2009 Ekim Anneleri

ahh handancım ne guzel soyluyosun ben onu söyleyebilmek için kendı kendımı yerım offffff cok zorlanıyorum cnm ya..

geçmiş olsun cnm annene:teselli:
yorma tabi kadını iyi yapmışsın, ama bu senin yapman gerekliliğinide göstermiyo cnm bence silme cam eşinden yardım isteyerimseniben

çiçekcim akşama doğru hareketlenir merak benim kızımda en çok evdeyken uzandığımda kıpırdıyo...
desene aynı gün gidicez ikimizde hayırlı haberlerle gelelim inşallah...

inşallah tatlım yaa çok güzel hayırlı haberlerle dönemlim inşallah bu arada sen nasıl oldun inşallah daha iyisindir.

nisancım bencede aldırtma annene kadıncağız zaten yapacanı yapmış onun olduğu kadar kaynananlarında torunu...

Bak şimdi canım sıkıldı benim eşimde evin tek çocuğu bugüne kadar sadece 5 tl lik bir pijama verdi kayınvalidem elime sanırsam görüp göreceğim bukadar ama eğer öyle olursa çok kırılırım çünkü başka torunu olabilme ihtimali yok :umursamaz:

inşallah tatlım yaa çok güzel hayırlı haberlerle dönemlim inşallah bu arada sen nasıl oldun inşallah daha iyisindir.

inşallah cnm amin:Saruboceq:
cnm başdönmem geçti ama kafam kazan gibi bi an önce akşam olsada eve gider gitmez kendimi yatağa atıcammafoldumben

kızlar boşverin ya alan alsın almayan da almasın, hiç böyle şeyleri düşünmem yani o bunu aldı yok bu bunu aldı diye. zorla da alcakmısın etçekmisin denmez yani. almaya niyeti olan alır. laf sokmalara falan gerek yok. kimseden bişey bekleyerek yapmadık ki bu çocukları. alana teşekkürler, almayan da hiiiiç önemli değil.

Kızlar aslında şöyle bir durumum var içimde kalmasın sizinle paylaşayım . büyük ablam geçen sene doğum yapan ablama büyüyen beşiğini, arabasını, pusetini falan hediye aldı annemde kıyafetlerini almıştı. ama bana hiç birşey söylemiyorlar ne alacaksın birşey lazımmı diye açıkçası içten içe kırılıyorum anlatabiliyormuyum arkadaşlar bu konuya canım sıkılıyo biraz

ablana nie almış kıs maşallah ablana aldıysa sana hayli hayli alır bence hiç takma kafana canan eşin bi çıtlatsa

kimseye birşey söylemeye niyetim yok alacak olan zaten alır söyledikten sonra benim için hiç bir kıymeti yokki. sonuçta o onu alır bu bunu alır diye yapmadık çocuğu . hiç sormuyorlar bile buna canım sıkılıyor ona daha karnı bile yokken şunları alırız bunları alırız diyorlardı bilmiyorum bir anlam vermiyorum.

iki tarafında ilgisiz olması canımı sıkıyor açıkçası.

kızlar çok yazmışsınızyav yinee takip edemedim ama erken doğudman bahsetmişsiniz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…