ela zuzu bence hata edionuz kıslar çok ayıp:mymeka:
olabilir canan valla yok sanırım 1lt bunların kısım sende 2 paket iç o zaman ama cidden fazlası kansızlık yapıo bence abartma şekerim
içtim calsiyum 600mg karşılıo zaten yarım lt sütte 600mg felan calsiyum var 1200 tamamlanıo içtim ayran peynir eksra oluo
kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz ben yarım lt içiyorum ama eşim az diyor sütten iyce tiksindim ama yavrularımız için dayanıyoruz işte
Ben cal falan almıyorumki bir sütüm var nan çok görmeyin mafoldumben
yarın bunuda sorayım 1 lite süt içiyorum diye bakıyım ne diyecek azalt diyecekmi dr hanım.
ben acıktım ya bi bisküvi yesem mi lokantanın yemeğini pek yiyemedim bugün sadece çorbasını içtim napayımm
kıslar bu içtimiz sütlerin degeri ileride ortaya çıkar buda işyarınde çalıştıgım kız hiç içmemiş süt felan kızı ilkokula başladı kolları parmakları öle zayıfki öretmeni çok zayıf kemikleri kalem zor tutuo demiş çok üzülüo şimdi
selam kizlar nasilsiniz bakalim 2 gundur yoktum ne var ne yok???
biz herzmanaki gibi muhabbetteyiz kaynanadan girip ineklerden çıkıyoruzz kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın bebişin nasıl
maşallah 1 lt içebiliossan azalt demz tabiki ne kadar içersen o kadar faydalı sanada bebeğede
zuzum sen kalsiyum ilacı alıyodun ama dimi-tatlicadiarzu-
yok cnm 1 adet haşlanmış yumurtayla yağsız kaşarlı tost tost ekmeğine:bbo:
ayyy cnm deme yaaasenağlama bsalı gittiğimde mutlaka yazdırtcam bu aylardan sonra dahada kalsiyum ihtiyacı var demiCADIARZU
kizlar yaa bu aralar kilo almim cok hizlandi sizde durumlar nasil kac kilo aldiniz toplam????bu gidisle 75 le bitiremiyecegim....
maşallah 1 lt içebiliossan azalt demz tabiki ne kadar içersen o kadar faydalı sanada bebeğede
ela zuzu bence hata edionuz kıslar çok ayıp:mymeka:
ya canan bende çok üzülüyorum kızına bide çok kötü davranıo dövüo felan( hamileliginde 20kg almış ama 2500kg dogurmuş gereksiz beslenmiş börek çörek
eet şekerım hele kı peynir yemıyosun. buara handan çok doğru söyluyo sütün fazlası kansızlık yapıyo.en idealı 2 bardak tabi ilave yoğurt ve peynir.benım doktor daha bitmeden yaıyo kalsın dıyo mutaka kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?