- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
kimse yok bugün yawwww
zeynepçim ben 2 saat sonra ölçüm alıyodum 90 civarı çıkıyordu..yani aslında saçma bir değer deil çünkü tatlı yemediğimiz için normal değerlerde seyrediyor...hatta ben çok acıkınca 63 lere bile düşüyordu...
Zeynepcim ne bileyim hani yemek yiyince q. saatte 83se yemeden kacti ki bu deger? Bi de zaten cok cikmiosa bosa mi rejim yapiyorum da bebis ac mi kaliyor oldum(
geçmiş olsun musyasçım allah yardımcın olsun..inşallah meleğin zamanından önce gelmez..
kızlar dün çok agrım vardı acillik oldum kasık agrımdan nstye sancı makinesine baglandım şükür sancım yoktu ama böbregimde çok ilerlemiş şişme çıktı 30.çhaftadan itibaren dogum olabilir muhtemelen şişme ilerlerse ilaçta veremiyolar erken dogum olabilirmiş kızlar ya morelim bozuldu çok bebegim 976 gr olmuş inş şişme azalır kızım az tekme atsa şişmi,cekte tam oraya vuruyo oda ne olcak bilmiyom dua edin bana neolurrrrr
tekme ttıkça böbrekte baskı oluyo ,idrar kesemi sıkıştırıyomuş böbrekte şişiyomuşşşş ve çok ilerlemiş şişme 3haftadaa kocaman bi böbrek olmuş usgde gösterdi korktum yaaaa kocaman bişi böbregimmm balon olmuş resmen
sagol cnm benim allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin meleklerinizi zamanında bizlere bagışlasınnnnkuzum merak etme bebğin sağlıcakla ve zamanında gelecek moralini bozma sen üzüldükçe bebişinde üzülüyor moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dinlen dualarımız seninle tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagol cnm benim kızlar bişide çok güseldi nstye baglandım 15dk melegimin kalp atışlarını dinledik sancı varmı die hayatımda iki kez bu ay dogumhaneye girdim ter döktüm nedense ve 15dkda 14tekme yedim harika bi duyguydua.s.a.s.GEÇMİŞ OLSUN MUSYASCIM ÇOK DİKKAT ET KENDİNE...a.s.a.s.
kızlar dün çok agrım vardı acillik oldum kasık agrımdan nstye sancı makinesine baglandım şükür sancım yoktu ama böbregimde çok ilerlemiş şişme çıktı 30.çhaftadan itibaren dogum olabilir muhtemelen şişme ilerlerse ilaçta veremiyolar erken dogum olabilirmiş kızlar ya morelim bozuldu çok bebegim 976 gr olmuş inş şişme azalır kızım az tekme atsa şişmi,cekte tam oraya vuruyo oda ne olcak bilmiyom dua edin bana neolurrrrr
tekme ttıkça böbrekte baskı oluyo ,idrar kesemi sıkıştırıyomuş böbrekte şişiyomuşşşş ve çok ilerlemiş şişme 3haftadaa kocaman bi böbrek olmuş usgde gösterdi korktum yaaaa kocaman bişi böbregimmm balon olmuş resmen
sagol cnm benim kızlar bişide çok güseldi nstye baglandım 15dk melegimin kalp atışlarını dinledik sancı varmı die hayatımda iki kez bu ay dogumhaneye girdim ter döktüm nedense ve 15dkda 14tekme yedim harika bi duyguydu
muzyasçım geçmiş olsun canım. inşallah böbreğindeki şişlik iner sende zamanı geldiğinde hayırlısıyla alırsın bebeişini kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?