2009 Ekim Anneleri

kıslar bu içtimiz sütlerin degeri ileride ortaya çıkar buda işyarınde çalıştıgım kız hiç içmemiş süt felan kızı ilkokula başladı kolları parmakları öle zayıfki öretmeni çok zayıf kemikleri kalem zor tutuo demiş çok üzülüo şimdi

Ben cal falan almıyorumki bir sütüm var nan çok görmeyin mafoldumben
yarın bunuda sorayım 1 lite süt içiyorum diye bakıyım ne diyecek azalt diyecekmi dr hanım.

kızlar günlük ne kadar süt içiyorsunuz ben yarım lt içiyorum ama eşim az diyor sütten iyce tiksindim ama yavrularımız için dayanıyoruz işte

ben ilk zamanlar ki bardak içiyodum şimdi bir bardak içiyorum ama gün içinde ayranda içiyorum kalsiyumda almaya başladım şimdi
kızlar bol kaşar peyniri çok faydalıymış çerez niyetine yiyin yiyebiliyosanız

Ben cal falan almıyorumki bir sütüm var nan çok görmeyin mafoldumben
yarın bunuda sorayım 1 lite süt içiyorum diye bakıyım ne diyecek azalt diyecekmi dr hanım.

maşallah 1 lt içebiliossan azalt demz tabiki ne kadar içersen o kadar faydalı sanada bebeğede

ben acıktım ya bi bisküvi yesem mi lokantanın yemeğini pek yiyemedim bugün sadece çorbasını içtim napayımm

Canım aç bırakma kendini saat daha 4,30 ye birşeyler hatta bir çorba daha iç.

Ay kıyamam

kizlar yaa bu aralar kilo almim cok hizlandi sizde durumlar nasil kac kilo aldiniz toplam????bu gidisle 75 le bitiremiyecegim....

annemde kardeşime hamileyken hem biz içirdik sütünü biz baktık anneme kardeşim maşallah benden uzun boylu şimdi aramızda 10 yaş var yani

eet şekerım hele kı peynir yemıyosun. buara handan çok doğru söyluyo sütün fazlası kansızlık yapıyo.en idealı 2 bardak tabi ilave yoğurt ve peynir.benım doktor daha bitmeden yaıyo kalsın dıyo mutaka kullan.

ya canan bende çok üzülüyorum kızına bide çok kötü davranıo dövüo felan( hamileliginde 20kg almış ama 2500kg dogurmuş gereksiz beslenmiş börek çörek

ela zuzu bence hata edionuz kıslar çok ayıp:mymeka:

ah hayatım bilmemmi hata yaptıımı biliorum da çocukluğumdan beri tiksinirim sütten..biri yanımda içerse ondan bile midem bulanır..yoğurt da sewmem..bi peynir yiyorum o da yazın çok gitmiooo..

ya canan bende çok üzülüyorum kızına bide çok kötü davranıo dövüo felan( hamileliginde 20kg almış ama 2500kg dogurmuş gereksiz beslenmiş börek çörek

Ay yazık kıza ne biçim insanlar var ya nasıl kıyıyorlar çocuklarına anlam veremiyorum.
Bilinçsiz beslenmiş öyleyse hamilikte allahım inş. bizim bebişlerimiz öyle doğmaz.

tamam cnm salı günü başlarım heralde...
peki bu kalsiyum ilacının hapı yokmu? hep bu suya karıştırılanlardanmı veriyolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…