Eski tiryakiledenim ben kaydirigubbakcemile3 sek süt alıyorum % 3 yağ yazıyor anlamam lıght falan beni bozar sırnaşık şey
bizim arkadaşta hamile günlük 1 lt süt içiyormuş doktor bebeğin boyu uzun babaya çekmiş herhalde demiş ama annede babada kısa ben 1 lt içemem ya zaten yarım ltyi zor içiyorum
2 bardak içsen daha ii tabi , ben yarım lt süt içiom sabah bol peynir yiyiom calsiyumda içiom her akşamda ayran içiomkaydirigubbakcemile3
kıs daha az yaglı al boşyere kilo yapar sölüm sana ben pınarın %0,1 yagından içiom pempe kutu bak dene bi calsiyum oranı daha yüksek
kızlarr yaa demen ölee benim kızım kalsiyumsuzmu kalıyo acaba yaaa(( bu dr bozuntusu bana niye kalsiyum vermiyo, ben beyaz peynirde yemiyom ((
Sendemi zuzuuu yoğurt falan yiyorsun değilmi
kızlarr yaa demen ölee benim kızım kalsiyumsuzmu kalıyo acaba yaaa(( bu dr bozuntusu bana niye kalsiyum vermiyo, ben beyaz peynirde yemiyom ((
şeyy nedesem bilmemki:kedi:
ya kızlar bende sadece akşamları bir bardak süt içiyorum yaa fazlasını içemiyorum onuda her akşam içemiyorum unutuyorum aklıma geldikçe içiyorum öffff
yaa benim kızım kısa boylu mu kalcak yani..
ben hiç içmiorum:1no2:
:mymeka: :mymeka: ne yiyorsun sen sabhları pogaçamı
aaaaa elalı cım ben hiç anlıyamıyorum alsıyumsuz olmaz tatlım uç hamilelıyımde de kullandım ve çocuklarımın kemk yapısı maşallah çok geniş ve sağlam ayrıyeten eltımle bırlıkte doğum yapmiştık o kullanmadı ama ınan fark bellı oluyo kemıklerı daha ince hoş genetık dıycez yanlız babalar kardeş olunca çokta genetık fark olmuyo tatlım.oyuzden bence sen kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?