2009 Ekim Anneleri

kızlar temmuz annelerini dogum hikayelerini okurken kendimi gordum yaa cok heycanLandım valla :))
bide bu kıl tuy olayına sinir oluyorum inş.ter temiz gireriz

evet canim yaa bende cok korkuyorum aniden hastaneye gitmem gerekirse diye bence son gune birakmamak lazim temiz dolasmak lazim....ben korkudan son anda kil milda alamam valla...bir an once kendimi hastaneye atmak isterim:roflol:

iyi bulcukum bende iyiyimde moralim bozuk biraz ( cok kilo almisim bu ay.....
Bozma moralini şekerim yaa bebeklerin peşinde koşarken vercez kiloları nede olsa
ben 7 kilo almışım bugune kadar

Fazlası kansızlık yapıyor diye biliyorum ben öyle okumuştum.

öyle diil şekerım fazlası kansızlık yapıyo.
fisfisfis normalde kansızlık yapıoda hamileyken kalsiyumumuzu bebek alıytor ya 1 lt zarar etmez sanırım

ayyy nalancım bu arkadaşın başına beniim korktuğum şey gelmiş (( inşallah bizde böle olmaz...

ben bugun itibariyle 9 kilo almis oldum...handanin birinciligini elinden alicam bu gidisle.....:roflol:

51 il başladım 63 ü gördüm dün yada ondan önceki gün kızdırmayın nan beni. yasakkelime yasakkelime Üstelik sadece popişim büyüyor.

ben varım zeyno 10 kilo ile birinciyim kaydirigubbakcemile3 kıs canan sende 10 kilodasın ikimiz birinciyiz o zamankaydirigubbakcemile3

51 il başladım 63 ü gördüm dün yada ondan önceki gün kızdırmayın nan beni. yasakkelime yasakkelime

zayif hamile kalanlarin kilolu hamile kalanlara gore fazla kilo almasi normalmis canim..cunku kilolu hamile kalanlarin vucutlarinda zaten yeterince yag rezervi olurmus zayiflarin olmadigi icin o acik kapatilirmis alinan fazla kilolarla...

zayif hamile kalanlarin kilolu hamile kalanlara gore fazla kilo almasi normalmis canim..cunku kilolu hamile kalanlarin vucutlarinda zaten yeterince yag rezervi olurmus zayiflarin olmadigi icin o acik kapatilirmis alinan fazla kilolarla...

efet aynen öle olduk bende 51 le kaldım aslında şuan kilolu durmuorum normal duruom ama vucut alışık olmadıgı için taşıması zor gelio:bbo:

kac kilosun canim..zayif hamile kaldin sende sanirim cok kilo alanlar genelde zayif hamile kalanlar oluyor ben haric:kedi:
53le başladım. dün 65 küsür çıktım.
Ama tuvalt sonrası değildi ve üzerim de giyinikti o yüzden hadi diyelim ki 63 kiloyum.
Zayıf başlayanlar 20 kiloya kadar almaları normalmiş zaten.

Sen kaçla başladın?

Eferin yasemin afiyet olsun yarasın
yarasın oğluşuma canım şimdide bi meyva porsiyonu patlatırız ayranın yanında peynir bilem yedimmm iyi anneyim demi bennn
kac kilosun canim..zayif hamile kaldin sende sanirim cok kilo alanlar genelde zayif hamile kalanlar oluyor ben haric:kedi:

hadi be bende 50 ile hamile kaldım 7 kilo aldım kim demiş zayıflar kilo alır diye kandırmnayın kendinizi yiyin siz löp löp etleri :roflol: sonra 10 kilo aldım deyin şişko karıalr sizi sırnaşık şeysırnaşık şey

evet canim yaa bende cok korkuyorum aniden hastaneye gitmem gerekirse diye bence son gune birakmamak lazim temiz dolasmak lazim....ben korkudan son anda kil milda alamam valla...bir an once kendimi hastaneye atmak isterim:roflol:
evet heran temiz olmak gerekli ne olur ne olmaz keşke hiç olmasalardı en azında o bolgede ::kedi:

ayyy nalancım bu arkadaşın başına beniim korktuğum şey gelmiş (( inşallah bizde böle olmaz...

helee ben nasıl korkuyorum jilet kullanınca daha da erken cıkıyr gelde bu gobişle ugraş heran inş. bizde bole olmaz elam inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…