ya haftada 500 gr alınırmı çok yaaaaaa yuhhh ayda 2 kilo yapar :bbo:
kızlar temmuz annelerini dogum hikayelerini okurken kendimi gordum yaa cok heycanLandım valla :))
bide bu kıl tuy olayına sinir oluyorum inş.ter temiz gireriz
Bozma moralini şekerim yaa bebeklerin peşinde koşarken vercez kiloları nede olsaiyi bulcukum bende iyiyimde moralim bozuk biraz( cok kilo almisim bu ay.....
Fazlası kansızlık yapıyor diye biliyorum ben öyle okumuştum.
fisfisfis normalde kansızlık yapıoda hamileyken kalsiyumumuzu bebek alıytor ya 1 lt zarar etmez sanırımöyle diil şekerım fazlası kansızlık yapıyo.
kızlar temmuz annelerini dogum hikayelerini okurken kendimi gordum yaa cok heycanLandım valla :))
bide bu kıl tuy olayına sinir oluyorum inş.ter temiz gireriz
ayy sorma ya bende en çok ondan korkuyorum
doğuma girmedne evde banyomu yapıp tertemiz gitmek istiyorum
Bozma moralini şekerim yaa bebeklerin peşinde koşarken vercez kiloları nede olsa
ben 7 kilo almışım bugune kadar
fisfisfis normalde kansızlık yapıoda hamileyken kalsiyumumuzu bebek alıytor ya 1 lt zarar etmez sanırım
hayır alamazsn mehaycım ben şuan 150 kg görünüyorum:roflol: 99kilo almışım:roflol:
Rekor muu:)
10 kilo alan biri var aranizda...
:kedi:
51 il başladım 63 ü gördüm dün yada ondan önceki gün kızdırmayın nan beni. yasakkelime yasakkelime
ooo esas birinci cananmış ben çekiliyorumkaydirigubbakcemile3
zayif hamile kalanlarin kilolu hamile kalanlara gore fazla kilo almasi normalmis canim..cunku kilolu hamile kalanlarin vucutlarinda zaten yeterince yag rezervi olurmus zayiflarin olmadigi icin o acik kapatilirmis alinan fazla kilolarla...
53le başladım. dün 65 küsür çıktım.kac kilosun canim..zayif hamile kaldin sende sanirim cok kilo alanlar genelde zayif hamile kalanlar oluyor ben haric:kedi:
yarasın oğluşuma canım şimdide bi meyva porsiyonu patlatırız ayranın yanında peynir bilem yedimmm iyi anneyim demi bennnEferin yasemin afiyet olsun yarasın
kac kilosun canim..zayif hamile kaldin sende sanirim cok kilo alanlar genelde zayif hamile kalanlar oluyor ben haric:kedi:
51 il başladım 63 ü gördüm dün yada ondan önceki gün kızdırmayın nan beni. yasakkelime yasakkelime Üstelik sadece popişim büyüyor.
evet heran temiz olmak gerekli ne olur ne olmaz keşke hiç olmasalardı en azında o bolgede ::kedi:evet canim yaa bende cok korkuyorum aniden hastaneye gitmem gerekirse diye bence son gune birakmamak lazim temiz dolasmak lazim....ben korkudan son anda kil milda alamam valla...bir an once kendimi hastaneye atmak isterim:roflol:
Bozma moralini şekerim yaa bebeklerin peşinde koşarken vercez kiloları nede olsa
ben 7 kilo almışım bugune kadar
fisfisfis normalde kansızlık yapıoda hamileyken kalsiyumumuzu bebek alıytor ya 1 lt zarar etmez sanırım
ayyy nalancım bu arkadaşın başına beniim korktuğum şey gelmiş(( inşallah bizde böle olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?