- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
azıcığı memiklere gitseymiş yaakaydirigubbakcemile3
ooo esas birinci cananmış ben çekiliyorumkaydirigubbakcemile3
Walla bana doktor ruhsat verdi 20 kilo alabilirsin dedi:lepi:hadi be bende 50 ile hamile kaldım 7 kilo aldım kim demiş zayıflar kilo alır diye kandırmnayın kendinizi yiyin siz löp löp etleri :roflol: sonra 10 kilo aldım deyin şişko karıalr sizi sırnaşık şeysırnaşık şey
efet aynen öle olduk bende 51 le kaldım aslında şuan kilolu durmuorum normal duruom ama vucut alışık olmadıgı için taşıması zor gelio:bbo:
Walla bana doktor ruhsat verdi 20 kilo alabilirsin dedi:lepi:
Ama bu göbek meselesine hala alışamadım. Hiçbiyere sığamıyorum. Yatamıyorum kalkamıyorum, tuvaletimi bile yapamıyorum. Ayaklarıma yetişemiyorum. Çoraplarımı giydirecek birini bulsam para verecem maaşa bağlayacam ayak tırnaklarımı falan kesmesi karşılığında
kaydirigubbakcemile3
ben varım zeyno 10 kilo ile birinciyim kaydirigubbakcemile3 kıs canan sende 10 kilodasın ikimiz birinciyiz o zamankaydirigubbakcemile3
53le başladım. dün 65 küsür çıktım.
Ama tuvalt sonrası değildi ve üzerim de giyinikti o yüzden hadi diyelim ki 63 kiloyum.
Zayıf başlayanlar 20 kiloya kadar almaları normalmiş zaten.
Sen kaçla başladın?
selam hanımlar yazıları okuyodumda kırıldım gülmekten.bencede kendiniz kandırmayın bende 45 lr kaldım şu an 51 im.tutun gırtlağınızı acık :)))
yarasın oğluşuma canım şimdide bi meyva porsiyonu patlatırız ayranın yanında peynir bilem yedimmm iyi anneyim demi bennn
Eferin eferin yarasın inş. süper annesin kız sen süper.
hadi be bende 50 ile hamile kaldım 7 kilo aldım kim demiş zayıflar kilo alır diye kandırmnayın kendinizi yiyin siz löp löp etleri :roflol: sonra 10 kilo aldım deyin şişko karıalr sizi sırnaşık şeysırnaşık şey
azıcığı memiklere gitseymiş yaakaydirigubbakcemile3
yarasın oğluşuma canım şimdide bi meyva porsiyonu patlatırız ayranın yanında peynir bilem yedimmm iyi anneyim demi bennn
hadi be bende 50 ile hamile kaldım 7 kilo aldım kim demiş zayıflar kilo alır diye kandırmnayın kendinizi yiyin siz löp löp etleri :roflol: sonra 10 kilo aldım deyin şişko karıalr sizi sırnaşık şeysırnaşık şey
dandanım bundada seni geçtim 11 :roflol:
İyi birşey olsa birinci olmazdım zaten :umursamaz:
Ama sürekli tartındığım tartıda tartınmadım asıl yarın kaç çıkacağım onun merak ediyorum hastanede tartınıyorum sürekli çünkü. ben işyerinde tartındım
selam hanımlar yazıları okuyodumda kırıldım gülmekten.bencede kendiniz kandırmayın bende 45 lr kaldım şu an 51 im.tutun gırtlağınızı acık :)))
heh alın size kapak olsun kim demiş zayıflar fazla kilo alır homini gırtlaklar sizi :roflol:
ayrıca dandanım bak ne dicem sana aynını dündede yazdım ama sanırım okumadın.
bu akşam bi güzel git eve şöyle güzelce yemekler hazırla
sonra özene bezene sofranı kur
hani elticiğin gelecek hazırlık olsun geldiklerinde zorlanmayasın
alıştırma yap şimdiden sen :roflol:
evet heran temiz olmak gerekli ne olur ne olmaz keşke hiç olmasalardı en azında o bolgede ::kedi:
helee ben nasıl korkuyorum jilet kullanınca daha da erken cıkıyr gelde bu gobişle ugraş heran inş. bizde bole olmaz elam inşşş.
arada et ye canım sende o kadar değil ben mangala dayanamam kesinlikle meselayok canim yaa ben hic et yemiyorum inan 5 aydir falan..hem ben zayif hamile kalmadim 62 idim zaten:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?