2009 Ekim Anneleri

Kızlar ben yarın 1 hafta izne çıkıyorum, burda olmassınız çoğunuz...
Evden girerim arada ama bu kadar aktif alamamkaydirigubbakcemile3
Pazartesi günü şeker takibi yaptırcam eczanede, salı kontolüm var heyecanlıyım o yüzdendelikafadulden
Toparlanıyom ben şimdi çıkıcam birazdan herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan

iyi işte bir güzel dinlen..
arada bir girde ösletme kendini..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar elam..

ne gibi bişe olcak kıs anlamadımkaydirigubbakcemile3
ne bilem kasılmalar falan oluyor diyolar erken doğum falan ne bilim işte beaa

kuşum güle güle gidesin bizede arada yaz merake derim ben şekerini falan yaz iyi dinlen hatta benim içinde dinlen seni dipcik gibi görmek istiyom dönüşte ona göre haaaa :1hug:

iyi tatiller elammmmmmm

kıslar kocişimin yarın çorluda işi varmış bende gitmek istiom gezmiş olurum ama geçen haftaki yol ve tansiyon maceramdan sonra korktum biraz ama gidim ya bişi olmaz dimiiiiiiii alışverişte kalcak bölece ama napım dayanamıom gezmeyedelikafadulden

iyi işte bir güzel dinlen..
arada bir girde ösletme kendini..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar elam..

opuyorumnanaktan

dipçik gibi dönecem evelallah:lepi:

valla bende sadece heyecan var korku morku hak getire nasıl girdiyse çıkacak bi şekilde ordan demi ama :))) yok öle korkum falan

Elalım iyi tatiller tatlım love move
Şeker sonuçlarını merakla bekliyoruz canım

opuyorumnanaktan bende çok merak ediyom inşallah güzel çıkar:Saruboceq:

opuyorumnanaktan
kısım otur dötünün üstünee tansiyonun çıkıyo işteeklava:

selam kızlar nasılsınız?
şeker sonucum 168 çıkmıştı ya doktora gösterdim 140 olması gerekiyor dedi. yüksek çıkmış dedi 100 gr istedii... yarında yine yaptırıcam morelim bozuldu ya 100 gr yaptıran varmı?
bide kansızlık çok var dedi.

ayy sür valla elif öle bişi var madem:))

mehaycım biraz korkurum bazen açıkcası dikiş olayından özellikle:kedi:
evet bende o kesi ve dikis olayindan korkuyorum sadece...
ben korkmuyorum yaa ...
doğumla ilgili fazla bişi bilmiyorum oyüzden insan neyse karşılaşacağını bilmediği için fazla korkmuyor...

iyi boyle kal canim :))bu arada sakin dogum videosu falan izleme....

neyse kızlar ben kaçar sinir olmaya başladım bu nete ha bire gidiyo gidiyo geliyo uğrarım sonra yine

esmacım ben yaptırdım canım korkma inş güsel çıkar 100gr yüklemen sabah aç gitcen önce kan vercen o şeyden 2 bardak içcen sonra 1 saatte bi 3 kez kan vercen toplam 4 kez kanvercen biraz delik deşik olcan ama korkma 1 haftaya iileşio canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…