2009 Ekim Anneleri

dünya duracak kıslar yavrularımız gelince hiçbşi umrumuzda olmucak bence sadece bebegimiz ve eşlerimiz yetecek mutlu olmamaız için

evettt tüm dünyamız onalr olcakk zemuszemuszemuszemus

Haklısın canım . :içelim: vereliniortak
:içelim: şerefeeeeeee mis gibi sütler bunalr için için

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

uyuma kız şerefe yapıozzz al sütünü bakim eline

Valla bugün sütümü içmedim akşam eve gidince içeceğim akşam kayınvalidemde kaldık eşim uyudu kaldı uyandırmaya kıyamadım o yüzden doğru dürüst nevalem yok üffffffffffffffff

kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz ben yarım lt içiyorum ama eşim az diyor sütten iyce tiksindim ama yavrularımız için dayanıyoruz işte

oyy kıyamam açmı kaldın sennn satayımmı sana:jeyyar:

:mymeka: 1 tane şeftalim var istersem yollıyım lülülülülülü

kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz ben yarım lt içiyorum ama eşim az diyor sütten iyce tiksindim ama yavrularımız için dayanıyoruz işte

Süt canavarı olarak cevap vermek istiyorum soruna Canım ben eskiden yarım litre içiyordum artık kesmiyor 1 litre içiyorum yakında inek almayı düşünüyorum.

böğğğğğğğ-tatlicadiarzu-
öğğkk yokkkklmaz: kuzucuklarımız için hadi bağalııımm :içelim:

:roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3

cok sıcakkkkkk kızlar cokkkk mafoldumben

mafoldumben evettttt

Valla bugün sütümü içmedim akşam eve gidince içeceğim akşam kayınvalidemde kaldık eşim uyudu kaldı uyandırmaya kıyamadım o yüzden doğru dürüst nevalem yok üffffffffffffffff

bende akşam içiçcem sütümü şimdi meyve ve çerez yiyyorum

ay kıslar bi hafta daha bitti yaa böle böle die die yiyoz haftalarızemuszemus

ayy evet bitsin bitsin zemuszemuszemuszemus
bitsin haftalar gelsin bebişlerrrzemuszemus

bizim arkadaşta hamile günlük 1 lt süt içiyormuş doktor bebeğin boyu uzun babaya çekmiş herhalde demiş ama annede babada kısa ben 1 lt içemem ya zaten yarım ltyi zor içiyorum

valal ben 1 bardak içiyom akşamalrıda kalsiyıumu alıyom kahvaltıda da peynir ağırlıklı yiyyom azmı gıı deyin heleeee

funda ben günde 200ml hani şu küçük sütler varya ondan anca içebiliyom ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…