2009 Ekim Anneleri

güzel hayırlı haberlerle gel inşallah pempem:Saruboceq: bende salı günü gideceğim ve heyecanlıyım özledim kızımıopuyorumnanaktan

Şeniz Bende canım bende çok özledim o yüzden 10 gün önceden gidiyorum. kaydirigubbakcemile3

ayy canan çok heyecanlı inş yeni doktorunuda begenirsin canım

İnş. canım normade 10 gün sonra gitmem gerek ama bu merakla duramıyacağım gideyim dr konuşayım kızımı göreyim içim rahatlasın :lepi:

sabah koltuğa uzandığımda kıpır kıpırdı öğlen yemek yerken bile oynaşıyodu kuzum annesiyle
ohh maşallah zilli kızına rabbim nazarlardan korusun siziŞeniz
Ben yarın dotora gideceğim kızlar bakalım fıstığım ne yapıyor kaç gr olmuş birde liste lazırladım bir sürü soru soracağım doktora
hadi bakalım canancım yine unutma kızını görünce sorcakalrını ahyırlı haberlerle gel inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
bknz. yokarıkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

kıs elif sana öle dediyse doktor bizim daha erken gelir

sağlıklı olsunda erken gelsin birascık ne yapalım.. erkenden sevmeye başlarıs bisde..

ANG€L;7906250 .!.:
cnm bizim senle aramızda 1 hafta var.doktorum bana 27 ekim dedi ama sezeryan olcağı için 20 ekim dedi.senin doktorun nasıl 20 eylül dedi yaa:1shok:

canım yanlış yazmışım ayı ya eylül değil ekim ben bu aralar hep eylül diyorum acaba eylülde mi doğurcam yaa..kafamçokkarıştı

Handan kısss kimseye söyleme çık odaların olduğu yere birini ziyaret edecekmiş gibi. muhakkak kapısı açık bir oda bulursun bakarsın odaya nasıl fikir.

çiçekcim akşama doğru hareketlenir merak benim kızımda en çok evdeyken uzandığımda kıpırdıyo...
desene aynı gün gidicez ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

balık yağları 2 türlüymüş,
1 balığın karaciğerinden yapılan
2 balığın bedenindeki yağdan yapılan yağ
karaciğerinden yapılan balık yağında yüksek oranda A vitamini bulunduğundan gebelikte riskliymiş.( sakatat falan da yemioz ya A vitamini çok diye)
balık yağı alırkene üstünde 'fish body oil' yazan balık yağlarından kullanmamız gerekirmiş. bedenindeki yağdan yapılan balık yağından yanee.
kağan abiye hürmetler. a.s. orda dinledim.

dandan sen kullandığın ilaçları bi saysana yafrum ben kendime çok ilaç içiyorum diyodum sen benden betersin gibime geldi...

slm kızlar nasılsınıız bakalım...

bişey sorcam size önerılerınızı beklıyorum şimdi bız esımle en gec agustos basında herseyı bıtırelım dıyoruz alışverıs olarak besıgımızı ananemız alacak zaten hastahane cıkışlarını ,kıyafetlerınıde ve battanıyelerını falanda o aldı bıze işte araba ve anakucagı falan kaldı şimdi eşimde bı evın tek oğlu ama ailesı hıç bızde sunu alalım demıyolar bende alışverıse gıtmeden önce sormak istıyorum eger onlar hıc bışey almıcaklarsa bende anneme soylucem senın aldıkların yeter besıgı alma dıye yanı neden sadece benımkıler alsın kı ...şimdi sorum size ben nasıl laf dokundurupta sorucam ya konuşkanımdır ama hıç laf falan sokamam kı ban yardım edın lutfen***

elam sen sormuştun galiba annem pazar günü gelemicek daha doğrusu ben gelme dedim akşam üstü ben sana gelirim dedim annem şeker hastası bu hafta zorla ablamla doktora gönderdim hasta biraz yat evde dinlen dedim ben yavaş yavaş silicem pazar günü yormucam kendimi yani evimde alalhtan serin oluyor (anneme camları ben silicem demedim tabii laf aramızda:kedi:)

Handan kısss kimseye söyleme çık odaların olduğu yere birini ziyaret edecekmiş gibi. muhakkak kapısı açık bir oda bulursun bakarsın odaya nasıl fikir.
iyi fikir canancım bu seferde öle derlerse tamam dicem kaçcam yukarı kimse tutamaz beni
kıyamam yaaa ben en son 1 temmuzda gördüm kızımı ben bile deli gibi özledim siz hala ayda bir mi gidiyosunuz kontrollere. ben nasipse salı görcem yine bebişimiiiiiiopuyorumnanaktan
ya en son gittim 1 ay sonra gel dedi bakalım bu sefer ne dicek yaaaa çok özledimmm oglumuuu
eve gidince bakım ne yazıo üstünde ama doktorlar bilir sonuçta verilmesi gerekeni yaw
dandan sen kullandığın ilaçları bi saysana yafrum ben kendime çok ilaç içiyorum diyodum sen benden betersin gibime geldi...

kaydirigubbakcemile3yok kıs bi günde 2 tane demir iççiom,1kere calsiyum 1 kere magnezyum bide bu balıka yeni başladım okadderrrrrrr

Ne içiyorsnuz ki ben sadece demir alıyorum vitaminimi kesti sanırsam çok kilo aldım diye.

cnm ben demir hapı alıyom gece yatarken bide elevit alıyom öleden sonra, sabah aç karnada tiroid için hap alıyom...
magnezyum, kalsiyum, balık yağı falan vermediler ondan şeyettim

ayy uyuslar yaa kısım tabi yazık diilmi senin annene bende anneme aldırmadım çünkü kociminkiler bişi almıcak yazık diilmi benim anneme aldırma tabi,kaynananlarada gittiginde sor biz alışverişe gidicez de siz bişi alcakmısınız ona göre alıcaz felan die söle laf arasında alınırlarsa alınsınlar tek oglulları varmış bi zahmet alsınlar herşeyiini klava:

Nisannur canım bence annen beşiği almasın .
kayınvaliden gelince annenin aldıklarını kayınvalidenin gözüne soka soka gösteririsin anlar herhalde birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…