2009 Ekim Anneleri

benimde kangurum var amazonum ama çok küçükken koyulurmu kanguruya ki

koyulur yavruşum, getiren oluyo ben görüyorum. kucağında taşıyacağına kanguruya koyarsın. daha rahat olur. öbürünü tek gitmek zorunda kaldığında zorlanırsın kucakta daha sakin durur bebek. ilk bir kaç kere arabayla eşin götürür zaten, kucağında götürürsün sonra koyarsın kanguruya . ben öyle yapıcam hantal geliyor oto koltuğu bana.

yaz bebekleri erken gelirmiş kızlar. sıcaklardan heralde. bana da sağlık ocağındaki hemşire eylül başında gelir bebeğin, beklemez demişi. halbuki 6 ekim benim.

karışık olan kafamı iice hallettin amazon benim oglan cıbıldak kalacak bu gidişle:bbo: o senin ana kucanda kaç aya kadar yatabilio ya ben oglum 6aylık felan olunca anneme bırakıp işe başlıcam onda işe yararmı die soruım

yaz bebekleri erken gelirmiş kızlar. sıcaklardan heralde. bana da sağlık ocağındaki hemşire eylül başında gelir bebeğin, beklemez demişi. halbuki 6 ekim benim.

ayy işte ben bundan tırsıyom ve bana hep eylül 10dan sonra gelcekmiş giibi geliyozemuszemus

zaten her yere arabaylan gidiyon eşin götürücek, kanguru almışın otokoltuğunu napçan. sen bilirsin yine de tabii. hem oto koltugu hem anakucağı olanlardan al mademkü. benim anakucağında 13kg. a kadar yatar diyo. benim o gördüğünün bi üst modeli, daha geniş benimki. ama sitede kalmamış. bu resimdekinde de 9 kg. a kadar yatabilirmiş. gündüz durur da gece dönmeye başladılar mı düşer üstünden olmaz. ama gündüz idare eder işini görür. koruma kemeri var, uyudu mu kemeri takar annen bişey olmaz o zaman.
oto koltugunda da aynı şekilde yatçak zaten fark yok yane.
madem anakucaa alcan hem oto koltugu hem anakucaaa olanlardan al henden bu konu da kapansın kuşum :))))

Son düzenleme:
banada doktorum dediki 20 eylül normalde doğum ama eylülün başı gibi gelir dedi.. hatta daha erken bile olabilirmiş... malum havalarda çook sıcak... o yüzden ağustos başı tüm eksiklerini tamamlamak istiyorum..

haklıısın len amazın öle bişi bakım ben en iisi zaten annem kendi yatagında yatırır gündüz koca yatak yatar dio kullanmaz bunları akşamları alıcam annemden zaten belkide hiç almam bunlardankaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar kaynanam bana onlarla pikniğe gitmiyom diye kızmış akşam telefon açtım napıyon falan diye iyi gelinim ya telefonu bir an önce kapatmak istedi çokta umrumdaydı sanki ohh iyi ki kızmış bi süre gitmeyiz bizdesositososito

bence de, eşek kadar yatakta yatar işte rahat rahat. ucuz yollu bişey al idareten tamam bitti gitti.

ohh ram isabet deseydin çokta tınnn kocişle aran düzeldiyse no problemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

amaaaan ..
7 aylık hamile kadına piknik teklifi yapılır mı ayol allahın sıcağında.

amazon her gidişte hastane odalarını gezicem diom kıslar dolu şuan gezemezsiniz felan diolar benimi kekliolar anlamadım sen denedinmi ? bu gidişte zorla gezcem valla aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…