2009 Ekim Anneleri

canım ben özelde yaptırmıştım daha önce de hem drla konuşurum diye düşündüm o yüzden aman ne bileyim benim de beynim sulandı iyice yaaa

canım benim sanırım en kilolu benim tam tamına 85 kıloyum rekor bende galıba:))
annen için şimdiden acil sifalar diliyoruma.s.

ahhh ah bak yine dertlerim depreşti, ben de 85 kiloda hamile kaldıydım, tam da diyete girdiydim, kilo veriyim az diyodum ki hamile kalıvermişim, ahhhh ah çok dertliyim bu konuda, aman fazla kilo almayın kızlar, ben 5. ayda 5 kilo aldıydım, dr baa 100 kilodamı doğurcen kız dediydi :roflol:

canım ben özelde yaptırmıştım daha önce de hem drla konuşurum diye düşündüm o yüzden aman ne bileyim benim de beynim sulandı iyice yaaa

relaxxxx relaaxxxxx ne kadar relax bebek o kadar rahat ok mi şeker, psikoloji çok önemli unutmayın, güzel düşünceksiniz güzel olcek, yoğsan kendinizi üzerseniz kasarsanız bebeye eziyet edersiniz bak sölüyüm :1closedeyes:

insalah ben de cok kilo almam yediklerim bebeğime yarar..ya da alırsam bile dogumdan sonra verebilirim delikafaduldendelikafadulden

göbek meselesine gelince, normalde bende göbek degilde karin veya midemin orasi kabarikti yani bazilarin gobegi kilo alir ya benimde oram aliyordu. Simdi ise göbektede tam rahimin orda bir cizik olustu ve orasi kabardi tam 5 aylik hamile gibi gorunuyorum :) Allah sonumu hayir etsin ama :roflol:

ben varım canım, hatta inanmayacaksın daha 4 haftalıkken ve kimseye söylememişken bile annem kalçalarımın yanlara genişlemesinden anlamıştı. Şimdi karnım, daha doğrusu göbek deliğimin 2-3 parmak altı sivrilmiş ve şişkin duruyor.4,5-5 aylık gibiyim, üst kısım da almış başını gidiyor, normalde 80 giyerken şimdi 90 oldu sütyen ölçüm, suratımda, bacaklarımda da şişlik yok.

kızlar ya benim de ilk gebelikten kalan biraz göbiş vardı. şimdi benimde biraz çıkmış durumda. saklıyorum valla henüz kimseye söylemedim. inşallah yarın gidip yavrumun kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorum.

Merhaba kizlar cok sukur sonunda melegimi gordum bugun:).cok guzel bi duyguymus daha bugun hamile oldugumu anladim :)sevincimi paylasayim dedim:)gelisimi tam hesapladigimz gibiymis beklenen dogum tarihi ekim 15 insallah:)cok opuyorum hepiniiz ve yeni geldim ve acliktan oluyorum....
sevgiler hepinize ...
daha sonra sayfalara donup okuyacagim insallah:)

selam canim cok sevindim senin adina. detayli yazabilirmisin canim neler yapti neler dedi doktor? benim randevu persembe bi fikir olsun a.s.

hayırlısı olsun canım benim allahın izniyle kucağınada aalırsın meleğini inş..

hayırlısı olsun canım benim allahın izniyle kucağınada aalırsın meleğini inş..

selam canim cok sevindim senin adina. detayli yazabilirmisin canim neler yapti neler dedi doktor? benim randevu persembe bi fikir olsun a.s.

Cok tesekkurler:)dr randevum sabah 10 daydi ben hic beklemiyordum hani belki bi ihtimal kalp atisini dinletirler diyordum ama direk dr yi gormeden sizi sonograma alicaz dedi nurse.biz esimle tabi soktayiz beklemedigimiz icin:)once idrar ornegi verdim sonra direk ultrasona girdim bebisin kalp atislarini gorduk kendini gorduk cok sukurler olsun.sonra hersey okey gorunuyor dedi yani boyutu, kac haftalik oldugu vs.bize baby mizin ilk picture ini vermis oldu sonogram fotosunu aldik:).sonra tartildim falan.baska odaya aldi nurse ve bi suru ahiret sorusu sordu aslinda onceki gittigimdede hepsini cevplamistim ama yine sordular.genetic test yaptirmak istiyormusun dedi bende bilmiyorum falan filan deyince bi suru aciklama falan yapti ben dedim dusuneyim biraz daha ama yaptirmamaya karar verdim eve geldikten sonra.aslinda eger orda yok istemiyorum deseydim kan falan alacakti normal kan testlerini yapacakti ama, eger bu genetic testleri yapirmak istersen ayni gun geldiginde aliriz diger kanlarida dedi .yani kan verme isi oylece kaldi.yarin arayip soyleyecegim artik testleri istemedigimi ve kan veririm muhtemelen yarin.nisan 7 ye randevu verdi.ama onuda one almak durumunda muhtemelen .cok karisik yazdim ok ozur dilerim insallah anlatabilmisimdir:).
burda arkadaslar testleri yaptirmak istemiyorum diyen bi arkadasa cok kizmislardi ama bende yaptirmayacagim banada kizacaklar muhtemelen:)Herkesin kendi kararidir tabiki herkesin kendin gore sebepleri vardir.iste boyle dr macerami paylasmis oldum.

cok opuyorum hepinizi.sizin gunduz muhabbetinizi yakalayamiyorumiyi sohbetler simdiden.....

sevgiler...

nutellacim cok sasirdim gercekten hemen ultrasona soktuklari icin. bide ben baksalar bile alttan bakarlar muhakkak diye dusunmustum. birde smear testi alma gibi bi huylari varmis hemen ama ben zaten en son gecen sene mayista yaptirmistim insallah yapmazlar. genetik test falan oyle sey bende istemem yani egerki cok kan aldirmak involvesa ben yokum :)))) idrar testi falan ok varim ama igneyle pek aram yok. ama 3-4 tup olacak artik her ay ( nisan 7de cok yakin vermis guzel yani canim tuttum ben bu doktoru :)))

selam kızlar gözlerim döndü doğrusu okurken.oku oku bitmedi.bu arada videoyu bende izledim ve şu bi gerçekki Türkiye şartlarında böle muamele zor bulunur durumda ancak parayı basıyorsanız olan bir durum.yani özel hastahanelerde.bu arada şu göbek olayı beni çok korkuttu bu gün bide üstüne sancıda eklenince doktorum bekleden gelin bi kontrol edelim dedi.birden göbeğin yok olmasının sebebi bizim ufaklık öne yatık dururken ayaklanıp geriye yaslamış kendini öle olunca göbekte kaybolmuş tabi ama ödümüzü kopardı doğrusu.doktorum çok iyi bi insan hem incelemeri yapıyor hem takılıyor bana ha bire gidip gelcenize bi oda ayarlıyalım kalın burda diye :))) neyse çok çenem düştü bizim rutin kontrolümüz cuma günü gene gidicez tabi bundan önce bizim haşarı bi yaramazlık yapmazsa :))) neyse çenem düştü gene nedense bu saatlerde gevezeliğim tutuyo.herkese mutlu rüyalarrr.

Canim bana alttan baktilar.herhalde bi sorun olacagini dusunselerdi bakmazlardi diye dusunuyorum ama.cok sukur simdilik bi sorun olmadi.bende en son december da yaptrimistim smear testi ve bi daha yapmadilar bana.gecen sene yaptirdiysan eger bu sene bi daha yaparlar muhtemelen sana cunku baya gecmis.kan alma olayi ilk seferde cok fazla oluyormus(tup sayisi) galiba ama sonrasini bilmiyorum.bende sevdim dr mi.aslinda bir tane dr yok beni 4 dr gorecek hergittigimde aynisini gormeyecegim yani.buda tuhaf bise ama iste hepsi goruyomus hastayiki dogum zamaninda biri olmazsa digeri geliyormus.bakalim gorecegiz insallah o gunleride:)sende gidip biran evvel gorusun insallah melegini:)bize hemen haber ver oldumu.

Cok sevindim canim darisi da benim basima insallah persembe gunu birturlu gelmiyor :))

günaydın güzel anne adaylarııı a.s.
nasılsınız bugun minik kelebekleriniz nasıl

günaydın kızlar
günaydın bulcuk çok şükür karnımızı doyurduk şimdi daha iyiyiz sen nasılsın canım

Günaydın kızlara.s. nasılsınız...
yaa bugün maşallahh ben kusmadım çok mutluyum inşallah böle devam eder günümkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…