2009 Ekim Anneleri

kızlar bende toparlanayım yavaş yavaş kendinize iyi bakın görüşürüz yarın inş. öptüm hepinizi ve melekleriniziopuyorumnanaktan

evet cnm bide sağ tarafım sürekli sol tarafda bişey yok. sürekli ovalıyorum kasılıyo sanki

sende de oluyormu canımcım fazla yemek yedigimde veya su içtigimde sırtımada vuruyor agrısı.. gece yatarken agrısından agladıgım bile olmuştur
şekerinde duzelir inş. canım benim

sende de oluyormu canımcım fazla yemek yedigimde veya su içtigimde sırtımada vuruyor agrısı.. gece yatarken agrısından agladıgım bile olmuştur
şekerinde duzelir inş. canım benim

geçen haftalarda benimde sırtıma vuruyodu ama bu aralar iyi şimdi sadece sürekli gögsümün altında bölge ağrıyor. bütün gün oturuyoru ondan mı oluyo acaba??? bazen dedğin gibi bıcak gibi saplanıyo dayanılmaz hale geliyor...
inşallah cnm bakalım yarın ayptırıcam senşn nasıl çıktı yaptırdın mı?

umarım onemli birsey degildir ya yanlıs hatırlamıyorsam canım normalmiş atar damar varmıs gogsun altında kan cok pompalandıgından mı oyle bişi ondan agrı olması normalmiş dinlenmek uzanmak gerekmiş die okumustum.. ben de hafıza namına bişi kalmadı zaten daha deminden beri ona bakıyrm nerden okumustum CADIARZU

iyi hafta sonsonları diliyrm canancım sanada optukk kendine ve kızına iyi bak a.s.

sepet beşiğimizzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus
bu akşam resmini çekip gösterrim sizeee
ay allam acayip güzel mutluluk ya
Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin kucaklarımıza sağ salim alalım :Saruboceq:

kızlar benimde karnımın sağ tarafı setleşiyor yani bu kasılma fazla olmaması önemli olan sizdede oluyormu??
ayrıca kasılma olunca sakın karnınızı ovmayın karnı ovmak tetikliyormuş kasılmayı dr söylemişti birde göğüsleri sıkmak uyarmakta kasılmaya sebep oluyormuş bilginizee
ayrıca ağrı durumunda sola yatıp dizlerinizi yukarı çekiinn

iyi geceler kızlar bakıyorum kimseler kalmamış..ben bugün eminönüne gittim çok yoruldum ancak fırsat buldum...bebek şekerlerimi aldım...merak edenler ciciler topiğine bakabilir...pestilim çıktı heryerim ağırıyo ama değdi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…