2009 Ekim Anneleri

bana da öyle geliyo. 38. haftada doğuyolarmış zatti.

ayy baya baya az kaldı yaa 87 günün 20sini at 67delikafadulden Sağğlıkla gelsinler inşallah hepsi:Saruboceq:

boşver cnm eşinle nasıl aranız o dediklerinden pişman oldumu?
annen geliyomu pazar günü?

ANG€L;7906014 .!.:
evet cnm illaki 40 haftasını doldurduğunda gelcek die bişey yok.bence her zaman hazırlıklı olmak lazım aslında.aniden sürpriz yapabilir bıdıklarkaydirigubbakcemile3

hayırlısı hakkımızda kızlarr, bizler kaçıncı haftadan sonra korkmamalıyız acaba doğarlar diye CADIARZU

amazon her gidişte hastane odalarını gezicem diom kıslar dolu şuan gezemezsiniz felan diolar benimi kekliolar anlamadım sen denedinmi ? bu gidişte zorla gezcem valla aaaa

valla ben hiç teşebbüs etmedim sonra gezerim diyom sallıyom. doludur doğrudur, çok doğum yapan var nisada. sen yine de her gittiğinde şansını dene. bakmak zorundayım ona göre karar vericem doğumum yaklaştı falan de gezdirirler.
odalardan ziyade şu doktorun doğuma girip girmeme olayını sorucam bu gittiğimde. neymiş bakalım vaziyet. bi de balık yağı isticem. valla buzdolabının üstüne yazıp yapıştırdım unutmayayım diye. leyla gibi gidip geliyorum unutuyorum.

Ben yarın dotora gideceğim kızlar bakalım fıstığım ne yapıyor kaç gr olmuş birde liste lazırladım bir sürü soru soracağım doktora

cnm bizim senle aramızda 1 hafta var.doktorum bana 27 ekim dedi ama sezeryan olcağı için 20 ekim dedi.senin doktorun nasıl 20 eylül dedi yaa:1shok:

kaydirigubbakcemile5 Bencede
aman hiç tınlayamıcam valla çok tınnn bi daha ararsam iki olsun hiç uğraşamamsengözlerimebaksanab
amaaaan ..
7 aylık hamile kadına piknik teklifi yapılır mı ayol allahın sıcağında.
bende öyle dedim neymiş uludağ serinmiş dağa gidiliyormuş güle güle gitsinler bana bulaşmasınlar-tatlicadiarzu-
ohh ram isabet deseydin çokta tınnn kocişle aran düzeldiyse no problemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

dandanım düzelttik gibi nispeten daha iyiyiz aaa uğraşamam kaynana derdinle bu sıcakta bide her istediği yere gidelim gelelim istiyor kötü niyetinden değil ama birazda düşünceli olması lazım olmuyorsada kendi bilir :dilcikar::dilcikar:

Ben yarın dotora gideceğim kızlar bakalım fıstığım ne yapıyor kaç gr olmuş birde liste lazırladım bir sürü soru soracağım doktora

güzel hayırlı haberlerle gel inşallah pempem:Saruboceq: bende salı günü gideceğim ve heyecanlıyım özledim kızımıopuyorumnanaktan

ne bilim ugraşmakmı istemiolar dedim yolarım saçlarıını:umursamaznu bende sorucam gerçi ebe dogurtuo dionuz ozaman girmesede olur ama soralım yinede,ablamın doktoru vermiş balık hapı aynısından bende aldım içiom ocean die bişe asiyeye sorcam bunu içimmi die sonuçta doktor vermiş ablamada zaman kaybetmim dedimkaydirigubbakcemile3

güzel hayırlı haberlerle gel inşallah pempem:Saruboceq: bende salı günü gideceğim ve heyecanlıyım özledim kızımıopuyorumnanaktan

gördüm cnm yanlışlıkla 2 defa yazmışım bugünde benimkinin tembelliği üzerinde.
ya ne dense böle olduğunda çok endişeleniyorum acaba bi problemmi var diyr.
Ayrıca bende salı görcem kızımı Rabbim nasip ederse.Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…