2009 Ekim Anneleri

valla kıslar ben ilk adetimden beri yani nerdeyse 12-13 senedir agda yapıorum orama agdasız ne olur düşünemiyorum yani bu kadar tatlı canlı olma kıs ela nasıl dogum yapacaksınkaydirigubbakcemile3

walla cücüm ben bacaklarımla koltuk altıma zor ağda yaptırıyom acıdan, orama düşünemiyom bile-tatlicadiarzu-

agdadan cok korkuyorummm cok acıtıyorr.. jiletle hep alınca orman gibi oluyr agda hiç yapamam hele de simdii :kedi:

valla kıslar ben ilk adetimden beri yani nerdeyse 12-13 senedir agda yapıorum orama agdasız ne olur düşünemiyorum yani bu kadar tatlı canlı olma kıs ela nasıl dogum yapacaksınkaydirigubbakcemile3

sendemi bürütüs-tatlicadiarzu-
çatır çatır doğurcam işteelülülülülülü

Kızlar bende geÇen gÜn gıtttım aĞdaya Öyle Çok fazla acımadı jıletle felan uĞraŞamam haftası gelmeden Çıkmaya baŞlıyorr ve ıŞın ıyı tarafı bacaklarım felan hem daha az Çıkıyor hemde geÇ Çıkıyor kutumda dahıl ..

eferin canım alkisalkisalkis tabi az çıkıo ben ayda bi kez gidiorum tertemiz dolanıorumzemuszemus

kıslar agda yapın ya jiletle olurmu temiz temiz dolaşın yaz sıcaklarında nasıl dayanıosunuz:umursamaz:

ah keske onceden alıstırmıs olsaydım biraz dayansaydım boyle cogalmazdı en azından ne sinir ya dogumdan sonra artık hep agda ile alcam die karar verdim nefret ediyrm kıldan tuyden

o konuda hassasım:smiley-cool:
içimde kalmazki yafrım çıkcak elbet Allahın izniyle:Saruboceq:

insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz Rabbim o gunleride gostersin ben simdiden hayal etmeye basladim kucagimda oldugu gunleri az kaldi yaa ...cok heyecanlaniyorum zaman yaklastikca...:dance:

pis kadın ya bunlar kaydirigubbakcemile3

:mymeka::1closedeyes:

insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz Rabbim o gunleride gostersin ben simdiden hayal etmeye basladim kucagimda oldugu gunleri az kaldi yaa ...cok heyecanlaniyorum zaman yaklastikca...:dance:

amin cnm :Saruboceq:
bende heyecanlanıyorum cnm günler geçtikçedelikafadulden

ben oglumada agda yapıcam :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…