2009 Ekim Anneleri

ooo esas birinci cananmış ben çekiliyorumkaydirigubbakcemile3

İyi birşey olsa birinci olmazdım zaten :umursamaz:
Ama sürekli tartındığım tartıda tartınmadım asıl yarın kaç çıkacağım onun merak ediyorum hastanede tartınıyorum sürekli çünkü. ben işyerinde tartındım

Walla bana doktor ruhsat verdi 20 kilo alabilirsin dedi:lepi:
Ama bu göbek meselesine hala alışamadım. Hiçbiyere sığamıyorum. Yatamıyorum kalkamıyorum, tuvaletimi bile yapamıyorum. Ayaklarıma yetişemiyorum. Çoraplarımı giydirecek birini bulsam para verecem maaşa bağlayacam ayak tırnaklarımı falan kesmesi karşılığında
kaydirigubbakcemile3

efet aynen öle olduk bende 51 le kaldım aslında şuan kilolu durmuorum normal duruom ama vucut alışık olmadıgı için taşıması zor gelio:bbo:

evet yaa bende hayatimda ilk defa 70 oldugum icin tasimakta zorlaniyorum vucudumu..esimde daha dur bunun 3 kati buyuyecek karnin diyor....artik kucagimda tasirim son aylarda heraldesırnaşık şey

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey esin bedava yapsin iste hep senmi ona hizmet ediceksin..

selam hanımlar yazıları okuyodumda kırıldım gülmekten.bencede kendiniz kandırmayın bende 45 lr kaldım şu an 51 im.tutun gırtlağınızı acık :)))

ben 62 ile basladim sonra 3 kilo verdim sonra geri aldim fazlasiyla tabi...:kedi:

haklısın valla yiyorum alıyorum inkar etmiyorum

azıcığı memiklere gitseymiş yaakaydirigubbakcemile3

He onlara gitmiyyy geçen büyüdüler sandıydım çamaşır almıştım ben sanıyorum 80 oldu meğersem kız bana beden 80 göğüs 75 vermiş yani benim memikler aynı ama öbür koca memikler duymasın tamamı.

yok canim yaa ben hic et yemiyorum inan 5 aydir falan..hem ben zayif hamile kalmadim 62 idim zaten:jeyyar:

hadi hadi en sisko sensin inkar etmelaelaelaelaelae

ayrıca dandanım bak ne dicem sana aynını dündede yazdım ama sanırım okumadın.
bu akşam bi güzel git eve şöyle güzelce yemekler hazırla
sonra özene bezene sofranı kur
hani elticiğin gelecek hazırlık olsun geldiklerinde zorlanmayasın
alıştırma yap şimdiden sen :roflol:

selam hanımlar yazıları okuyodumda kırıldım gülmekten.bencede kendiniz kandırmayın bende 45 lr kaldım şu an 51 im.tutun gırtlağınızı acık :)))

heh alın size kapak olsun kim demiş zayıflar fazla kilo alır homini gırtlaklar sizi :roflol:

Nan gözüm görmesin sizi cılızlar kilo alın nan biraz hamilesiniz siz etrafımdaki herkes şişko olsun istiyorum iyice sıyırdım ben. kötükedihüsokötükedihüso

kıs sen beni çıldırtcanmı dogurtcanmı :mymeka: gelmicekler bi kerem onlar ben çok dua ediom kabul olcak:dilcikar:

:gitme:

cnm ben hep jilet kullanıyom malesefkafamçokkarıştı
bide kutumu göremiyom çok zor oluyoo-tatlicadiarzu-

Haaaa kıs sana ne diyim :roflol: :roflol:

yok canim yaa ben hic et yemiyorum inan 5 aydir falan..hem ben zayif hamile kalmadim 62 idim zaten:jeyyar:
arada et ye canım sende o kadar değil ben mangala dayanamam kesinlikle mesela

evet dandanım hazırla şöyle krallara alyık bi sofra ama bizi çağır onları değil tamam mı:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…