2009 Ekim Anneleri

off canım benim merak etme üzmicek seni kuzun annesi..inşallah zamanını beklicek..bizi hbrsis bırakma olurmu..
fazla giremiyom genelde yatıyom kıslar bugün sizleri çok özledim girdim ben özel mesaj atarım giremedigimde sizleri habersiz bırakmam saol kuşum benim allah meleklerimizi sag salim saglıklı ve zamanında bizlere bagışlasın inşallahh bunlarda sanırım hamileligin cilveleri hep düzgün gitmedigide olurmuş bundada bir hayır vardır ne gelirse rabbimden razıyız muck sizlere koccaman

Şeniz

hiiç gözümüzü korkutcak bişiy yok..kendimizi nası hazırlarsak öle olur..zor filan geçmicek..dünya warolalı beri yaşanan bişiy dimi doğum..bi şekilde çıkıcak..sonuca odaklanalımm:lepi:

geçmiş olsun tatlım kafana takma biliyosun stres bebeği etkiliyo. rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin birde bişey soracağım böbrekteki şişmenin erken doğumdan başka riski varmıymış?

hiiç gözümüzü korkutcak bişiy yok..kendimizi nası hazırlarsak öle olur..zor filan geçmicek..dünya warolalı beri yaşanan bişiy dimi doğum..bi şekilde çıkıcak..sonuca odaklanalımm:lepi:

haklısın canım dua ediyorum inşallah doğumum ilki kadar kolay ve hızlı olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım kafana takma biliyosun stres bebeği etkiliyo. rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin birde bişey soracağım böbrekteki şişmenin erken doğumdan başka riski varmıymış?
sagol cnm benim başkja bebegi etkileyen hiç bi riski yokmuş sadece bana yalancı dogum sancısı yaparmış anlıyamazsın dopgum nezaman başlıyo hep dogum sancısı algılarsın dedi işim zormuşl birazzz

sagol cnm benim başkja bebegi etkileyen hiç bi riski yokmuş sadece bana yalancı dogum sancısı yaparmış anlıyamazsın dopgum nezaman başlıyo hep dogum sancısı algılarsın dedi işim zormuşl birazzz

anladım canım allah kolaylık versin sen iyisimi çantanı hazırda tut erken doğum olsa bile (inşallah olmaz) 30 hafta bebek için çok iyi hiçbir riski yok hele birde doğumda güvenilir bir hastane seçersen güle oynaya çıkarsın evinize:teytey:

merhaba lalcimm nasıl oğlumuz

musyascım baya işin zormuş tatlım yaa allah sabrını versin vee bebişini sağlıkla kucağına al inşallah

hoşgerldin naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naber dadlummm opuyorumnanaktan

tahamm mytickerz.coma gir Pregnancy Due Date Tickers seçeneğine gir devamını yaparsın zaten diğerleri gibi şekercim

Son düzenleme:
musyasım gecmiş olsun inş. duzelir bobregindeki rahatsızlık Rabbim sifa versin bebişin zamanında gelsin canımm inş. dikkat et kendine.. doktor ne derse uygula iyi bak kendine canım yaa
gizoşummmmmm bitanemmm sende hoşgeldinn ŞenizŞeniz

sıcaklar onuda etkiledi sanırım canım az hareket ediyorrr hep dinleniyoruz :)))
Doram nasılll cok tekmeliyormu annesii

dora bey gündüzleri hep uyanık teyzesi hep ama gece ful yatıyo 9 dedimi inş.doğuncada aynı performansı gösterir bizde klima önü oturuyoz izmirde çok sıcak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…