fazla giremiyom genelde yatıyom kıslar bugün sizleri çok özledim girdim ben özel mesaj atarım giremedigimde sizleri habersiz bırakmam saol kuşum benim allah meleklerimizi sag salim saglıklı ve zamanında bizlere bagışlasın inşallahh bunlarda sanırım hamileligin cilveleri hep düzgün gitmedigide olurmuş bundada bir hayır vardır ne gelirse rabbimden razıyız muck sizlere koccamanoff canım benim merak etme üzmicek seni kuzun annesi..inşallah zamanını beklicek..bizi hbrsis bırakma olurmu..
fazla giremiyom genelde yatıyom kıslar bugün sizleri çok özledim girdim ben özel mesaj atarım giremedigimde sizleri habersiz bırakmam saol kuşum benim allah meleklerimizi sag salim saglıklı ve zamanında bizlere bagışlasın inşallahh bunlarda sanırım hamileligin cilveleri hep düzgün gitmedigide olurmuş bundada bir hayır vardır ne gelirse rabbimden razıyız muck sizlere koccaman
kizlar zaman yaklastikca korkmaya baslayaniniz varmi dogumdan??
kızlar dün çok agrım vardı acillik oldum kasık agrımdan nstye sancı makinesine baglandım şükür sancım yoktu ama böbregimde çok ilerlemiş şişme çıktı 30.çhaftadan itibaren dogum olabilir muhtemelen şişme ilerlerse ilaçta veremiyolar erken dogum olabilirmiş kızlar ya morelim bozuldu çok bebegim 976 gr olmuş inş şişme azalır kızım az tekme atsa şişmi,cekte tam oraya vuruyo oda ne olcak bilmiyom dua edin bana neolurrrrr
hiiç gözümüzü korkutcak bişiy yok..kendimizi nası hazırlarsak öle olur..zor filan geçmicek..dünya warolalı beri yaşanan bişiy dimi doğum..bi şekilde çıkıcak..sonuca odaklanalımm:lepi:
sagol cnm benim başkja bebegi etkileyen hiç bi riski yokmuş sadece bana yalancı dogum sancısı yaparmış anlıyamazsın dopgum nezaman başlıyo hep dogum sancısı algılarsın dedi işim zormuşl birazzzgeçmiş olsun tatlım kafana takma biliyosun stres bebeği etkiliyo. rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin birde bişey soracağım böbrekteki şişmenin erken doğumdan başka riski varmıymış?
sagol cnm benim başkja bebegi etkileyen hiç bi riski yokmuş sadece bana yalancı dogum sancısı yaparmış anlıyamazsın dopgum nezaman başlıyo hep dogum sancısı algılarsın dedi işim zormuşl birazzz
merhaba ekim annişleri napıyor bizim yaramazlar bakalım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?