aman bee caniniz ne kiymetli bebisleri nasil cikarceniz ordan onu merak ediyom:1closedeyes:
walla cücüm ben bacaklarımla koltuk altıma zor ağda yaptırıyom acıdan, orama düşünemiyom bile-tatlicadiarzu-
valla kıslar ben ilk adetimden beri yani nerdeyse 12-13 senedir agda yapıorum orama agdasız ne olur düşünemiyorum yani bu kadar tatlı canlı olma kıs ela nasıl dogum yapacaksınkaydirigubbakcemile3
Kızlar bende geÇen gÜn gİtttİm aĞdaya Öyle Çok fazla acımadı jİletle felan uĞraŞamam haftası gelmeden Çıkmaya baŞlıyorr ve İŞİn İyİ tarafı bacaklarım felan hem daha az Çıkıyor hemde geÇ Çıkıyor kutumda dahİl ..
kıslar agda yapın ya jiletle olurmu temiz temiz dolaşın yaz sıcaklarında nasıl dayanıosunuz:umursamaz:
o konuda hassasım:smiley-cool:
içimde kalmazki yafrım çıkcak elbet Allahın izniyle:Saruboceq:
pis kadın ya bunlar kaydirigubbakcemile3
ben oglumada agda yapıcam :roflol:
insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz Rabbim o gunleride gostersin ben simdiden hayal etmeye basladim kucagimda oldugu gunleri az kaldi yaa ...cok heyecanlaniyorum zaman yaklastikca...:dance:
acaba diyom backlarımla koltuk altıma yaptırsam bi şey olur mu kutuya asla yaptırmam da helede kendim asla yapamamfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?