapmış
açıkcası bende biras tırstım..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet cnm ya bi acayip oldum bende okurken.ben sezeryan doğum düşünüyorum.doktorumlada konuştum 20 ekim gibi bi tarih verdi.ama bu temmuz annelerinde sezeryan gününü beklerken doğum yapan bi annede var suyu gelmişti yanlış hatırlamıyosam.hepimiz için hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…