2009 Ekim Anneleri

sıkma canını canancım ya bak benim kayınvalimdemgilde öle bi kere bile telde bi ihtiyacınız varmı demedi eşim adanaya gitti onunla bişiler gönderebilirdi hiçbişi göndermedi bazı insanlar böyle bişi beklememeyi ögrenmeliyiz beklenti büyük olunca hayal kırıklıgıda büyük oluyor o yüzden en iisi bu benim bebegim ben yeterim ona die düşünmek haklısın ama yapacak bişi yok onlarıda böle kabul etcez

kızlar herkese merhaba ne zamandır yazamıyordum görüşmeyeli nasılsınız bakıyorum artık hazırlıklar için konuşulmaya başlamış ne güzel

boş ver canım sıkma canını bende herşeyini kendim yapıyorum kayınvalde bi tek bi şeyler örmüş o akdar işte annemde beşiğini alcak takma kafana biz evlatlarımıza yeteriz yeter ki sağlıklı olsunlar :Saruboceq:

pembecim üzme canını belki daha farklı bi hediye planlıyolar
yeğenleri için yatırım amaçlı

Haklısın handan haftasonu görüşeceğiz zaten eğer bu seferde sormazlarsa hiç düşünmeyeceğim bile çok şükür kimseye muhtaç değiliz ne eksiğimiz varsa alırız ne diyim başka bilemiyorum.

Bilmiyorum bulcuk, yasemin ne desem boş öyle aklıma geldi paylaştım neyse hadi bu konuyu kapatalım allah kimseye muhtaç etmesin inş. hiçbirimizi.
Güzel şeylerden konuşalım Bebişlermiz üzmeyelim.

evet mesela ben en çok doğumca kucağına veriyorlar ya ilk neler hissedicem çok merake diyorum kime benzicek accaba mesela 4 boyutluda doktor burnu sana benziyor demişti çok heyecanlar yaşıcaz daha sallayın gitsin kaynanaları sırnaşık şey

Ay evet ya düşünsene nasıl bir duygudur acaba tekme atınca bile varlığı yüzümüzü güldürüyor kollarımıza aldığımız anı düşünemiyorum ay daha bir özledim kızımı böyle düşününce

Ben en çok neden korkuyorum şimdi yeni bir doktora gideceğim ya bu doktor bana bu erkek derse diyorum kendi kendime nedense buna taktım bugün :1shok: amma şok olurum heeeee

aynen öle dicen canancım bizbize yeteriz dicez başka yolu yok

ayy kıslar ya ilk aglayışıını duyunca napcaz acaba kocilerimizin kucana verince onlar ne hissedecek acaba:asigim:

üzülmeyin kızlar kimseye güvenmeden yapıyoruz bu çocukları tabiki beklentilerimiz var ama anlamayan insanlara yapacak bir şeyimiz yok kendimizi üzmeyelim bebeklerimizide üzmeyelim değilmi ne yapalım elimizden geldiği kadar alırız allah kimseye muhtaç etmesin önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alıp şöyle doya doya kokularını içimize bir çekelim ondan gerisi boş

ayyy bende özledim bak şimdi yavrumu opuyorumnanaktan çok benimki ayrıntılı ultrason resminde baya baya dayısına benziyodu
ayy o an neler hissetcezz acaba bende hep ameliyat kapısından içeri girerken neler hissetcem acaba diye merak ediyorum

:lepi::lepi:

dünya duracak kıslar yavrularımız gelince hiçbşi umrumuzda olmucak bence sadece bebegimiz ve eşlerimiz yetecek mutlu olmamaız için

Haklısın canım . :içelim: vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…