ben dayanamam gidicem kıslar pazartesi gelemezsem bilinki hastaneye kaldırdılarkaydirigubbakcemile3
esmacım ben yaptırdım canım korkma inş güsel çıkar 100gr yüklemen sabah aç gitcen önce kan vercen o şeyden 2 bardak içcen sonra 1 saatte bi 3 kez kan vercen toplam 4 kez kanvercen biraz delik deşik olcan ama korkma 1 haftaya iileşio canım
normal çıktı çok şükür esmacım inşallah seninde normal çıkacak canım rahat ol
ama ama ama canan nie öle diosun bu sefer mola vererek gideriz size son model resim eklerim beni affedersin o zamankaydirigubbakcemile3 kısım kocm gibio tek başıma napım evde alışverişe haftaya gideriz artık napalım pazar günüde dinlenirim gitmem bi yere
Pazar günü dinleneceksin ama evde ona göre haklısın evde tek başına canın sıkılır tamam tama git ama çok dikkat et Şeniz resimlerinide bekliyorum
inş kan degerinde düzelir esmacım kızın kaç gr olmuş annesi ??
en son gittiğimde haziran 24 de 700 gr cnm. bugün sonuçları faxladım. kontrol yoktu ne kadar oldu bilmiyorumm senin paşan kaç kilo cnm.
bende en son 16 haziranda gittim canım 753 grdıçok oldu bilmiom şimdi haftaya cuma gidicem inş hadi iyi akşamlarrr inş ii çıkar sonuçların:1hug:
inaşallah canım ya.... 50 gr zor atlattım bidem çok yandı bu nasıl olur bilmiyorum. bide çok kansızlık var diyo kan ilacı alıyorum şurup günde 2 şişe devam et dedi.
ya benim gögüsümün alt kısmından aşağı sağ taaf çok ağrıyor kemik gibi sert onuda söyledim bebek büyüdüğü için olabilir dedi. bide bütün gün işde oturuyorum oda olabilir dedi ama göz ardııda etmemek lazım dedi...
ben toparlancam kıslar hepinizi öpyorummmm güsel haftasonları dilioruz ogluşumla bebişleri öpüoz:1hug:
aynen benimde cok agrıyor canım tam gogsumun altı oraya dogru egilemiyrm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?