dünya duracak kıslar yavrularımız gelince hiçbşi umrumuzda olmucak bence sadece bebegimiz ve eşlerimiz yetecek mutlu olmamaız için
:içelim: şerefeeeeeee mis gibi sütler bunalr için içinHaklısın canım . :içelim: vereliniortak
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Ne vuruyon dandannn kızaa :roflol:
uyansın ayıksın diekaydirigubbakcemile3
evettt tüm dünyamız onalr olcakk zemuszemuszemuszemus
:içelim: şerefeeeeeee mis gibi sütler bunalr için için
uyuma kız şerefe yapıozzz al sütünü bakim eline
uyansın ayıksın diekaydirigubbakcemile3
:içelim: şerefeeeeeee mis gibi sütler bunalr için için
uyuma kız şerefe yapıozzz al sütünü bakim eline
Valla bugün sütümü içmedim akşam eve gidince içeceğim akşam kayınvalidemde kaldık eşim uyudu kaldı uyandırmaya kıyamadım o yüzden doğru dürüst nevalem yok üffffffffffffffff
oyy kıyamam açmı kaldın sennn satayımmı sana:jeyyar:
kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz ben yarım lt içiyorum ama eşim az diyor sütten iyce tiksindim ama yavrularımız için dayanıyoruz işte
öğğkk yokkkkböğğğğğğğ-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol:
cok sıcakkkkkk kızlar cokkkk mafoldumben
Valla bugün sütümü içmedim akşam eve gidince içeceğim akşam kayınvalidemde kaldık eşim uyudu kaldı uyandırmaya kıyamadım o yüzden doğru dürüst nevalem yok üffffffffffffffff
ay kıslar bi hafta daha bitti yaa böle böle die die yiyoz haftalarızemuszemus
bizim arkadaşta hamile günlük 1 lt süt içiyormuş doktor bebeğin boyu uzun babaya çekmiş herhalde demiş ama annede babada kısa ben 1 lt içemem ya zaten yarım ltyi zor içiyorum
kıs 1 lt nası içiosun yuhhhhhhh harbi inek al sen kaydirigubbakcemile3 yaglımı içiosun yagsızmı
valal ben 1 bardak içiyom akşamalrıda kalsiyıumu alıyom kahvaltıda da peynir ağırlıklı yiyyom azmı gıı deyin heleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?