anacım çok gerilere gidip okuyamıycim benim sıpa durmuyo ama senin yazı dikkatimi çekti, bak ne diycem, bizim burda özel laboratuarlarda da yapılıyo, biçok kere özel laboratuarda yaptırmıştım ben, eğer varsa bildiğinbi laboratuar yaptır gitsin, üçbeş kuruş verirsin alt tarafı, yok olmadı sağlık ocaklarında da yapıyolar , büyük ihtimal devlet hastanelerinde de yapıyolardır ama o konuda pek bi bilgim yok açıkçası
bu konuyu hala çözebilmiş değilim ama iç karın filen diyolar, bazılarının iç karnı geniş olurmuş bebeği belli etmezmiş, bazılarıninki dar olurmuş hemen karnı çıkarmış filen işte, bugün bize bebek görmeye işyerinden bi müdürle arkadaşlar geldi, müdür de 5 aylık hamileymiş inanamadım, hiç karnı çıkmamış, hala incecik duruyodu, galiba bu iç karın meselesi doğru CADIARZU
canım benim sanırım en kilolu benim tam tamına 85 kıloyum rekor bende galıba:))
annen için şimdiden acil sifalar diliyoruma.s.
canım ben özelde yaptırmıştım daha önce de hem drla konuşurum diye düşündüm o yüzden aman ne bileyim benim de beynim sulandı iyice yaaa
amin canım ya inşallah
selduş cum bazı kişilerin iç karınları geniş olurmuş o yüzden olabilir benim arkadaşımın da hemen çıktı karnı ki herkes sen duba gibi olursun dedi 62 ile hamile kaldı 25 kilo aldı ve doğumdan sonra 58 oldu yani o biraz da yapı meselesi
ya bi de size bişey soracam.benim karnım sanki biraz şişti..okulda gören arkadaslarımne cabuk buyudü senin karnın diyorlar. gazdır falan diye düşünüyorum ama normalden büyük diyor herkes.normalde 4 5 aylıkken böle olurmus.normalde zayıf biriyimdir.öle göbeğim falanda yoktur..yemek de yiyemiyorumki kiloaldım desem..aranızda benim gibi olan var mı?
Merhaba kizlar cok sukur sonunda melegimi gordum bugun:).cok guzel bi duyguymus daha bugun hamile oldugumu anladim :)sevincimi paylasayim dedim:)gelisimi tam hesapladigimz gibiymis beklenen dogum tarihi ekim 15 insallah:)cok opuyorum hepiniiz ve yeni geldim ve acliktan oluyorum....
sevgiler hepinize ...
daha sonra sayfalara donup okuyacagim insallah:)
Merhaba kizlar cok sukur sonunda melegimi gordum bugun:).cok guzel bi duyguymus daha bugun hamile oldugumu anladim :)sevincimi paylasayim dedim:)gelisimi tam hesapladigimz gibiymis beklenen dogum tarihi ekim 15 insallah:)cok opuyorum hepiniiz ve yeni geldim ve acliktan oluyorum....
sevgiler hepinize ...
hayırlısı olsun canım benim allahın izniyle kucağınada aalırsın meleğini inş..
selam canim cok sevindim senin adina. detayli yazabilirmisin canim neler yapti neler dedi doktor? benim randevu persembe bi fikir olsun a.s.
nutellacim cok sasirdim gercekten hemen ultrasona soktuklari icin. bide ben baksalar bile alttan bakarlar muhakkak diye dusunmustum. birde smear testi alma gibi bi huylari varmis hemen ama ben zaten en son gecen sene mayista yaptirmistim insallah yapmazlar. genetik test falan oyle sey bende istemem yani egerki cok kan aldirmak involvesa ben yokum :)))) idrar testi falan ok varim ama igneyle pek aram yok. ama 3-4 tup olacak artik her ay( nisan 7de cok yakin vermis guzel yani canim tuttum ben bu doktoru :)))
sevgiler hepinize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?