amaaaan ..
7 aylık hamile kadına piknik teklifi yapılır mı ayol allahın sıcağında.
bana da öyle geliyo. 38. haftada doğuyolarmış zatti.
kızlar kaynanam bana onlarla pikniğe gitmiyom diye kızmış akşam telefon açtım napıyon falan diye iyi gelinim ya telefonu bir an önce kapatmak istedi çokta umrumdaydı sanki ohh iyi ki kızmış bi süre gitmeyiz bizdesositososito
ANG€L;7906014 .!.:evet cnm illaki 40 haftasını doldurduğunda gelcek die bişey yok.bence her zaman hazırlıklı olmak lazım aslında.aniden sürpriz yapabilir bıdıklarkaydirigubbakcemile3
Elam bebİŞİn nasıl bugÜn gıpraŞıyomuu?
amazon her gidişte hastane odalarını gezicem diom kıslar dolu şuan gezemezsiniz felan diolar benimi kekliolar anlamadım sen denedinmi ? bu gidişte zorla gezcem valla aaaa
cnm bizim senle aramızda 1 hafta var.doktorum bana 27 ekim dedi ama sezeryan olcağı için 20 ekim dedi.senin doktorun nasıl 20 eylül dedi yaa:1shok:banada doktorum dediki 20 eylül normalde doğum ama eylülün başı gibi gelir dedi.. hatta daha erken bile olabilirmiş... malum havalarda çook sıcak... o yüzden ağustos başı tüm eksiklerini tamamlamak istiyorum..
Ben yarın dotora gideceğim kızlar bakalım fıstığım ne yapıyor kaç gr olmuş birde liste lazırladım bir sürü soru soracağım doktora
aman hiç tınlayamıcam valla çok tınnn bi daha ararsam iki olsun hiç uğraşamamsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5 Bencede
bende öyle dedim neymiş uludağ serinmiş dağa gidiliyormuş güle güle gitsinler bana bulaşmasınlar-tatlicadiarzu-amaaaan ..
7 aylık hamile kadına piknik teklifi yapılır mı ayol allahın sıcağında.
ohh ram isabet deseydin çokta tınnn kocişle aran düzeldiyse no problemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
Elam bebişin nasıl bugün gıpraşıyomuu?
Ben yarın dotora gideceğim kızlar bakalım fıstığım ne yapıyor kaç gr olmuş birde liste lazırladım bir sürü soru soracağım doktora
valla ben hiç teşebbüs etmedim sonra gezerim diyom sallıyom. doludur doğrudur, çok doğum yapan var nisada. sen yine de her gittiğinde şansını dene. bakmak zorundayım ona göre karar vericem doğumum yaklaştı falan de gezdirirler.
odalardan ziyade şu doktorun doğuma girip girmeme olayını sorucam bu gittiğimde. neymiş bakalım vaziyet. bi de balık yağı isticem. valla buzdolabının üstüne yazıp yapıştırdım unutmayayım diye. leyla gibi gidip geliyorum unutuyorum.
güzel hayırlı haberlerle gel inşallah pempem:Saruboceq: bende salı günü gideceğim ve heyecanlıyım özledim kızımıopuyorumnanaktan
tmm cnm.yarın odası gelcek haftayada beşiği koyarım resminizemuszemusAngel en kısa zamanda odasının ve beşiğinin resmini bekliyoruz canım okiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?