2009 Ekim Anneleri

kizlar yaa bu aralar kilo almim cok hizlandi sizde durumlar nasil kac kilo aldiniz toplam????bu gidisle 75 le bitiremiyecegim....

mehyacım sorma canım bende çok dertlıyı bu konuda canım napacaz bılmıyorum bende 64;5 olmuşum 57 ile hamile kalmiştım ve hayret edıyorum ıkı gunde bır kiloalmişim.

mehaycım bende senin tam tersi kilom yaklaşık 20-25 gündür aynı onun için üzülüyorum ((

tamam cnm salı günü başlarım heralde...
peki bu kalsiyum ilacının hapı yokmu? hep bu suya karıştırılanlardanmı veriyolar?

canım benım yengem irandan gelmiştı onunkı haptı ama benımkı suda eryen ama canım ıyı oluyo hiç dillse su içmiş oluyorum.

mehaycım bende senin tam tersi kilom yaklaşık 20-25 gündür aynı onun için üzülüyorum ((

canim bilirsin ilk aylar cok kotuydu midem hicbisey yiyemiyordum yesemde cikariyordum aninda zayifliyordum surekli..o zaman alamiyorum diye uzuluyordum simdi aliyorum diye uzulmuyorum yanlis anlama ama haftada 500 gr almak lazimmis ben haftada 1 kilo almisim bu ay.....senağlama

elam bende sen gibi dertliyim bende aynı kilodayım hala 7 kilo almıştım 6,5 gösteriyo offf tartıda hep gözümün önünde sinirimi bozuyor

kızlar temmuz annelerini dogum hikayelerini okurken kendimi gordum yaa cok heycanLandım valla :))
bide bu kıl tuy olayına sinir oluyorum inş.ter temiz gireriz

canım benım yengem irandan gelmiştı onunkı haptı ama benımkı suda eryen ama canım ıyı oluyo hiç dillse su içmiş oluyorum.

Şeniz sağol cnm

cnm haftada 1 kilo çok değil bence üzme kendini:teselli:

elam bende sen gibi dertliyim bende aynı kilodayım hala 7 kilo almıştım 6,5 gösteriyo offf tartıda hep gözümün önünde sinirimi bozuyor

benimde ölee yaa bazan 70in çok az altında göstermiyomu tartının üstünde tepinesim geliyo wallakafamçokkarıştı

Üzgünüm mehay asıl kilo alacağımız aylara yeni giriyoruz ben en son 10 kilo almıştım bu aya kaç kilo aldığımı bilmiyorum.
Sende hergün tartınma canım insanın asabı daha çok bozulur.

Şeniz sağol cnm

cnm haftada 1 kilo çok değil bence üzme kendini:teselli:

benimde ölee yaa bazan 70in çok az altında göstermiyomu tartının üstünde tepinesim geliyo wallakafamçokkarıştı

haftada 1 kilo cok canim yaa ayda 4 kilo almis oldum bu ay azmi sence???:1no2:

Üzgünüm mehay asıl kilo alacağımız aylara yeni giriyoruz ben en son 10 kilo almıştım bu aya kaç kilo aldığımı bilmiyorum.
Sende hergün tartınma canım insanın asabı daha çok bozulur.

sorma canim yaa kilo aldigini gorunce insan gidip biseyler yemek istiyor birde olan olmus diye:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…