2009 Ekim Anneleri

kızlarr yaa demen ölee benim kızım kalsiyumsuzmu kalıyo acaba yaaa (( bu dr bozuntusu bana niye kalsiyum vermiyo, ben beyaz peynirde yemiyom ((

kıs daha az yaglı al boşyere kilo yapar sölüm sana ben pınarın %0,1 yagından içiom pempe kutu bak dene bi calsiyum oranı daha yüksek

Nan onlar yarım litre 1 litresi varmı onların acep yarım litre kesmiyy beni..
Obirşey dseğil eşim bebiş dişli doğacak diye korkuyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günlük 1200 kalori almak lazım oda 1 litreye tekabül ediyor ama gün içinde yoğurt ayran peynir yiyorsanız no problem yarım litre ideal bence günde.

kızlar bence günde yarım lt yeterli arada peynir yoğurtta yiyoruz fazlasıda kansızlık yapıyor bence herşeyi ölçüsünde yapmalıyız herşeyin azı gibi fazlasıda zarar bence

ya kızlar bende sadece akşamları bir bardak süt içiyorum yaa fazlasını içemiyorum onuda her akşam içemiyorum unutuyorum aklıma geldikçe içiyorum öffff
yaa benim kızım kısa boylu mu kalcak yani..

kızlarr yaa demen ölee benim kızım kalsiyumsuzmu kalıyo acaba yaaa (( bu dr bozuntusu bana niye kalsiyum vermiyo, ben beyaz peynirde yemiyom ((

aaaaa elalı cım ben hiç anlıyamıyorum alsıyumsuz olmaz tatlım uç hamilelıyımde de kullandım ve çocuklarımın kemk yapısı maşallah çok geniş ve sağlam ayrıyeten eltımle bırlıkte doğum yapmiştık o kullanmadı ama ınan fark bellı oluyo kemıklerı daha ince hoş genetık dıycez yanlız babalar kardeş olunca çokta genetık fark olmuyo tatlım.oyuzden bence sen kullan.

olabilir canan valla yok sanırım 1lt bunların kısım sende 2 paket iç o zaman ama cidden fazlası kansızlık yapıo bence abartma şekerim

içtim calsiyum 600mg karşılıo zaten yarım lt sütte 600mg felan calsiyum var 1200 tamamlanıo içtim ayran peynir eksra oluo

ben hiç içmiorum:1no2:

zuzum sen kalsiyum ilacı alıyodun ama dimi-tatlicadiarzu-

:mymeka: :mymeka: ne yiyorsun sen sabhları pogaçamı

yok cnm 1 adet haşlanmış yumurtayla yağsız kaşarlı tost tost ekmeğine:bbo:

ayyy cnm deme yaaasenağlama bsalı gittiğimde mutlaka yazdırtcam bu aylardan sonra dahada kalsiyum ihtiyacı var demiCADIARZU

ben acıktım ya bi bisküvi yesem mi lokantanın yemeğini pek yiyemedim bugün sadece çorbasını içtim napayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…