benimde kangurum var amazonum ama çok küçükken koyulurmu kanguruya ki
yaz bebekleri erken gelirmiş kızlar. sıcaklardan heralde. bana da sağlık ocağındaki hemşire eylül başında gelir bebeğin, beklemez demişi. halbuki 6 ekim benim.
yaz bebekleri erken gelirmiş kızlar. sıcaklardan heralde. bana da sağlık ocağındaki hemşire eylül başında gelir bebeğin, beklemez demişi. halbuki 6 ekim benim.
karışık olan kafamı iice hallettin amazon benim oglan cıbıldak kalacak bu gidişle:bbo: o senin ana kucanda kaç aya kadar yatabilio ya ben oglum 6aylık felan olunca anneme bırakıp işe başlıcam onda işe yararmı die soruım
eylül başıda çok erken beeeeeee:1shok:
ayy işte ben bundan tırsıyom ve bana hep eylül 10dan sonra gelcekmiş giibi geliyozemuszemus
arkadaşlar bende 22.10.2009 da bebeğimi dünyaya getiricem çok mutluyum
zaten her yere arabaylan gidiyon eşin götürücek, kanguru almışın otokoltuğunu napçan. sen bilirsin yine de tabii. hem oto koltugu hem anakucağı olanlardan al mademkü. benim anakucağında 13kg. a kadar yatar diyo. benim o gördüğünün bi üst modeli, daha geniş benimki. ama sitede kalmamış. bu resimdekinde de 9 kg. a kadar yatabilirmiş. gündüz durur da gece dönmeye başladılar mı düşer üstünden olmaz. ama gündüz idare eder işini görür. koruma kemeri var, uyudu mu kemeri takar annen bişey olmaz o zaman.
oto koltugunda da aynı şekilde yatçak zaten fark yok yane.
madem anakucaa alcan hem oto koltugu hem anakucaaa olanlardan al henden bu konu da kapansın kuşum :))))
evet cnm illaki 40 haftasını doldurduğunda gelcek die bişey yok.bence her zaman hazırlıklı olmak lazım aslında.aniden sürpriz yapabilir bıdıklarkaydirigubbakcemile3ayy işte ben bundan tırsıyom ve bana hep eylül 10dan sonra gelcekmiş giibi geliyozemuszemus
haklıısın len amazın öle bişi bakım ben en iisi zaten annem kendi yatagında yatırır gündüz koca yatak yatar dio kullanmaz bunları akşamları alıcam annemden zaten belkide hiç almam bunlardankaydirigubbakcemile3
kızlar kaynanam bana onlarla pikniğe gitmiyom diye kızmış akşam telefon açtım napıyon falan diye iyi gelinim ya telefonu bir an önce kapatmak istedi çokta umrumdaydı sanki ohh iyi ki kızmış bi süre gitmeyiz bizdesositososito
kızlar kaynanam bana onlarla pikniğe gitmiyom diye kızmış akşam telefon açtım napıyon falan diye iyi gelinim ya telefonu bir an önce kapatmak istedi çokta umrumdaydı sanki ohh iyi ki kızmış bi süre gitmeyiz bizdesositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?