- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
arada et ye canım sende o kadar değil ben mangala dayanamam kesinlikle mesela
evet dandanım hazırla şöyle krallara alyık bi sofra ama bizi çağır onları değil tamam mı:CüvCüv:
meyah etsiz olurmu hiç yicen tabide sınırını bilcen haftada bir mutlaka etimde var balığımda tavuğumda ama ben sebze canavarıyım ve hamur işini sevmem en büyük avantajım o benim.he bide tatlı pek sevmem.
cnm ben hep jilet kullanıyom malesefkafamçokkarıştı
bide kutumu göremiyom çok zor oluyoo-tatlicadiarzu-
benim daha yapılamadı şeker ölçümüm hiç bitmiyoki derdim en son şu tarihe gel dediğinde alerjiydi ellerim nolur nolmaz etkilemesin tedavisi bitsin bunun sonra yapalım dedi bakalım yarın gün verecek tekrar tedavim bitiyo ama inş. gene başka bieşy çıkıpta kalmaz.
kizlar aynayi alin karsiniza agdayla yapin yavas yavas hem cabucakda cikmaz daha rahat edersiniz..
ayy cnm hiç sorma yaaa garibim ben şeklini unuttum geçen bi jiletle alayım dedim paçavraya döndü heryeri kesmişim kaç yerini birden.
ilerleyen günlerde nasıl yapcaz bilmiyom yaaa. iki gün demeden de başlıyolar çıkmaya yaaaaaa. valla bende sadece doktoa gitmeden bir gün önce alıyom napayım. yani 15 günde bir :)
kizlar aynayi alin karsiniza agdayla yapin yavas yavas hem cabucakda cikmaz daha rahat edersiniz..
kızlarr katılamıyorum size işlerim yoğunlaştı çıkarayak((
hepinize iyi akşamlar sağlıklı hafta sonları çok öptüm canlarım
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenolamazzzz.....öyleyse kötü meyahcım bende sütten tiksindim öle görmek bile istemiyorum doktorumada söledim.deil içmek görsem çıkarıyorum diye olabilir sorun etme dedi ve bi vitamin verdi desteklesin diye yiyebiliyosanda bolbol yoğurt ve dondurma ye dedi öle yetiniyoz napalım.bu arada doktorum ağdadan uzak dur dedi bana hem şu an ordaki deri incelmeye başladı yırtabilir hemde ileride sarkma problemi yaşarsın dedi.
yok canim yaa ne olucak benim tum tanidiklarim son aya kadar agda yapti hicbirinede bisey olmadi...hatta teyzem son gun gitmeden yapti biseycik olmaz korkma...ama cok canim acir korkuyorum dersen o ayri tabi:jeyyar:valla ben bi şey olur diye yapamıyorum aksılmalar falan oluyormuş ya korkuyom acayipkafamçokkarıştı
öyleyse kötü meyahcım bende sütten tiksindim öle görmek bile istemiyorum doktorumada söledim.deil içmek görsem çıkarıyorum diye olabilir sorun etme dedi ve bi vitamin verdi desteklesin diye yiyebiliyosanda bolbol yoğurt ve dondurma ye dedi öle yetiniyoz napalım.bu arada doktorum ağdadan uzak dur dedi bana hem şu an ordaki deri incelmeye başladı yırtabilir hemde ileride sarkma problemi yaşarsın dedi.
walla cücüm ben bacaklarımla koltuk altıma zor ağda yaptırıyom acıdan, orama düşünemiyom bile-tatlicadiarzu-
canım bende altıaprmakta eczanede çalışıyorum bende göbektenim yani :))))merkezdenim yasemin hemde tam göbeğinden :))) yeni adliyeni orda oturuyorum. sen nerelerdensin.
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenolamazzzz.....
ağdasız asla yapamam BU KONUDA HASSASIMkafamçokkarıştı sadece ve sadece ağda!!!
hatta zararlı olabileceğini bile söyleyenler var ama ben karınca yum yağı kremi bile kullanmaya devam ediyorum. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?