kimseye birşey söylemeye niyetim yok alacak olan zaten alır söyledikten sonra benim için hiç bir kıymeti yokki. sonuçta o onu alır bu bunu alır diye yapmadık çocuğu . hiç sormuyorlar bile buna canım sıkılıyor ona daha karnı bile yokken şunları alırız bunları alırız diyorlardı bilmiyorum bir anlam vermiyorum.
iki tarafında ilgisiz olması canımı sıkıyor açıkçası.
evet mesela ben en çok doğumca kucağına veriyorlar ya ilk neler hissedicem çok merake diyorum kime benzicek accaba mesela 4 boyutluda doktor burnu sana benziyor demişti çok heyecanlar yaşıcaz daha sallayın gitsin kaynanaları sırnaşık şey
evet mesela ben en çok doğumca kucağına veriyorlar ya ilk neler hissedicem çok merake diyorum kime benzicek accaba mesela 4 boyutluda doktor burnu sana benziyor demişti çok heyecanlar yaşıcaz daha sallayın gitsin kaynanaları sırnaşık şey
Ay evet ya düşünsene nasıl bir duygudur acaba tekme atınca bile varlığı yüzümüzü güldürüyor kollarımıza aldığımız anı düşünemiyorum ay daha bir özledim kızımı böyle düşününce
üzülmeyin kızlar kimseye güvenmeden yapıyoruz bu çocukları tabiki beklentilerimiz var ama anlamayan insanlara yapacak bir şeyimiz yok kendimizi üzmeyelim bebeklerimizide üzmeyelim değilmi ne yapalım elimizden geldiği kadar alırız allah kimseye muhtaç etmesin önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alıp şöyle doya doya kokularını içimize bir çekelim ondan gerisi boş
üzülmeyin kızlar kimseye güvenmeden yapıyoruz bu çocukları tabiki beklentilerimiz var ama anlamayan insanlara yapacak bir şeyimiz yok kendimizi üzmeyelim bebeklerimizide üzmeyelim değilmi ne yapalım elimizden geldiği kadar alırız allah kimseye muhtaç etmesin önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alıp şöyle doya doya kokularını içimize bir çekelim ondan gerisi boş
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
:mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?