kizlar yaa bu aralar kilo almim cok hizlandi sizde durumlar nasil kac kilo aldiniz toplam????bu gidisle 75 le bitiremiyecegim....
Ay yazık kıza ne biçim insanlar var ya nasıl kıyıyorlar çocuklarına anlam veremiyorum.
Bilinçsiz beslenmiş öyleyse hamilikte allahım inş. bizim bebişlerimiz öyle doğmaz.
Takma canım ya bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalım yeter Şeniz
valla mehay benim tartı bozuk 1 haftadır bilmiom kilomu 150 kg tartıo şuan beni:roflol:
tamam cnm salı günü başlarım heralde...
peki bu kalsiyum ilacının hapı yokmu? hep bu suya karıştırılanlardanmı veriyolar?
mehyacım sorma canım bende çok dertlıyı bu konuda canım napacaz bılmıyorum bende 64;5 olmuşum 57 ile hamile kalmiştım ve hayret edıyorum ıkı gunde bır kiloalmişim.
mehaycım bende senin tam tersi kilom yaklaşık 20-25 gündür aynı onun için üzülüyorum((
evet sıra geldi benim doğum hikayeme.aslında 29 haziran pazartesi sezeryan'a girecektim.doktorumla öyle kararlaştırmıştık.yapacağım bir sürü iş vardı.22 haziran da ağdaya gidip temizlenecektim.kaşlarımı aldırıcaktım.ve doktora son kontrole gidip bütün detayları konuşucaktık.gel görki benim oğlum sabırsız çıktı.cumartesi gecesi saat 5 gibi yani pazar günü 21 haziranda tuvalete gittim.tuvaletimi yaptım bir türlü bitmedi.ay dedim ne kadar çok sıkışmışım.anlamadım suyum geldiğini.neyse durdu gittim yattım.yatar yatmaz tekrar sıcak sıcak birşeyler aktı.ay dedim ya bak altıma kaçırdım gördünmü dedim.2 dk sonra gene aynısı oldu.eşimi kaldırdım.kalk dedim benden birşeyler geliyor.o da panik oldu.tekrar tuvalete gittim.pempe pembe birşeyler gelmiş.o anda anladım doğuracağımı.ay diyorum eşime kıllarım ne olucak şimdi.hemen banyoya girdim.jilet olayına giriştik.dedim kardeşimi çağır.neyse kardeşim geldi.jilet ile biraz aldık.tabi tam temizlenmedi.ama daha fazla uğraşamıcaktım.hafif de sancım vardı ve 05.15 de evden çıktık ve hastaneye gittik.hemen nst ye bağladılar.hala suyum geliyordu.4 cmlik açılmam olmuştu.dedim ben sezeryan olucam.benim myomum var.ebe normal doğum yapabilirsin dedi.yok dedim.doktorunuz burda değil izinde dediler.bende biliyorum dedim.başka doktor çağırdılar.doktorumun girememesine üzüldüm.sonra beni başka bir odaya aldılar.hazırladılar.doktoru ve anestesi uzmannını bekledik.sonra saat 7'ye doğru ameliyathane aldılar.aklımda hala kıllarım vardı.neyse bir aletler taktılar.narkozcu geldi.ağzıma birşey tuttu ve gerisi yok.saat 07.12 gibi oğlumu almışlar.07.30 gibide beni odama çıkardılar.çok rahattı herşey hiç ağrım olmadı.yatağıma yatırdılar.hemşire oğlumu getirdi.göğsüme yatırdı o anda dünya durdu sanki küçücük.upuzun simsiyah saçları olan güzeller güzeli oğluma kavuşmuştum.oğlum 3080 gr ve 49 cm olarak dünyaya geldi.babasına babalar günü hediyesi olarak geldi benim oğlum.
ben en son 10 kilodaydım 1 hafta önce çok merak edioyurm ne alemdeyim die :S
ya haftada 500 gr alınırmı çok yaaaaaa yuhhh ayda 2 kilo yapar :bbo:
canım benım yengem irandan gelmiştı onunkı haptı ama benımkı suda eryen ama canım ıyı oluyo hiç dillse su içmiş oluyorum.
canim bilirsin ilk aylar cok kotuydu midem hicbisey yiyemiyordum yesemde cikariyordum aninda zayifliyordum surekli..o zaman alamiyorum diye uzuluyordum simdi aliyorum diye uzulmuyorum yanlis anlama ama haftada 500 gr almak lazimmis ben haftada 1 kilo almisim bu ay.....senağlama
elam bende sen gibi dertliyim bende aynı kilodayım hala 7 kilo almıştım 6,5 gösteriyo offf tartıda hep gözümün önünde sinirimi bozuyor
Şeniz sağol cnm
cnm haftada 1 kilo çok değil bence üzme kendini:teselli:
benimde ölee yaa bazan 70in çok az altında göstermiyomu tartının üstünde tepinesim geliyo wallakafamçokkarıştı
Üzgünüm mehay asıl kilo alacağımız aylara yeni giriyoruz ben en son 10 kilo almıştım bu aya kaç kilo aldığımı bilmiyorum.
Sende hergün tartınma canım insanın asabı daha çok bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?